Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bobinku kochany dzis Twoj wielki dzien ,wychodzisz na wolnosc .Cioteczka danavas zabierze cie autkiem ...i na razie u niej zamieszkasz na tymczasie .Tam ci bedzie dobrze ....a moze kiedys doczekasz sie domu stalego .

Posted

droga spoko:) miałam obawy jak sie dwa pieski w aucie zachowają ale tylko troszkę powarkiwali...potem każdy rozłożył się po swojej stronie tylnego siedzenia i kimały:) teraz bobi zaprzyjaźnia się z moim Demolem przez siatkę...Kube musiałam zamknąć w domu bo się awanturował....

Posted

[quote name='danavas']To jest pies z kopalni...wyrąbał mi mega dziurę na podwórku...robił podkop do Demola:)[/QUOTE]

Zdolniacha ..heheheh :cool3::cool2:.Mozna go polecac jako pomoc w ogrodku .Po co machac lopata ? Bobi wykopie dolek ..:haha:

Posted

[quote name='unixena']Zdolniacha ..heheheh :cool3::cool2:.Mozna go polecac jako pomoc w ogrodku .Po co machac lopata ? Bobi wykopie dolek ..:haha:[/QUOTE]

Dokładnie, psi ogrodnik mozna napisac w ogłoszeniach Bobika:evil_lol:

Posted

weterynarz powiedział że poza oczkami Bobi to okaz zdrowia...osłuchiwał go kilka razy bo mówi ze dziwne żeby 11 letni(bo tyle ma faktycznie) pies miał takie serducho..no i ząbki też extra... poziom cukru idealny....no ale właśnie...oczka...według weta nie ma co psa męczyć powiedział że operacja byłaby bardzo skomplikowana i jeszcze bardziej droga...miałoby to polagac na wstawianiu czegoś w oczko ..już nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale wg niego tylko by się piesek umęczył.....jeśli chcecie pojadę z nim do innego weta skonsultować te oczy...
Bobi biega sobie właśnie po pięterku...ogląda pomieszczenia...po schodach wejść i zejść nie da rady bo są śliskie ....trzeba go wnosić i znosić...obijał się absolutnie o wszystko...ale po paru obwąchaniach tej części podwórka która jest dla niego ...zasuwa już jakby widział...no i teraz już mi na hop łądnie z autka wyskoczył i nie potknął się...:)

Posted

a w samochodzie jak panicz ..łapka na łapkę i udaje że wygląda przez okno:)...nawet się nie ruszy....w ogóle to nie odstępuje mnie nawet na krok...

Posted

powiedział że ta krostka to nic takiego i że pies miał zapalenia jakichś zatok przy odbycie ale już to zwalczył i jest w fazie gojenia....interwencja farmakologiczna nie jest potrzebna...

Posted

[quote name='Kalva']CIOTECZKI PILNE PYTANIE: czy któraś z Was może użyczyć Bobiemu PAYPALa??? To pilne, osoba z zagranicy chce mu pomóc i prosi o to, bo nie ma sensu marnować dla banków pieniędzy, które mogłyby być przeznaczone na diagnostykę i leczenie Bobiego![/QUOTE]

[quote name='Kalva']ponawiam PILNE pytanie - kto ma PAYPAL??? Bobi dostałby wsparcie - pomyślcie![/QUOTE]

Ja mam PayPala i mogę "użyczyć".

Posted

[quote name='jusstyna85']Teraz czekanie,czy zwierzaki zaakceptują się,czy trzeba będzie szukać hoteliku...[/QUOTE]
Demol jest generalnie przyjazny ale ulega wpływom Kuby...no i jeszcze Tobi ...to też jest cwaniaczek:)

Posted

Trafiłam tu przez przypadek, z wątku dziadzia Tobiego... Bobinku! Trzymam za Ciebie kciuki... Nie daj się wypuszczać Kubie... Obyś na DS mógł spokojnie czekać u Cioci danavas... Przytulaski dla Ciebie Maluchu...:calus::calus::calus:...

Posted

[quote name='Katarzyna Janik']Ja mam PayPala i mogę "użyczyć".[/QUOTE]

Kasiu, jak zawsze jesteś niezawodna! Bardzo dziękuję i proszę byś mi przesłała (może na fb?) od razu podam tej pani, która chce wspomóc Bobiego.

Słuchajcie co do oczu to tak jakby u człowieka pytać o stan wzroku internistę - ogólnie i po łebkach coś powie, ale wet nie ma zbyt rozwiniętej okulistyki, Bobi powinien iść do psiego okulisty - wymarzona byłaby wizyta u chyba najlepszego w tej dziedzinie lekarza, którego pewnie wszystkie dawno znacie, a który pomógł niejednemu "beznadziejnemu" przypadkowi zobaczyć świat - chodzi mi o dr Garncarza, zorientuję się ile kosztuje wizyta, no i dojazd, bo fani z fb też bardzo chcieliby, żeby Bobi choć trochę widział i my przecież też, a przypadek nie jest beznadziejny! Chyba, że ktoś zna innego okulistę w pełni profesjonalnego?