Jaaga Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Również dziękuję. Czy ktoś z zainteresowanych Sonią osób odezwał się, bo ze mną nikt się nie kontaktował do tej pory? Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jaaga']Również dziękuję. Czy ktoś z zainteresowanych Sonią osób odezwał się, bo ze mną nikt się nie kontaktował do tej pory?[/QUOTE] Do mnie nikt nie dzwonił i nikt nie pisał..... Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, proszę o kontakt z lolką i przesłanie dziękczynnych całusów Leonowi Quote
lika1771 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']dziewczyny, proszę o kontakt z lolką i przesłanie dziękczynnych całusów Leonowi[/QUOTE] Oczywiscie bardzo dziekujemy Lolce za wspaniałe serducho no i Tobie cioteczko tez masz swoj wkład. Dziekuje Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście???? Quote
moni12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [B]Deklaracje miesieczne: Roland_De-20zł [/B] wpłacone [B]Moni12-10zł wpłacone[/B][/QUOTE] Zaznaczajcie za jaki miesiąc. Quote
Akrum Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 WItaj Soniu :) I jak sprawy twojego domku? nadal cisza?? Quote
Jaaga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 U mnie cisza. Macie kontakt z tymi osobami, zeby zapytać, czy nadal są zainteresowane Sonią? Sonia troszkę porasta, ale w miejscach które były zaatakowane grzybem, nie na wyłysieniach hormonalnych. Najgęściejsze kępki włosów pojawiły się w miejscach pobrania zeskrobin. Może dlatego, że je zdezynfekowano po pobraniu naskórka? Na Vetoral kupiłam jej bakterie w kapsułkach. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/146/dsc09805y.jpg/"][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5710/dsc09805y.jpg[/IMG][/URL] Quote
lika1771 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Bardzo sie ciesze,ze porasta:multi:Domki dzwoncie .... Jaaga czy potrzebujesz pieniazkow?Udało Ci sie wstawic rachunek mam prosbe czy mozesz wstawic jeszcze rachunek na około 100zł poprosiłam o pomoc mikro-bank.ale tam trzeba wstawic rachunek i wtedy dadza pieniazki. Quote
Jaaga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Spróbuję jeszcze raz wstawić rachunki od Jaszy, ale nie wiem dlaczego, wyświetlają mi się tylko do połowy. Jesli nie dam rady, to trzeba prosić Jasze o ich wstawienie, bo są u Niej. Ja wstawiłam tylko ten nowy, który mam w domu. Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 kochani jest duży problem z Vetorylem - ani w hurtowniach w Krakowie, ani na Śląsku nie ma i podobno nie będzie!!!! Wygląda na to, że się koncernom farmaceutycznym nie opłaca! Jeśli ktoś z Was ma zaprzyjaźnionych wetów proszę poproście ich i sprawdzenie u siebie w hutrowniach - to jest dramat bo nie ma zamiennika, który by działał tak jak Vetoryl, ketokonazol działa inaczej, przerwanie kuracji=patrzenie jak stan psa się pogarsza i pies umiera... jest jeszcze mitotan, ale to też jest trudno dostępny lek (jeśli w ogóle) i działanie ma radykalne - jest jak chemioterapia Quote
lika1771 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Popytam u siebie u wetow,a ile bys chciała cioteczko jakby co? Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja jedno opakowaine, ale jakby Ci się udało znaleźć to daj znać najpierw bo jest więcej ludzi, którzy mają teraz ogromny problem - ja sobie nie wyobrażam nie znaleźć leku i patrzeć jak mi pies wraca do stanu sprzed leczenia :( co za podłość to jest :( Quote
inga.mm Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='malawaszka']kochani jest duży problem z Vetorylem - ani w hurtowniach w Krakowie, ani na Śląsku nie ma i podobno nie będzie!!!! Wygląda na to, że się koncernom farmaceutycznym nie opłaca! Jeśli ktoś z Was ma zaprzyjaźnionych wetów proszę poproście ich i sprawdzenie u siebie w hutrowniach - to jest dramat bo nie ma zamiennika, który by działał tak jak Vetoryl, ketokonazol działa inaczej, przerwanie kuracji=patrzenie jak stan psa się pogarsza i pies umiera... jest jeszcze mitotan, ale to też jest trudno dostępny lek (jeśli w ogóle) i działanie ma radykalne - jest jak chemioterapia[/QUOTE] dzwoń do mnie natentychmiast, zlokalizowałam Vetoryl, ale pytanie jest o dawki 605 05 75 35 Quote
lika1771 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Jutro bede wiedziała czy maja w hurtowni,dzwoniłam po wetach i faktycznie nie ma........... Jak bedzie to zamawiam ile bedzie co? Quote
Jaaga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Lika1771, lepiej zamów dla Soni. Nie wiadomo, jakby podziałał na jej wątrobe ketokonazol, a Vetoryl sprawdza się. Malawaszko, pewnie w ostateczności mozna zamawiac w Czechach. Tak jest w przypadku np. surowic, których w Polsce tez dawno nie ma, a tam są. Tu jakoś opłaty za rejestrację leków są tak wysokie, że po kolei wycofywane są rózne leki i środki z braku opłacalności, a tam wszystko jest dostępne. Quote
plina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A ciekawe jakie są koszty wysyłki z Czech do Polski... Kurcze, to nie pierwszy lek, jaki wycofują :shake: Quote
moni12 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziewczyny a jaka dawka tego leku potrzebna ? Moze zadzwonie do moich wetów i spytam czy maja na stanie ? Quote
Selenga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='malawaszka']a macie jakieś dojście w Czechach?[/QUOTE] Dziewczyny z Bogatyni mają jakieś kontakty z kliniką w Brnie - napisz do lolki Poza tym niunia448 z Lublina zdobywała spore dawki Vetorylu dla Bruna, może ona ma jakieś namiary na hurtownie - napisz do niuni448 albo do Wiedźmy Mnie się kiedyś udało namierzyć firmę, która Vetoryl sprowadza a przynajmniej sprowadzała, może warto u nich zapytać: [URL="http://www.medivet.pl/"]http://www.medivet.pl[/URL] Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dzięki Selenga! chocby spod ziemi to nie wyobrażam sobie przerwać leczenia mojej skarbuszki Quote
mari23 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dla Soni jest wpłata od Jadwigi B. z Kamieńca Wrocławskiego - 20 złotych i jeszcze mam prośbę o pomoc - do Lilki i innych osób z północy Polski - staruszka maleńka.... zobaczcie :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/210587-Karwia-ma%C5%82a-G%C5%81UCHA-sunia-od-m-ca-%C5%BCyje-na-ulicy.-Po-wakacjach-jak-do%C5%BCyje-schron-%28?p=17192137#post17192137[/url] Quote
magenka1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 poproszę o nr konta mam wszystkie wpłaty na Sonię Quote
Recommended Posts