Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ło jeziusicku!:crazyeye:moja ulubiona pozycja!!!
jak sie przytulił do doopki Betinki!:loveu: cudaczki dwa! jak zgodnie!! moje tak spia po 6 latach wspolnie spędzonych ! i zawsze ten bardziej uległy albo młodszy tak sie kladzie jak Ramzesik ze sie wtula i jeszcze pychol miedzy łape a tułów wciska!

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
poranny spacerek - choć marmar pewnie już była :evil_lol:

hihihihihi ciociu dzis spalismy do 9-15 wiec spacerek byl dopiero o 9-30,nie ukrywam ,ze zadnemu sie nie chcialo z pod cieplej koldreki wychodzic

Posted

Ambra napisał(a):
ło jeziusicku!:crazyeye:moja ulubiona pozycja!!!
jak sie przytulił do doopki Betinki!:loveu: cudaczki dwa! jak zgodnie!! moje tak spia po 6 latach wspolnie spędzonych ! i zawsze ten bardziej uległy albo młodszy tak sie kladzie jak Ramzesik ze sie wtula i jeszcze pychol miedzy łape a tułów wciska!

Ramzes na razie sprawdza na ile se moze pozowlic beta,nadal ma obawy jesli chodzi o zabawe,ciocie ktore znaja moja bete,wiedza,jaka jest szalona ,nie czuje w sobie tej masy i sliy jaka posiada,niestety Ramzesa lapka polozy do ziemi,a on przerazony jest.
Ogolnie Ramzes poszukuje bardzo bliskiego kontaktu,czy z beta czy tez z nami,niewazne jaka pozycja ,aby tylko sie wtulic i choc troszke go poglaskano.
Niestety ma bardzo brzydki nawyk,ktory nasila sie u niego im bardziej jest pewny w mieszkaniu,a mianowicie jak by mogl to z reki wyrywa jedzenie:mad: :mad: :mad: .

Posted

Jeju, ale cudne zdjęcie:loveu: Betka ja Ci to już mówiłam, ale powtórzę: "Jesteś wspaniałą psią kobitką";):loveu: Ramzesku fajnie tak przytulić się do ciepłego ciałka co?:cool3:

Posted

syla00 napisał(a):
:multi: :multi: nareszcie poznałam Ramzesa i chyba mnie wzieło...:loveu: A jak się we mnie wtulił i zasnął to już całkiem podbił moje serce.

Te Syla co Ty masz takie szczeście dzisiaj!:mad: samych fajnych chlopakow poznajesz! co na to Twoj TZ:diabloti:

Posted

Ramzesek po porannym spacerku,a ja wkur....na maxa,na dzien dobry dostalam opr:angryy: :angryy: :angryy: ,Ramzesisko chcial tylko sie z pania przywitac a babsko oburzone,nie wie pani ze psy sie na smyczy trzyma....hihi ma racje babsko

Posted

Ambra napisał(a):
Te Syla co Ty masz takie szczeście dzisiaj!:mad: samych fajnych chlopakow poznajesz! co na to Twoj TZ:diabloti:

ciiiii, nic nie wie:cool3: Jeszcze zazdrosny by był i jakieś sceny urządzał:evil_lol:

Posted

marmar napisał(a):
Ramzesek po porannym spacerku,a ja wkur....na maxa,na dzien dobry dostalam opr:angryy: :angryy: :angryy: ,Ramzesisko chcial tylko sie z pania przywitac a babsko oburzone,nie wie pani ze psy sie na smyczy trzyma....hihi ma racje babsko

hehe, nie przejmuj się.Moja bokserka podbiegła kiedyś zadowolona do jednej pani, która stała z reklamówką a w środku jakieś dokumenty miała.Moja suka kocha cały świat i podbiegła tylko żeby się "uśmiechnąć" a baba jak nie zaczęła wrzeszczeć na całe osiedle "ratunku!ratunku!", i tak tłukła mojego psa tą reklamówką, że cała jej się rozwaliła i dokumenty wypadły hehe

Posted

z uwagi,ze musze byc kulturalna bylam kulturalna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ramzes zjadl sniadanko dzis jak przytsało na faceta,mam nadzieje ze szybko cosik przybierze,a tym czasem podbijamy w gore
czesto zbiera mi sie opr:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z uwagi na grozny wyglad psiakow:razz: :razz:

Posted

Poerwszy konkretny odzew z allegro już jest:

Witam serdecznie
Jestem w stanie dać dom,opieke i oczywiście co najważniejsze miłość pieskowi.
Może zaczne od przedstawienia się-mam 19lat,studiuje na 1.roku Rehabilitacji.Mieszkam w domku jednorodzinnym wraz z rodzicami i młodszym bratem (30.10. b.r skończy 10lat).
Mam 3 małe kotki,które mi ktoś podrzucił,ale oczywiście nie mieliśmy serca ich oddawać.
Piesek miałby stałą opiekę,gdyż moja mama jest osobą niepracującą i jest codziennie w domu.Oczywiście mam ogródek,co dla pieska jest wymarzoną sprawą.
Szukam psiaka na urodziny mojego brata =) to byłby dla niego wymarzony prezent.Oczywiście w gre nie wchodzi zakup piesków drogich z rodowodem i innymi (przynajmniej dla mnie nic nie znaczącymi)bzdurami,Chciałam dać dom pieskowi ze schroniska-młodemu(by móc go przywyczaić do mieszkania z kotami),i co najważniejsze kochającymi dzieci.
Chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy piesek umie chocdzić na smyczy,czy nie ucieka,czy jest nauczony czystości w domu.
Mam jeszcze pytanie,jak gdybyśmy już na 100% sie zdecydowali na tego psiaka,i gdyby Pani nie miała żadnych przeciwskazań,jak by miał wyglądać transport pieska?
Ja mieszkam w Bydgoszczy a to niestety kawał drogi jest.
Pozdrawiam

Nie ukrywam, że mnie się podoba - wprawdzie zawsze jezymy sie na .. prezenty, ale brat to nie osesek, a motywacja jest logiczna.
Marmar - co Ty na to - czy ciągniemy rozmowę. Bo opcja byłaby z transportem. W razie czego - gdyby można było do Poznania - to ja mogę dalej się z nim przemieścić, nawet PKP.

Podaję emaila: Marmar - napisz i dowiedz sie tego co potrzebne i podejmij w razie czego decyzję.
Bo jeśli nie, to zaproponuję innego psiaka - żeby domek nie przepadł.

[email protected]

Dajcie znac, co ustaliłyście.

Posted

Marmar czekamy na Twoja opinie!
mnie sie wydaje, że dobrze brzmi z maila!
a my swoich ludzi mamy i w bydgoszczy chyba nie? to sprawdza domek!!

proszę pamiętajcie, że jakby były dwa domki - cudem - to jest identyczna sunia w schronie w rudzie sląskiej !! dziewczyny my nadal czekamy na jej zdjęcie!! :mad:;)

Posted

Marmar nie spi,nie zapominajcie ,ze mam również obowiązki.
Na maila napisane,dostałam automatyczna odpowiedź z tego adresu maila-NIMA MNIE:)
Przeraża mnie ta odległość:-o :-o

Posted

Meil jest pewnie brata, dziewczyna pisała po południu. A Gonzo - jechał do Gdańska. I może byłaby okazja spotkania się z Żorłakami. Byle Poznań, ja dalej załatwię. I kase oddamy za dowóc - to sie uzgodni.
Ja myśle,że ważne aby był dobry domek i fajne warunki dla piesia.
Zobaczymy co odpiszą.