marmar Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ciociu najwazniejsze,aby domek był wpsniały,a reszta to tylko dobra o;) rganizacja. Jestem dumna i zadowolona z Ramzeska,chodzi i buzka mu sie nie zamyka,głodomor z niego sie zrobił Quote
marmar Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pogoda nie dopisuje,wiec wrocilysmy od Dinolca,nadalnie mam odpowiedzi na maila:-( ,ta niecierpliwosc zgubi mnie kiedys:evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 marmar napisał(a): Przeraża mnie ta odległość:-o :-o Marmar nie panikuj :lol: Jeśli to ma być TEN domek, TA rodzina, to warto. Moja Wenusia jechała do mnie na przełomie lipca i sierpnia z przesiadkami z Wrocławia przez Poznań aż nad samo morze (było trochę wygodniej niż do Malborka ) Quote
supergoga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dostałam emaila - ponoć Marmar też. Witam ponownie :-) jeszcze trwają negocjacje co do wzięcia pieska,ale mam nadzieje że to będzie tylko kwestią prau rozmów.Moi rodzice uważają za największą przeszkode 3 koty, które niewiadomo jak będą reagować na psa i ze wzajemnością.Ale mówie-rozmowy nadal trwają a ja jestem uparta i łatwo nie popuszcze,prosze czekać na odp napewno niebawem ją prześle. Pozdrawiam Czekamy na wieści. W razie czego można poprosic kogos stamtąd o sprawdzenie domku. Sa z Bydgoszczy ludzie na dogo. Quote
marmar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ciociu niesttey ja nie dostalam,ale wazne ze Ty dostalas,wiec cosik wiemy;) Quote
marmar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ramzes czeka na wyjscie na dzialke w dowiedziny do Dinolca,jest bardzo niecierpliwy,spodobało mu sie tam,biega i zacheca wszystkie 4 psiaki do zabawy:evil_lol: Quote
marmar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ramzes w gore ,a moze tym razem ktos cie zauwazy Quote
marmar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ramzes po wieczornym obchodzie osiedla;) ,podjadl karme ipolozyl sie starszej corce na kolanach i ogladaja telewizje,straszny z niego kinoman ,a jaki zainteresowany filmem:evil_lol: :evil_lol: ,dobry towarzysz do wspolnego wyjscia do kina:razz: Quote
marmar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ramzes to głodomor,wczoraj o 23 dopadł miseczke z karma i nie mogl sie powstrzymac,zastanawia mnie jedno,je ale nie przybiera na wadze,nadal kosciec widoczny,moze by tak go odrobaczyc? Quote
eria Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 no odrobaczyć by go napewno wypadało :evil_lol: Quote
syla00 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ramzes jak tam?? Wykąpany i pachnący??:evil_lol: Quote
marmar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 syla00 napisał(a):Ramzes jak tam?? Wykąpany i pachnący??:evil_lol: oj ciociu,pozostało jescio wietrzenie mieszkania Quote
Ambra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 marmar napisał(a):oj ciociu,pozostało jescio wietrzenie mieszkania heh a co? "wyperfumował " sie gdzies chlopak:evil_lol: czekam z niecierpliwoscią na maila z bydgoszczy!:roll: i 3mam kciuki zeby Batinka poczekała jeszcze chwilkę z kobiecą przypadłością.... Quote
syla00 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ambra napisał(a):heh a co? "wyperfumował " sie gdzies chlopak:evil_lol: .. oooooo, spryskał się chłopak na całego:evil_lol: :evil_lol: Quote
syla00 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Domek pilnie potrzebny!!! Beta w najbliższym czasie dostanie cieczki, a wtedy....wole nie myśleć!! Cioteczki szukajcie domku!! Quote
marmar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ciociu Gogo odpisala dziewczyna jest zainteresowana Ramzeskiem,pyta jak tranpsort itd.Wstepnie na wekend zaproponowala transporcik Quote
marmar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Z wrazenia zapomnialam dopisac,iz Ramzes przeszedł dzis tescik,był w domu 8 godzin ,nie pogryzl nic,nie wytapetoiwał,ani siusiu ,ani kopki -ideał psa!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 syla00 napisał(a):Domek pilnie potrzebny!!! Beta w najbliższym czasie dostanie cieczki, a wtedy....wole nie myśleć!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...małe ramzesiątka! Podbijam. To dokąd gad ma jechać? Quote
Ambra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Marmar a nie rozmawiałas z tą dziewczyną telefonicznie? zawsze to pewniejsze....nawet zeby się upewnic ze nie jest facetem:evil_lol: to co? szukamy dogomaniaka z Bydgoszczy?! macie jakiś pomysł wogóle na transport? ale byloby nice....ale cicho siedze zeby nie zapeszać...:ekmm: Quote
supergoga Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Można byłoby w weekend - ale w niedziele, bo sobotę mam wykłady a TZ szkołę. Ja postaram sie umówić w razie czego z dzioewczyna - może gdzies podjedzie kawałek po psiaka. Tylko może pogadaj jeszcze z nia Marmar - niech zadzwoni, żeby nie było jakis zgrzytów. Quote
marmar Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Rozmowy byly wstepne,ona pisala ,ze podjedzie do Poznania po niego. Teraz pytanie ,kto z nim pojedzie do Poznania? Nie zostawie dzieciakow samych w domu,mamuska odpada co do pilnowania dzieciakow! Quote
Recommended Posts