Lorien:) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ktoś ma kontakt z tą właścicielką Barego?? Quote
katya Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak zrobi się cieplej, zamierzam do Barego podjechać. Telefonu nie mam, ale adres owszem :) Quote
Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W takim razie cierpliwie czekamy na wiadomości i zdjęcia :p . Quote
Miles Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A więc tak wczoraj byłam u znajomych,którzy mieszkają prrzy tej samej ulicy co włąsciciele Barego.Zaglądałam prez ogrodzenie do kazdego domu zeby go odnalezc i UDAŁO mi się;]I tak,Bary czuje się tam napewno wspaniale jest bardzo zadbany,wyczesany i troszeczke miał przystrzyżoną sierść.Teraz wygląda jak 3-4 letni psiak.Latał po dużym ogrodzie chyba z dziećmi właścicieli i naprawdę był zadowolony;]No i to na tyle,pozdrawiam P.S.Bary ma przepiękną budę:) Quote
Lucyja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cudownie !! Należało się kochanemu pieskowi. Niech będzie szczęśliwy :multi: Quote
katya Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Miles napisał(a):A więc tak wczoraj byłam u znajomych,którzy mieszkają prrzy tej samej ulicy co włąsciciele Barego.Zaglądałam prez ogrodzenie do kazdego domu zeby go odnalezc i UDAŁO mi się;]I tak,Bary czuje się tam napewno wspaniale jest bardzo zadbany,wyczesany i troszeczke miał przystrzyżoną sierść.Teraz wygląda jak 3-4 letni psiak.Latał po dużym ogrodzie chyba z dziećmi właścicieli i naprawdę był zadowolony;]No i to na tyle,pozdrawiam P.S.Bary ma przepiękną budę:) Cudnie! Ja muszę to zobaczyć :loveu: Quote
ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja widziałam go dzisiaj wylegiwał się przed wejsciowymi drzwiami,nie reaguje na imie Bary,albo ja mówiła za mało wyraznie, po chwili podniósł sie i zaczał szczekać ,no prawdziwy pies stróz z niego jest :) wygladał dobrze :) Quote
Recommended Posts