Bjuta Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 No to przynajmniej czujesz, że są wakacje!! :) Quote
ewatonieja Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Reiko wełnisty psiaku śpij dobrze, jutro nowy dzien i mam nadzieje, ze moze sie uda :) Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Bjuta napisał(a):No to przynajmniej czujesz, że są wakacje!! :) no jasne!:) Quote
anawa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kochani, proszę o pomoc - jak Polska się dowie, to może stanie się cud! Rozsyłajcie, proszę..... http://www.dogomania.pl/threads/212538-Pomóżcie-uratować-młodego-husky!!! Quote
Mysia_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Beatkaa napisał(a):jak kumpela przychodzi na noc,albo ja do niej, to tak gadamy,gadamy i godziny lecą,czasem gdzieś pójdziemy np. do klubu i wraca się rankiem :razz::diabloti: typem imprezowiczki nie jestem,ale raz na jakiś czas jak idzie większa grupa znajomych to się idzie ;) ja znowu raczej nocy z nikim nie przegaduję, ale imprezami nie pogardzę :evil_lol: tylko wtedy z reguły jadę rano prosto do pracy :eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Mysia_']ja znowu raczej nocy z nikim nie przegaduję, ale imprezami nie pogardzę :evil_lol: tylko wtedy z reguły jadę rano prosto do pracy :eviltong:[/QUOTE] o kurczę i dajesz radę pracować?:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']o kurczę i dajesz radę pracować?:evil_lol:[/QUOTE] daję, brak mocy z reguły następuje koło 18 :evil_lol: chcociaz teraz to już nie mam jakoś tyle siły na te imprezy co kiedyś, chyba się starzeję :eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Mysia_']daję, brak mocy z reguły następuje koło 18 :evil_lol: chcociaz teraz to już nie mam jakoś tyle siły na te imprezy co kiedyś, chyba się starzeję :eviltong:[/QUOTE] Ty starzejesz :crazyeye: ? No chyba nie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']Ty starzejesz :crazyeye: ? No chyba nie :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] eeee... kiedys była impreza za imprezą i dawałam radę, a teraz jedną zarwaną noc przez tydzień odsypiam :evil_lol: a z wyglądu to chyba jednak :evil_lol: myślałam, że dalej jestem 15, a ostatnio juz mi zaczeli dawać 17-18 :placz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Mysia_']eeee... kiedys była impreza za imprezą i dawałam radę, a teraz jedną zarwaną noc przez tydzień odsypiam :evil_lol: a z wyglądu to chyba jednak :evil_lol: myślałam, że dalej jestem 15, a ostatnio juz mi zaczeli dawać 17-18 :placz: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz:[/QUOTE] ale ja bym chciała dalej 15 :oops::oops: Quote
Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Mysia_']ale ja bym chciała dalej 15 :oops::oops:[/QUOTE] nie przejmuj się - rok w tą czy w tą to nie aż tak duża róznica ! :) Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']nie przejmuj się - rok w tą czy w tą to nie aż tak duża róznica ! :)[/QUOTE] mówisz tak, bo jesteś jeszcze przed magiczną 18 :evil_lol: Quote
Bjuta Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']Nie płacz Myszko:evil_lol: 17-18 nie jest tak źle przecież,lepiej tak niż w górę,może czuć się młodo :razz:[/QUOTE] No to nie musisz wyciągać dowodu, żeby kupić piwo! :) Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bjuta']No to nie musisz wyciągać dowodu, żeby kupić piwo! :)[/QUOTE] własnie o dziwo nigdy nie musiałam i tego nie potrafię zrozumieć :eviltong::eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Mysia_']mówisz tak, bo jesteś jeszcze przed magiczną 18 :evil_lol:[/QUOTE] hehe :evil_lol: to potem jest tylko gorzej? :placz::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Beatkaa']hehe :evil_lol: to potem jest tylko gorzej? :placz::evil_lol:[/QUOTE] niestety :eviltong::eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Mysia_']niestety :eviltong::eviltong:[/QUOTE] o nieeee :placz::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Beatkaa']o nieeee :placz::evil_lol:[/QUOTE] jakoś dasz radę ;) Quote
Beatkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mysia_ napisał(a):jakoś dasz radę ;) miejmy nadzieję :):) Quote
Mysia_ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 będzie dobrze ;) a Reikusiowi by się w końcu domek przydał... Quote
Bjuta Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Reiko, gdzie ten Twój dom, co? Jest gdzieś? Wierzysz w to jeszcze? Quote
Mysia_ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Bjuta napisał(a):Reiko, gdzie ten Twój dom, co? Jest gdzieś? Wierzysz w to jeszcze? no własnie... Ciekawe czy jeszcze uśmiechnie się do niego szczęście, najgorsze, że on nie za bardzo chce się ludziom pokazywać :-( Quote
Recommended Posts