Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
W porównaniu do kota to jak dla mnie duzy jest:lol: bo nie widac na zdjęciach , że kociak 2,5kg tylko;)

Nie masz większego kota?:lol:

Nie mam większego kota, wszystko u mnie takie liche :( A ta druga kota jeszcze mniejsza, ma ze 4 miesiace. Coś trzeba pomyśleć, żeby on na mikrusa wyglądał.

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie mam większego kota, wszystko u mnie takie liche :( A ta druga kota jeszcze mniejsza, ma ze 4 miesiace. Coś trzeba pomyśleć, żeby on na mikrusa wyglądał.

A zdjęcie przy człowieku? w sensie, ze on na ziemi a człowiek obok...

nie na rekach tylko na ziemi;)

Posted

No żyraf, w kłębie ma ze 27 cm max, chude toto, a łeb jak sklep :lol: On się tam tak wyciąga za Lizką :lol: Smycz naprężona, bo to flexi, ale nie podciągam go dodatkowo. Nakrzyczę na niego, to się pokuli, machnę fotę z góry i będzie mały piesek ;)

Posted

zerduszko napisał(a):

Postaw go obok 2-litrowej butelki z colą ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
dokładnie tak - zaraz się telefon rozdzwoni czy ten piesek do oddania razem z panią :evil_lol:

Warte byłoby rozważenia, choć ja mało adopcyjna jestem :evil_lol: Wredna, droga w utrzymaniu, chorowita no i tylko do domu z ogrodem bez dzieci :shake:

Posted

Witam

pomysł z torbą jest najlepszy!! ludzi chwyta za serce i jak na dłoni pokazane że piesek mały i grzeczny. Tylko nie pakujcie kruszynki do takiej paskudnej torby jak moja:evil_lol: bo to tylko Pipi oszpeciło.zresztą to był bezpieczny środek transportu, a nie sesja zdjęciowa!
widziałam kiedyś obrazek:) pies siedział w pudełku ozdobnym na prezenty(wielkości pudełka na kozaki) a na szyi kokarda. obok leżało wieko z pudełka z kokardą-mnie powaliło!