Kalva Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='_Goldenek2']Jestem i ja na zaproszenie Kalvy.[/QUOTE] Witamy:multi::loveu:
Kalva Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='magda222']Kalva nie wiem dlaczego, ale nie mogłam tu nie wejść jak dostałam od Ciebie PW ;) A jeszcze jak zobaczyłam godzinę o której wysłałaś wiadomość to wiedziałam, że to musi być coś ważnego ;)[/QUOTE] ;) :loveu: wspaniale, że jesteś! Pamiętam Cię z różnych wątków i nie mogłam nie zaprosić :evil_lol: A godzina późna, bo tylko w nocy miałam chwilę - Juruś był taki samiutki starowinka, więc poszłam zaprosić cioteczki, na które zawsze można liczyć, teraz na pewno Jurand pójdzie do domku!
Awit Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dostałam zaproszenie, nie mam nic co mogłabym wpłacić. Trzymam kciuki by mu się udało!!!
Iljova Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='_ogonek_']Najłatwiejsze w obsłudze jak dla mnie :):)[/QUOTE] Ja z kolei korzystam z wszystkiego co sie da za darmo ;-)
Ingrid44 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tyle wspanialych cioteczek odwiedzilo Juranda. :) :) :) Musi byc dobrze :)
_ogonek_ Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Iljova']Ja z kolei korzystam z wszystkiego co sie da za darmo ;-)[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol:
Drzagodha Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 To i ja na zaproszenie Kalvy przybywam ;) Powiedźcie mi, jest możliwość sprawdzenia, jak on do innych psów, ewentualnie kotów? Zdecydowana większość osób adoptująca staruszki ma już psią gromadkę zazwyczaj. Jeśli się będzie dogadywał, to na pewno mu będzie łatwiej ten dom znaleźć.
_ogonek_ Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Drzagodha, myślę, że nie wykazałby jakiejś agresji, bo to bardzo łagodny psiak, ale pies to pies i z innym samcem bym go nie łączyła. Co do kotów to też nie mam pojęcia. To był jakiś wiejski burek, możliwe że z kotami nie jest zsocjalizowany.
Kalva Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Awit i Drzagodha bardzo dziękujemy za przybycie i wsparcie:multi:
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 zagladam i ja do chłopaka .......w górę psiaczku pokazuj się cioteczkom !!!
magda222 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Trochę długo trzeba czekać na ogłoszenie w MP. Może mu wcześniej pakiet ogłoszeń na bazarku wykupicie?
ostatniaszansa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jesteśmy i my na zaproszenie Kalvy :) A może w ogłoszeniach ( propozycja ); "Nadzieja umiera ostatnia... a Jurand ma nadzieję, nie pozwolmy aby umarła. On zasługuje na godziwą psią emeryturę - jego właściciele robili wiosenne porządki, przy okazji pozbyli się swojego przyjaciela. Tak niewiele trzeba abyś miał wspaniałego przyjaciela a Jurand dom , a nie kojec w schronisku " Wspaniały psiak w naszym przytulisku mamy takich sporo i kontakt z nimi jest wielką przyjemnością. Ewa i Agnieszka z ostatniej szansy
_ogonek_ Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Jesteśmy i my na zaproszenie Kalvy :) A może w ogłoszeniach ( propozycja ); "Nadzieja umiera ostatnia... a Jurand ma nadzieję, nie pozwolmy aby umarła. On zasługuje na godziwą psią emeryturę - jego właściciele robili wiosenne porządki, przy okazji pozbyli się swojego przyjaciela. Tak niewiele trzeba abyś miał wspaniałego przyjaciela a Jurand dom , a nie kojec w schronisku " Wspaniały psiak w naszym przytulisku mamy takich sporo i kontakt z nimi jest wielką przyjemnością. Ewa i Agnieszka z ostatniej szansy[/QUOTE] Fajne tylko muszę to jeszcze skrócić,. jutro dam znać bo dzisiaj jestem dorywczo
rotek_ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 malibo57 wpłata-50zł magda222 wpłata-30zł ------------- ogonek, wiadomość do Ciebie, na konto albinów wpłynęło 15 zł od katarzyna K. z Częstochowy
Kalva Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Cleo ja też szukam kogoś kto ma Paypal:/ ale pytasz bo potrzebujesz "pożyczyć" - jak ja dla Bobiego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207449-NIEWIDOMY-pies-Ci%C4%85gn%C4%85cy-KROWI-%C5%81A%C5%83CUCH-za-sob%C4%85-pilnie-potrzebna-pomoc-%28?p=16841611#post16841611[/url] czy może chciałabyś wesprzeć Juranda - jeśli to drugie, wiedziałabym, że trzeba szukać też dla Ciebie. A poza tym przepraszam Jurandzie za offa! Oboje z Bobim potrzebujecie Paypala!
Kalva Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ostatniaszansa dziękuję ślicznie za przybycie i supertekst! Bardzo sie cieszymy, że Jurand ma Twoje wsparcie:multi:
malibo57 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Cleo2008']witajcie, czy ma ktoras z was paypal?[/QUOTE] Oświećcie mnie - czy jest jakiś problem z zarejestrowaniem konta PayPal?
azalia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jurandziku kochany,obyś znalazł domek,pieniądze wysłałam.
Recommended Posts