_ogonek_ Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ingrid44 napisał(a):Ja tez podrzuce Juranda :) dzięki cioteczki obie :loveu: :happy1: Quote
Kalva Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 to ja w weekend będę rozsyłać, ślicznota musi mieć dom! Quote
Ingrid44 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kalva napisał(a):to ja w weekend będę rozsyłać, ślicznota musi mieć dom! Jestes Kochana :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Kalva napisał(a):to ja w weekend będę rozsyłać, ślicznota musi mieć dom! Dzięki kochana :loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Mamy 55 zł na MP! Potrzeba jeszcze 95. Kasa została z 200 zł od ketuni, które kiedyś wysłała na Farta. Jurand miał iśc na pierwszy ogień, ale poszedł Coris, młody średni psiaczek. Zjamę się potem promocją Juranda, bo oficjalnie to ja w sszkole jestem :P Quote
Kalva Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 no właśnie?? Jurandzik w górę pięknoto! Będę Cię rozsyłać w weekend, jak obiecałam, są tu super cioteczki, a i jeszcze więcej na pewno wpadnie, będzie dobrze:) ogonku i Ingrid, jakie Wy jesteście kochane! Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Jestem, jestem ;) Jak uporam się ze swoimi ogłoszeniami z bazarku - postaram się zorganizować dziadziulkowi jakieś fundusze na MP. To chyba nasza ostatnia deska ratunku. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Kalva napisał(a):no właśnie?? Jurandzik w górę pięknoto! Będę Cię rozsyłać w weekend, jak obiecałam, są tu super cioteczki, a i jeszcze więcej na pewno wpadnie, będzie dobrze:) ogonku i Ingrid, jakie Wy jesteście kochane! To ja ci dziękuję :) Potrzeba nam 95 zł na MP ... Gdyby 19 osób złożyło się po 5 zł... Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207787-Alba-i-Albinki-mamusia-z-tr%C3%B3jk%C4%85-dzieci-przerzucona-przez-bram%C4%99-schroniska... Wątek podrzuconych do uciechowskiego schroniska szczylków i matki... Ja tego nie ogarniam... Obiecałam sobie że najpierw Jurand, ale wyskoczyła taka sprawa nagle, a sytuacja patowa... Przepraszam Jurand, ale musisz troszkę poczekać :( Quote
Ingrid44 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Bylam na watku Albinek a Juranda podniose chociaz. Quote
Kalva Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 słuchajcie mogę poprosić kogoś o zrobienie ogłoszeń dla Juranda, bo rozumiem, że on nie ma? Quote
Nadziejka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 :thumbs::painting:Przylecialam na zaproszenie cioteczki Kalvy, dziekuje dziekuje:ylsuper:sciska za serce ten psiaczek , oj sciska , jak wszystkie te biedy kochane cudne , ogoneczku:loveu::multi:jak dobrze , ze zalozylas watek starunkowi cudnemu , mam niestala prace za grosiki , staram sie obdzielac ile moge psiakowo i kotusiowo , ale czasem nie starcza nawet aby dac grosika ....:shake:takie zycie , postaram sie 10zl - bedzie to deklaracja miesieczna , porozsylam tr wateczek [FONT=Arial Black]- pozdrawiam sercem z nadzieja dla psiaczka:thumbs::calus:[/FONT] Quote
_ogonek_ Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Kalva napisał(a):słuchajcie mogę poprosić kogoś o zrobienie ogłoszeń dla Juranda, bo rozumiem, że on nie ma? Ogloszenia już powoli mu wygasają. Z racji tej, że mam jeszcze trochę do nadrobienia, Jurand będzie miał ogłoszenia gdzieś pod koniec nast. tyg. Teraz trzeba dozbierać te 95 zł, bo chcę wysłać go do Mojego Psa. Quote
_ogonek_ Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dziękuję cioteczki, że zajrzałyście na wątek :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jestem na zaproszenie cioteczki Ewuni .....taki smutny dziadeczek :( porozsyłam wątek gdzie się da !!!! Quote
_ogonek_ Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jestem na zaproszenie cioteczki Ewuni .....taki smutny dziadeczek :( porozsyłam wątek gdzie się da !!!! dziękuję :loveu: Quote
Beatkaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jestem na zaproszenie cioteczki Ewuni .....taki smutny dziadeczek :( porozsyłam wątek gdzie się da !!!! Przychodzę na zaproszenie..ale mi żal biedaka :( Quote
Celebrinfea Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jestem Martika, oj kolejny biedaczek :( na razie podnoszę. Quote
Recommended Posts