Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciociu najwazniejsze,aby domek był wpsniały,a reszta to tylko dobra o;) rganizacja.
Jestem dumna i zadowolona z Ramzeska,chodzi i buzka mu sie nie zamyka,głodomor z niego sie zrobił

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmar napisał(a):

Przeraża mnie ta odległość:-o :-o

Marmar nie panikuj :lol: Jeśli to ma być TEN domek, TA rodzina, to warto. Moja Wenusia jechała do mnie na przełomie lipca i sierpnia z przesiadkami z Wrocławia przez Poznań aż nad samo morze (było trochę wygodniej niż do Malborka )

Posted

Dostałam emaila - ponoć Marmar też.

Witam ponownie :-) jeszcze trwają negocjacje co do wzięcia pieska,ale mam nadzieje że to będzie tylko kwestią prau rozmów.Moi rodzice uważają za największą przeszkode 3 koty, które niewiadomo jak będą reagować na psa i ze wzajemnością.Ale mówie-rozmowy nadal trwają a ja jestem uparta i łatwo nie popuszcze,prosze czekać na odp napewno niebawem ją prześle.
Pozdrawiam

Czekamy na wieści. W razie czego można poprosic kogos stamtąd o sprawdzenie domku. Sa z Bydgoszczy ludzie na dogo.

Posted

Ramzes po wieczornym obchodzie osiedla;) ,podjadl karme ipolozyl sie starszej corce na kolanach i ogladaja telewizje,straszny z niego kinoman ,a jaki zainteresowany filmem:evil_lol: :evil_lol: ,dobry towarzysz do wspolnego wyjscia do kina:razz:

Posted

Ramzes to głodomor,wczoraj o 23 dopadł miseczke z karma i nie mogl sie powstrzymac,zastanawia mnie jedno,je ale nie przybiera na wadze,nadal kosciec widoczny,moze by tak go odrobaczyc?

Posted

marmar napisał(a):
oj ciociu,pozostało jescio wietrzenie mieszkania

heh a co? "wyperfumował " sie gdzies chlopak:evil_lol:

czekam z niecierpliwoscią na maila z bydgoszczy!:roll: i 3mam kciuki zeby Batinka poczekała jeszcze chwilkę z kobiecą przypadłością....

Posted

Marmar a nie rozmawiałas z tą dziewczyną telefonicznie? zawsze to pewniejsze....nawet zeby się upewnic ze nie jest facetem:evil_lol:

to co? szukamy dogomaniaka z Bydgoszczy?!
macie jakiś pomysł wogóle na transport?

ale byloby nice....ale cicho siedze zeby nie zapeszać...:ekmm:

Posted

Można byłoby w weekend - ale w niedziele, bo sobotę mam wykłady a TZ szkołę.
Ja postaram sie umówić w razie czego z dzioewczyna - może gdzies podjedzie kawałek po psiaka. Tylko może pogadaj jeszcze z nia Marmar - niech zadzwoni, żeby nie było jakis zgrzytów.

Posted

Rozmowy byly wstepne,ona pisala ,ze podjedzie do Poznania po niego.
Teraz pytanie ,kto z nim pojedzie do Poznania?
Nie zostawie dzieciakow samych w domu,mamuska odpada co do pilnowania dzieciakow!