Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Futrzak to spokojny, poważny pies"

zmieniłam na uroczy i kochany ;), reszta opisu może być?

to szare tło bym wywaliła (przynajmniej u mnie się wyświetla ciemnoszare)

ok, zmieniłam, dałam ciemnoszare dlatego, żeby zwrócić uwagę na smutek sytuacji, w której pies przebywa itd.

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze że to Bary, nie Futrzak :)

ja bym napisała jeszcze coś o tym szczekaniu, bo Bary od momentu dodawania go na stronę się trochę zmienił - cały czas szczeka dopraszając się o uwagę, podskakuje i merda ogonem
to już nie ten pies całe dnie leżący pod budą i bojący się ludzi...

Posted

Kam, Julio - wielkie dzięki za wstawienie psiaka na Allegro. Tekst jest świetny. I dzięki za zmianę tytułu wątku - ten bardziej odzwierciedla jego prawdziwą sytuację :-( .
Hopaj psinko na górę! Taki piesek jak ty nie powinien być zamknięty w klatce...:shake:

Posted

Barry ma piekne wyraziste oczy, troche jakby wwiercajace się w człowieka, leżał przy budzie, bo specjalnie nikt do niego nie dochodził, może ludzie się go bali bo nie ragował na nich. ale od pewnego czasu się zmienił. Wystarczyło go głaskać i pokazac mu, .ze jest ważny i zuważony i teraz gdy tylko widzi znajoma osobę dopomina się ouwagę i pieszczoty.
To naprawdę mily psiak i bedzie wielkim przyjacielem tego kto go adoptuje.

Posted

Kam napisał(a):
Futrzak-Bary ma dwóch obserwatorów na allegro...

mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie...
choć ja jestem w takich sprawach straszną pesymistką :( Falka kiedyś miała 7 obserwatorów, na stronie jej wizytówka obejrzana została najwięcej razy, ponad 2700x, wszyscy się nią zachwycają... i nadal siedzi w schronisku :-(
może futrzasty będzie miał więcej szczęścia :roll:

Posted

A ja czytajac watek Jozka Juzaka doczytalam sie ze Pani z Warszawy do ktorej Jozek wkrotce trafi poszukuje rowniez dla swojej rodziny 2 psiaki do pilnowania domu i terenu. Moze tam warto zapytac i ewentualnie zaproponowac:lol:

Posted

Monia123 napisał(a):
Super pomysł!!! Trzeba zrobić wszystko, żeby Barryego wyciągnąć ze schronu...

Z cala pewnoscia tak ale jak sie docztalam na watku Jozka juz znaleziono pierwszych kandydatow notabene cudowna nierozlaczna parke i bedzie parka przedstawiona Pani od Jozia. Mysle, ze gdyby Julia tam weszla z kandydatura Barusia to z pewnoscia nie zaszkodzi no i Pani bedzie miala wybor. osobiscie zycze zarowno parce jak i Barusiowi szybkiego znalezienia domku:lol:

Posted

Bary dzisiaj przeciągłym wyciem dopominał się o uwagę. Mogę tylko wlozyć rękę przez kratę i go jednym palcem poglaskać. Dla niego to chyba bardzo duzo, bo rozweselaja mu się oczy i pokazuje wszystkie zęby w usmiechu. Jest cudny.

Posted

julia.zuzanna napisał(a):
tylko ja nie wiem gdzie?... :oops:

Obawiam sie ze nic z tego:-( Pani ktora miala adoptowac Jozka Juzaka nie przyjechala po niego ani po sunie Szarmen ktora wybrala tez. Chyba malo serio

Posted

Dobre i to, choć nie zaglądając przez kilka dni na Dogo miałam cichą nadzieję, że jak wejdę na wątek Barryego to przeczytam, że ma już nowy, wspaniały dom, na jaki zasługuje...:-(