Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pewnie nadal. Grzybicy nie da się ekspresowo wyleczyć. Jest po pierwszej dawce szczepionki. jesli to mikrosporum canis, to pomoze, ale jesli nie, to tylko oprysk i mycie na razie mogą pomóc.

Posted

Przykro mi z powodu tamtej drugiej Soni - biegaj teraz radośnie po zielonych łąkach za TM
[*]

Nasza Sonia jest silna, nawet się nie obejrzymy, a pięknie nam zarośnie.

przy okazji zapraszam na [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210273-R%C4%99cznie-robione-porowce-na-telefony-i-inne-przedmioty-do-05.07-ZAPRASZAMY%21%21%21"]BAZAREK[/URL] z ręcznie robionymi pokrowcami na telefony komórkowe - na spłatę długu naszej Fifki

Posted

Dowiedziałam się w schronie, że mała miała robione zeskrobiny i nic nie wykazały. Nie wiem, czy zeskrobiny też wykrywają grzybka?

Dla Sonieczki będę mieć niedługo troszkę kaski do przelania, trzymajcie się ciepło!

Posted

Matko, ależ tu cisza.
Jaaga - umawiałaś sie już z Anką Csernak?
Dzwoniła do Ciebie?

Ja tak obiecuję, obiecuję, ale jutro już na pewno się postaram o ogłoszenia dla Soni.
Jakbym nie miała dwóch dzikich psów na 34 metrach kwadratowych, to bym Sonię ukradła.

Posted

Tak Jaszenko u nas cisza i spokuj...
Azalia mysle ze po tych lekach z sunia troche lepiej,a apetyt to od poczatku miała:lol:

Sonia potrzebuje pieniazkow dt jest darmowy,ale leczenie drogie około 300zł.....
Sonia ma tylko 30zł stałych deklaracji

Posted

Jaszo, Ania miała przyjechac wczoraj, ale ciągle były burze i padalo, psy siedziały wystraszone i raczej ich sesja nie udałaby się, więc przełożona jest. Do tego chciała zrobić zdjęcia od razu w schronie.

Lika1771, masz rację, że z pieniędzmi krucho. Skoro Sonia dobrze reaguje na Vetoral, to wypadałoby leczenie nim kontynuować. Mam niecałe 3 kapsułki, a potem będzie potrzebne ok. 250 zł na nowe opakowanie. Czy są może leczone nim tu jakies psy? Gdyby któryś był nieduzy, to moznaby kupić opakowanie na pół.

Posted

Witaj Soni w kolejny piękny słoneczny dzień.
Mam nadzieję, że humorek ci dopisuje, jesteś wesoła i szczęśliwa i dzielnie przyjmujesz leki i każde zabiegi.
A jak Sonia reaguje na opryski p-ko tej grzybicy widać choć minimalną poprawę??

Posted

A ile kosztuje Vetoryl 30mg? bo wiem,że 60 mg wychodzi taniej i starcza na dłużej.Schronisko w Elblągu kupowało mi Vetoryl 30mg jak wiem po 170zł,później przeszło na 60mg bo był tańszy.

Posted

[quote name='Jaaga']Tak i jestem zadowolona, bo wyraźniej czuje się lepiej. Napisz mi prosze, jak długo tyle ma dostawać, kiedy zwiększa się dawkę.[/QUOTE]

może nie ma potrzeby zwiększać dawki? moja Pepa Waży 8 kg i dostaje 15-20 mg stalei tak czuje się najlepiej. Na ile dni jeszcze masz Vetoryl? Pepa się podzieli z Sonią i podrzucę Wam albo wyślę pocztą na miesiąc

Posted

Myślałam, że dawkę z czasem trzeba zwiększyć. Jesli nie trzeba, to super. Mam jeszcze prawie 3 kapsułki, tylko wolę wcześniej napisać, zeby później nie było zaskoczenia, to to większy koszt.
Dziś zauważyłam w miejscach zajętych grzybem maleńkie kępki nowych włosków. Takie 2-mm kudełki, a tak cieszą.

Posted

malawaszko i Pepa
[IMG]http://ekarteczka.pl/kartki/11/525.jpg[/IMG]

2mm włoski?
[IMG]http://www.intuitivemusic.dk/intuitive/hurra3.gif[/IMG]
leczenie przynosi oczekiwane rezultaty :)