Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Widze ze cioteczka Kalva tez tlucze sie po watkach po nocy :) :) :)

ano się tłucze bo zwykle wtedy może - a jak już o tych bidach poczyta to zasnąć nie jest w stanie... ale cieszę się, że nie jestem sama i Cioteczka Ingrid zawsze może być po drugiej stronie monitora:multi: będę baczyć w razie czego możemy nocne pogaduchy urządzać:evil_lol: i Jurandzika hopać:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalva napisał(a):
ano się tłucze bo zwykle wtedy może - a jak już o tych bidach poczyta to zasnąć nie jest w stanie... ale cieszę się, że nie jestem sama i Cioteczka Ingrid zawsze może być po drugiej stronie monitora:multi: będę baczyć w razie czego możemy nocne pogaduchy urządzać:evil_lol: i Jurandzika hopać:loveu:

Swietny pomysl. :) :) :)

Posted

Kalva napisał(a):
I nocką witaj kochany:) Wypatruj wspaniałego domku Jurandziku bo niedługo MP wychodzi i telefony będą się urywać o Ciebie ;)

Ogloszenie ma juz byc w nastepnym numerze ?

Posted

Cleo2008 napisał(a):
a ja wyslalam 10 euro na Juranda i prosze o potwierdzenie :) DOBREGO dnia!

Katarzyna Janik napisał(a):
Potwierdzam - pieniądze dotarły, odebrałam je.
Teraz czekam na dane do przekazania ich dalej - dla psiaka :)

Proszę o potwierdzenie, kiedy pieniądze trafią na konto psiaka.

Posted

azalia napisał(a):
Wysłałam Jurandzikowi 30 zł na ogłoszenie w MP,na razie tylko tyle mogę.Życzę mu z całego serca,aby znalazł domek.

Jurandzik Pieknie Dziekuje :) :) :)

Posted

Jestem, potwierdzę oczywiście wpłaty jak podocierają na konto. Jutro zaktualizuję rozliczenia i ogólnie wszystko.
W sobotę (21.05) na koncie Juranda były następujące wpłaty:
bela51 - 10zł
malibo - 50zł
magda - 30zł
ketunia (czyli pozostałość z sumy 200 zł na Farta) - 55zł

Na pewno dotarły już pieniądze od azalii i Cleo. Jak będę miała okazję to się dowiem.

Posted

Szarotka napisał(a):
I co sie dzieje z Jurandem ??

Jurand jest teraz w schronisku w Uciechowie. Do 5 czerwca muszę mu napisać krótki tekt do MP i ukaże się w numerze lipcowym sprzedawanym w ostatnim tygodniu czerwca.
Brakuje nam jeszcze 5 zł, ale od Cleo będzie 38 z hakiem i od azalii jeszcze, więc spokojnie. Będzie można potem dziadkowi sprezentować jakąś karmę.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Ogłoszenie Juranda do MP poszło :)
W sumie koszt wyniósł 155 zł.

Jestem ciekawa czy bedzie jakis odzew, bo Heniowi tez by sie dom przydal ...........

Posted

pozdrowienia dla wszystkich - w jakich firmach mozna zamawiac karme przez internet, bo niestety skasowalam swoja skrzynke i wszystkie informacje poszly w niebyt