Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy 55 zł na MP!
Potrzeba jeszcze 95.
Kasa została z 200 zł od ketuni, które kiedyś wysłała na Farta. Jurand miał iśc na pierwszy ogień, ale poszedł Coris, młody średni psiaczek.
Zjamę się potem promocją Juranda, bo oficjalnie to ja w sszkole jestem :P

Posted

no właśnie?? Jurandzik w górę pięknoto! Będę Cię rozsyłać w weekend, jak obiecałam, są tu super cioteczki, a i jeszcze więcej na pewno wpadnie, będzie dobrze:) ogonku i Ingrid, jakie Wy jesteście kochane!

Posted

Jestem, jestem ;)
Jak uporam się ze swoimi ogłoszeniami z bazarku - postaram się zorganizować dziadziulkowi jakieś fundusze na MP. To chyba nasza ostatnia deska ratunku.

Posted

Kalva napisał(a):
no właśnie?? Jurandzik w górę pięknoto! Będę Cię rozsyłać w weekend, jak obiecałam, są tu super cioteczki, a i jeszcze więcej na pewno wpadnie, będzie dobrze:) ogonku i Ingrid, jakie Wy jesteście kochane!

To ja ci dziękuję :)
Potrzeba nam 95 zł na MP ... Gdyby 19 osób złożyło się po 5 zł...

Posted

:thumbs::painting:Przylecialam na zaproszenie cioteczki Kalvy, dziekuje dziekuje:ylsuper:sciska za serce ten psiaczek , oj sciska , jak wszystkie te biedy kochane cudne , ogoneczku:loveu::multi:jak dobrze , ze zalozylas watek starunkowi cudnemu , mam niestala prace za grosiki , staram sie obdzielac ile moge psiakowo i kotusiowo , ale czasem nie starcza nawet aby dac grosika ....:shake:takie zycie , postaram sie 10zl - bedzie to deklaracja miesieczna , porozsylam tr wateczek [FONT=Arial Black]- pozdrawiam sercem z nadzieja dla psiaczka:thumbs::calus:[/FONT]

Posted

Kalva napisał(a):
słuchajcie mogę poprosić kogoś o zrobienie ogłoszeń dla Juranda, bo rozumiem, że on nie ma?

Ogloszenia już powoli mu wygasają. Z racji tej, że mam jeszcze trochę do nadrobienia, Jurand będzie miał ogłoszenia gdzieś pod koniec nast. tyg.
Teraz trzeba dozbierać te 95 zł, bo chcę wysłać go do Mojego Psa.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jestem na zaproszenie cioteczki Ewuni .....taki smutny dziadeczek :( porozsyłam wątek gdzie się da !!!!

Przychodzę na zaproszenie..ale mi żal biedaka :(