Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
jak kumpela przychodzi na noc,albo ja do niej, to tak gadamy,gadamy i godziny lecą,czasem gdzieś pójdziemy np. do klubu i wraca się rankiem :razz::diabloti: typem imprezowiczki nie jestem,ale raz na jakiś czas jak idzie większa grupa znajomych to się idzie ;)

ja znowu raczej nocy z nikim nie przegaduję, ale imprezami nie pogardzę :evil_lol: tylko wtedy z reguły jadę rano prosto do pracy :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']ja znowu raczej nocy z nikim nie przegaduję, ale imprezami nie pogardzę :evil_lol: tylko wtedy z reguły jadę rano prosto do pracy :eviltong:[/QUOTE]

o kurczę i dajesz radę pracować?:evil_lol:

Posted

[quote name='Beatkaa']o kurczę i dajesz radę pracować?:evil_lol:[/QUOTE]

daję, brak mocy z reguły następuje koło 18 :evil_lol: chcociaz teraz to już nie mam jakoś tyle siły na te imprezy co kiedyś, chyba się starzeję :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']daję, brak mocy z reguły następuje koło 18 :evil_lol: chcociaz teraz to już nie mam jakoś tyle siły na te imprezy co kiedyś, chyba się starzeję :eviltong:[/QUOTE]

Ty starzejesz :crazyeye: ? No chyba nie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Beatkaa']Ty starzejesz :crazyeye: ? No chyba nie :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

eeee... kiedys była impreza za imprezą i dawałam radę, a teraz jedną zarwaną noc przez tydzień odsypiam :evil_lol:
a z wyglądu to chyba jednak :evil_lol: myślałam, że dalej jestem 15, a ostatnio juz mi zaczeli dawać 17-18 :placz:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']eeee... kiedys była impreza za imprezą i dawałam radę, a teraz jedną zarwaną noc przez tydzień odsypiam :evil_lol:
a z wyglądu to chyba jednak :evil_lol: myślałam, że dalej jestem 15, a ostatnio juz mi zaczeli dawać 17-18 :placz:

:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz:

Posted

[quote name='Beatkaa']Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz:[/QUOTE]

ale ja bym chciała dalej 15 :oops::oops:

Posted

[quote name='Beatkaa']nie przejmuj się - rok w tą czy w tą to nie aż tak duża róznica ! :)[/QUOTE]

mówisz tak, bo jesteś jeszcze przed magiczną 18 :evil_lol:

Posted

[quote name='Beatkaa']Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz:[/QUOTE]

No to nie musisz wyciągać dowodu, żeby kupić piwo! :)

Posted

[quote name='Bjuta']No to nie musisz wyciągać dowodu, żeby kupić piwo! :)[/QUOTE]

własnie o dziwo nigdy nie musiałam i tego nie potrafię zrozumieć :eviltong::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Reiko, gdzie ten Twój dom, co? Jest gdzieś? Wierzysz w to jeszcze?

no własnie... Ciekawe czy jeszcze uśmiechnie się do niego szczęście, najgorsze, że on nie za bardzo chce się ludziom pokazywać :-(