Pianka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 No jaki on grzeczny na spacerku:p :loveu: Quote
marmar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ale jestem w szoku corka wlasnie przyszla ze szkoly i Ramzes swymi lapami na nia,ta do niego Ramzes nie wolno siad!!!!,a Ramzes siad ,córka wydaje kolejna komende łape podaj a Ramzes podaje,mowi druga Ramzes podaje drugą:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i siedział dopoki nie wydala mu kolejnej komendy idziemy noga. dzieciak 7 letni odkrył w Ramzesie jego inteligencje;) Quote
Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 marmar napisał(a):ale jestem w szoku corka wlasnie przyszla ze szkoly i Ramzes swymi lapami na nia,ta do niego Ramzes nie wolno siad!!!!,a Ramzes ................. jeju tak czytam ten poczatek i aż zamarłam że cos groźnego się stało, że obudziła się w nim mala bestyjka....uffffffffff.....widzicie jaki madry pies! i jakiego przywódce Alfa sobie znalazł:evil_lol: foty super, czekamy jeszcze na te z dworku! Ty cioteczko uważaj, żebyś go gonić poł nocy nie musiała jak Ci zwieje hehehhe bez tej smyczy:lol: on mi przypomina jakąs rase....i to mocno...muszę pomyślec hihi:hmmmm: jak nie zamarzne przy tym biurku bo u mnie w pracy dzis temp jak na dworze!!:angryy: Quote
ziele77 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Mimo,że tylko wirtualnie,ale jestem zakochana w tym psie!:loveu: gdybym nie miała mojej Neski to bardzo starałabym się o jego adopcję,a tak mogę tylko patrzeć i zazdrościć takiego koffanego cuda :placz: Quote
eria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 RODEZJANA przypomina i to baaardzo !! a raczej miniaturkę rodezjana:cool3: Quote
supergoga Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A mnie przypomina jeszcze bullmastifa - jest piękny. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 właśnie - rhodezjana!!!!! Dokładnie. Quote
syla00 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 eria napisał(a):RODEZJANA przypomina i to baaardzo !! a raczej miniaturkę rodezjana:cool3: to samo chciałam napisać!!! Quote
Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 co racja to racja:evil_lol: oryginalna piekna mieszanka wybuchowa:evil_lol: czy w tytule nie powinien tez szukać domku?:roll: jest to konto tu ? bo nie wiem juz? czy na AFN? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no to prawie rhodezianie szukaj domu;) Quote
Pianka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 "Ambra" napisał(a):jest to konto tu ? Prosiłam Marmar, żeby podała numer konta, ale tego nie zrobiła:mad: "Ambra" napisał(a):czy w tytule nie powinien tez szukać domku? Ok. Już zmieniam. Quote
marmar Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Wiec tak nr konta 50102055581111161053600084 PKO BP SA,reszte danych na PM;) , Ramzes sadze ,ze był chory gdy został oddany do schronu,dokladnie tak samo teraz choruje moja betina i ja.Od wczoraj Ramzes je normalnie,mam nadzieje ze to nie jest chwilowe zauroczenie jedzeniem. Quote
eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czy Ramzes kaszle ?? Bo jeśli tak to jest to kaszel kennelowy, który trzeba leczyć antybiotykami , a leczy się dłuuuugo....Mam nadzieję że ropa w nosie się nie pojawi.:roll: Quote
Pianka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Wklejam numer konta na pierwsza strone. Trzymamy kciuki za zdrowie Ramzesa;) Quote
lena_zet Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 marmar przyślij mi dane na priwa, bo mój bank nie puści kasy bez danych Quote
AgaiTheta Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 marmar ile pieniążków potrzebujesz? Czy on je suche? Karmy mojej Thety nie chciał. Quote
marmar Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jestem juz,zdrowko Ramzeska w najlepszym porzadku juz,beta juz tez wychodzi ,zostalam ja,wykorzystalam pyralginke i wyskoczylam z nimi na dzialke do Dinolca.Kajuchna tez byla zaziebiona,sadze ze zimna nocka jaka spedzil w schronie spowodowala to przeziebienie.Dzis konsultowalam jeszcze ich zdrowko z wetem,pozostajemy nadal przy rutinoscorbinku. Mam zarabiste foteczki ale image nie dziala:-( ,wieczorem sie znow postaram wskoczyc na te stronke. Obecnie Ramzes je wszystko,jak i gotowane tak i suche,rano dostaje gotowane ,wieczorem sucha karme,Aga nie chcial jesc ,bo byl chory:-( ,u mnie tez nie chcial jesc. Bardzo prawdopodobne,ze wlascicielka wiedziala,ze jest chory,moze szkoda badz nie miaal kasy na leczenie i go oddala,nie wiem,bo kuchnia nie wyglada na psa zastraszonego,bitego ,wszystko w najlepszym porzadku z nim Co do kasy ,Syla w sobote dala mi na Ramzeska 40 zł+Lena ,sadze,ze na razie wystarczy,trzymajmy kciukasy aby szybko znalazl domek,za ok 3 tygodnie beta powinna dostac cieczki i bedzie wtedy problem Quote
Ambra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 marmar to dobrze że zdrowiejecie! ale od psa nie mozna sie chyba przeziebic....:roll: Liczymy ze do tego dnia sie domek juz znajdzie! ja jestem w trakcie rozsyłania jego i Pluta do chetnych na psy, do znajomych. Sprawdzam ogloszenia, szukam.... jacy niektorzy ludzie są po*****ni! takie ogloszena dają ze nie wiem czy smiać się czy płakać:mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 hop wieloboksie rodesianowy na 1 Quote
marmar Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ambra napisał(a):marmar to dobrze że zdrowiejecie! ale od psa nie mozna sie chyba przeziebic....:roll: Liczymy ze do tego dnia sie domek juz znajdzie! ja jestem w trakcie rozsyłania jego i Pluta do chetnych na psy, do znajomych. Sprawdzam ogloszenia, szukam.... jacy niektorzy ludzie są po*****ni! takie ogloszena dają ze nie wiem czy smiać się czy płakać:mad: ciociu Ambro z tego co wiem to jednak mozna sie zarazic,psiaki maja takie same choroby jak my,mialysmy taki jeden rok,gdzie na przemian gardelko nas dopadalo,ale coz zrobic jak rankiem sie budzisz a tu masz buziaczka z jezyczkiem;) od beciorka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 poranny spacerek - choć marmar pewnie już była :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 marmar zaraziłaś się od zimna na festynie psim a nie od psa :) Nie zwalaj winy na niewinnego fafluna. Quote
marmar Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 dostalam teraz sms z potwierdzeniem przelewu Lenko na 50 zł Quote
Recommended Posts