Kam Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 "Futrzak to spokojny, poważny pies" zmieniłam na uroczy i kochany ;), reszta opisu może być? to szare tło bym wywaliła (przynajmniej u mnie się wyświetla ciemnoszare) ok, zmieniłam, dałam ciemnoszare dlatego, żeby zwrócić uwagę na smutek sytuacji, w której pies przebywa itd. Quote
julia.zuzanna Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 i jeszcze że to Bary, nie Futrzak :) ja bym napisała jeszcze coś o tym szczekaniu, bo Bary od momentu dodawania go na stronę się trochę zmienił - cały czas szczeka dopraszając się o uwagę, podskakuje i merda ogonem to już nie ten pies całe dnie leżący pod budą i bojący się ludzi... Quote
Kam Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ok, zmieniłam, tak już może być? a imię "Futrzak" bardziej mi się podobało niz "Bary" :evil_lol: Quote
julia.zuzanna Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 wiem, ale okazało się że Bary ma w karcie takie imię i na nie reaguje Quote
Monia123 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Kam, Julio - wielkie dzięki za wstawienie psiaka na Allegro. Tekst jest świetny. I dzięki za zmianę tytułu wątku - ten bardziej odzwierciedla jego prawdziwą sytuację :-( . Hopaj psinko na górę! Taki piesek jak ty nie powinien być zamknięty w klatce...:shake: Quote
Monia123 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dzielna psina na górę po nowy domek!!! Quote
hanka456 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Barry ma piekne wyraziste oczy, troche jakby wwiercajace się w człowieka, leżał przy budzie, bo specjalnie nikt do niego nie dochodził, może ludzie się go bali bo nie ragował na nich. ale od pewnego czasu się zmienił. Wystarczyło go głaskać i pokazac mu, .ze jest ważny i zuważony i teraz gdy tylko widzi znajoma osobę dopomina się ouwagę i pieszczoty. To naprawdę mily psiak i bedzie wielkim przyjacielem tego kto go adoptuje. Quote
Kam Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Futrzak-Bary ma dwóch obserwatorów na allegro... Quote
agusiazet Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 8 lat to najlepszy wiek dla psa - mam takiego, nie ciągnie, nie wariuje, wszystko rozumie, a żyć może jeszcze drugie tyle. Barusiowi tego życzę w super domku, bo to super pies!!! Quote
julia.zuzanna Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kam napisał(a):Futrzak-Bary ma dwóch obserwatorów na allegro... mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie... choć ja jestem w takich sprawach straszną pesymistką :( Falka kiedyś miała 7 obserwatorów, na stronie jej wizytówka obejrzana została najwięcej razy, ponad 2700x, wszyscy się nią zachwycają... i nadal siedzi w schronisku :-( może futrzasty będzie miał więcej szczęścia :roll: Quote
dusje Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A ja czytajac watek Jozka Juzaka doczytalam sie ze Pani z Warszawy do ktorej Jozek wkrotce trafi poszukuje rowniez dla swojej rodziny 2 psiaki do pilnowania domu i terenu. Moze tam warto zapytac i ewentualnie zaproponowac:lol: Quote
Monia123 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Super pomysł!!! Trzeba zrobić wszystko, żeby Barryego wyciągnąć ze schronu... Quote
dusje Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Monia123 napisał(a):Super pomysł!!! Trzeba zrobić wszystko, żeby Barryego wyciągnąć ze schronu... Z cala pewnoscia tak ale jak sie docztalam na watku Jozka juz znaleziono pierwszych kandydatow notabene cudowna nierozlaczna parke i bedzie parka przedstawiona Pani od Jozia. Mysle, ze gdyby Julia tam weszla z kandydatura Barusia to z pewnoscia nie zaszkodzi no i Pani bedzie miala wybor. osobiscie zycze zarowno parce jak i Barusiowi szybkiego znalezienia domku:lol: Quote
hanka456 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Bary dzisiaj przeciągłym wyciem dopominał się o uwagę. Mogę tylko wlozyć rękę przez kratę i go jednym palcem poglaskać. Dla niego to chyba bardzo duzo, bo rozweselaja mu się oczy i pokazuje wszystkie zęby w usmiechu. Jest cudny. Quote
Monia123 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A może by tak Pani od Jozia przedstawić kandydaturę Barryego i Hery - to również piękna i futrzasta para? Julio.Zuzanno, spróbuj, może coś z tego wyjdzie?!? Quote
julia.zuzanna Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 tylko ja nie wiem gdzie?... :oops: Quote
dusje Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 julia.zuzanna napisał(a):tylko ja nie wiem gdzie?... :oops: Obawiam sie ze nic z tego:-( Pani ktora miala adoptowac Jozka Juzaka nie przyjechala po niego ani po sunie Szarmen ktora wybrala tez. Chyba malo serio Quote
julia.zuzanna Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 no tak - "miało być tak pięknie, a jest jak zwykle..." Quote
hanka456 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Bary miał dzisiaj zaczerwienioe oko, moze się trochę podrapał. Zobaczę jutro. Dzis mial bardzo nieszczęsliwą minę. Czekamy dalej. Quote
Kam Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 i znów na allegro http://www.allegro.pl/item148447972_jestem_zupelnie_sam_pomoz_mi_.html Quote
hanka456 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bary ty mój biedaku. Czy ktoś Cie pokocha? Quote
julia.zuzanna Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Bary jak na razie został adoptowany wirtualnie Quote
Monia123 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dobre i to, choć nie zaglądając przez kilka dni na Dogo miałam cichą nadzieję, że jak wejdę na wątek Barryego to przeczytam, że ma już nowy, wspaniały dom, na jaki zasługuje...:-( Quote
Recommended Posts