Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jestem w szoku
corka wlasnie przyszla ze szkoly i Ramzes swymi lapami na nia,ta do niego Ramzes nie wolno siad!!!!,a Ramzes siad ,córka wydaje kolejna komende łape podaj a Ramzes podaje,mowi druga Ramzes podaje drugą:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i siedział dopoki nie wydala mu kolejnej komendy idziemy noga.
dzieciak 7 letni odkrył w Ramzesie jego inteligencje;)

Posted

marmar napisał(a):
ale jestem w szoku
corka wlasnie przyszla ze szkoly i Ramzes swymi lapami na nia,ta do niego Ramzes nie wolno siad!!!!,a Ramzes .................

jeju tak czytam ten poczatek i aż zamarłam że cos groźnego się stało, że obudziła się w nim mala bestyjka....uffffffffff.....widzicie jaki madry pies! i jakiego przywódce Alfa sobie znalazł:evil_lol:

foty super, czekamy jeszcze na te z dworku! Ty cioteczko uważaj, żebyś go gonić poł nocy nie musiała jak Ci zwieje hehehhe bez tej smyczy:lol:

on mi przypomina jakąs rase....i to mocno...muszę pomyślec hihi:hmmmm: jak nie zamarzne przy tym biurku bo u mnie w pracy dzis temp jak na dworze!!:angryy:

Posted

Mimo,że tylko wirtualnie,ale jestem zakochana w tym psie!:loveu: gdybym nie miała mojej Neski to bardzo starałabym się o jego adopcję,a tak mogę tylko patrzeć i zazdrościć takiego koffanego cuda :placz:

Posted

co racja to racja:evil_lol:
oryginalna piekna mieszanka wybuchowa:evil_lol:

czy w tytule nie powinien tez szukać domku?:roll:

jest to konto tu ? bo nie wiem juz? czy na AFN?

Posted

"Ambra" napisał(a):
jest to konto tu ?

Prosiłam Marmar, żeby podała numer konta, ale tego nie zrobiła:mad:

"Ambra" napisał(a):
czy w tytule nie powinien tez szukać domku?

Ok. Już zmieniam.

Posted

Wiec tak nr konta 50102055581111161053600084 PKO BP SA,reszte danych na PM;) ,
Ramzes sadze ,ze był chory gdy został oddany do schronu,dokladnie tak samo teraz choruje moja betina i ja.Od wczoraj Ramzes je normalnie,mam nadzieje ze to nie jest chwilowe zauroczenie jedzeniem.

Posted

Czy Ramzes kaszle ?? Bo jeśli tak to jest to kaszel kennelowy, który trzeba leczyć antybiotykami , a leczy się dłuuuugo....Mam nadzieję że ropa w nosie się nie pojawi.:roll:

Posted

jestem juz,zdrowko Ramzeska w najlepszym porzadku juz,beta juz tez wychodzi ,zostalam ja,wykorzystalam pyralginke i wyskoczylam z nimi na dzialke do Dinolca.Kajuchna tez byla zaziebiona,sadze ze zimna nocka jaka spedzil w schronie spowodowala to przeziebienie.Dzis konsultowalam jeszcze ich zdrowko z wetem,pozostajemy nadal przy rutinoscorbinku.
Mam zarabiste foteczki ale image nie dziala:-( ,wieczorem sie znow postaram wskoczyc na te stronke.
Obecnie Ramzes je wszystko,jak i gotowane tak i suche,rano dostaje gotowane ,wieczorem sucha karme,Aga nie chcial jesc ,bo byl chory:-( ,u mnie tez nie chcial jesc.
Bardzo prawdopodobne,ze wlascicielka wiedziala,ze jest chory,moze szkoda badz nie miaal kasy na leczenie i go oddala,nie wiem,bo kuchnia nie wyglada na psa zastraszonego,bitego ,wszystko w najlepszym porzadku z nim
Co do kasy ,Syla w sobote dala mi na Ramzeska 40 zł+Lena ,sadze,ze na razie wystarczy,trzymajmy kciukasy aby szybko znalazl domek,za ok 3 tygodnie beta powinna dostac cieczki i bedzie wtedy problem

Posted

marmar to dobrze że zdrowiejecie!
ale od psa nie mozna sie chyba przeziebic....:roll:
Liczymy ze do tego dnia sie domek juz znajdzie! ja jestem w trakcie rozsyłania jego i Pluta do chetnych na psy, do znajomych. Sprawdzam ogloszenia, szukam....
jacy niektorzy ludzie są po*****ni! takie ogloszena dają ze nie wiem czy smiać się czy płakać:mad:

Posted

Ambra napisał(a):
marmar to dobrze że zdrowiejecie!
ale od psa nie mozna sie chyba przeziebic....:roll:
Liczymy ze do tego dnia sie domek juz znajdzie! ja jestem w trakcie rozsyłania jego i Pluta do chetnych na psy, do znajomych. Sprawdzam ogloszenia, szukam....
jacy niektorzy ludzie są po*****ni! takie ogloszena dają ze nie wiem czy smiać się czy płakać:mad:

ciociu Ambro z tego co wiem to jednak mozna sie zarazic,psiaki maja takie same choroby jak my,mialysmy taki jeden rok,gdzie na przemian gardelko nas dopadalo,ale coz zrobic jak rankiem sie budzisz a tu masz buziaczka z jezyczkiem;) od beciorka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: