Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trudno mi się pogodzic z losem wszystkich zapomnianych i niechcianych. Bary ma cos miękkiego w sobie. Cos tak uroliwego, tak mądrego i zniewalajacego, jest to wdziek niezaprzeczalnie ale i mądrość. Jakos trudno mi się pogodzic z tym, że może nikt nie zaryzykuje spotkania ze starszym cudnym psem.

Posted

Dlaczego nikt nie prosil o adres pana ktory adoptowal i zwrocil niestey Monga? On szukal dla siebie kumpla na grzybobranie i nie tylko. Mong niestety okazal sie psem niezwykle trudnym i nadal takim pozostaje. Barry mialby szanse, ale kto dotrze do tego pana? Czasami opadaja mi rece, potrafie wynalezc to czego nikt inny nie znajdzie, ludziska zachodza w glowe jak to zrobilam, a tu taki przypadek.....Mozna Panu zaproponowac poznanie Barusia taki okres probny, to na pewno jest potrzebne po pierwszej nieudanej adopcji. Do roboty kochani i nie traccie nadziei. Moze wlasnie Barus spelni oczekiwania Pana, trzeba tylko pozwolic im sie spotkac:lol: