Kalva Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ingrid44 napisał(a):Widze ze cioteczka Kalva tez tlucze sie po watkach po nocy :) :) :) ano się tłucze bo zwykle wtedy może - a jak już o tych bidach poczyta to zasnąć nie jest w stanie... ale cieszę się, że nie jestem sama i Cioteczka Ingrid zawsze może być po drugiej stronie monitora:multi: będę baczyć w razie czego możemy nocne pogaduchy urządzać:evil_lol: i Jurandzika hopać:loveu: Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kalva napisał(a):ano się tłucze bo zwykle wtedy może - a jak już o tych bidach poczyta to zasnąć nie jest w stanie... ale cieszę się, że nie jestem sama i Cioteczka Ingrid zawsze może być po drugiej stronie monitora:multi: będę baczyć w razie czego możemy nocne pogaduchy urządzać:evil_lol: i Jurandzika hopać:loveu: Swietny pomysl. :) :) :) Quote
Kalva Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I nocką witaj kochany:) Wypatruj wspaniałego domku Jurandziku bo niedługo MP wychodzi i telefony będą się urywać o Ciebie ;) Quote
Ingrid44 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kalva napisał(a):I nocką witaj kochany:) Wypatruj wspaniałego domku Jurandziku bo niedługo MP wychodzi i telefony będą się urywać o Ciebie ;) Ogloszenie ma juz byc w nastepnym numerze ? Quote
KatarzynaJanik Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cleo2008 napisał(a):a ja wyslalam 10 euro na Juranda i prosze o potwierdzenie :) DOBREGO dnia! Katarzyna Janik napisał(a):Potwierdzam - pieniądze dotarły, odebrałam je. Teraz czekam na dane do przekazania ich dalej - dla psiaka :) Proszę o potwierdzenie, kiedy pieniądze trafią na konto psiaka. Quote
azalia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Wysłałam Jurandzikowi 30 zł na ogłoszenie w MP,na razie tylko tyle mogę.Życzę mu z całego serca,aby znalazł domek. Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zaglądam do Juranda ......chłopaku gdzie Twój domek .... Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 azalia napisał(a):Wysłałam Jurandzikowi 30 zł na ogłoszenie w MP,na razie tylko tyle mogę.Życzę mu z całego serca,aby znalazł domek. Jurandzik Pieknie Dziekuje :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Jestem, potwierdzę oczywiście wpłaty jak podocierają na konto. Jutro zaktualizuję rozliczenia i ogólnie wszystko. W sobotę (21.05) na koncie Juranda były następujące wpłaty: bela51 - 10zł malibo - 50zł magda - 30zł ketunia (czyli pozostałość z sumy 200 zł na Farta) - 55zł ________________ RAZEM: 145zł Na pewno dotarły już pieniądze od azalii i Cleo. Jak będę miała okazję to się dowiem. Quote
_ogonek_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Szarotka napisał(a):I co sie dzieje z Jurandem ?? Jurand jest teraz w schronisku w Uciechowie. Do 5 czerwca muszę mu napisać krótki tekt do MP i ukaże się w numerze lipcowym sprzedawanym w ostatnim tygodniu czerwca. Brakuje nam jeszcze 5 zł, ale od Cleo będzie 38 z hakiem i od azalii jeszcze, więc spokojnie. Będzie można potem dziadkowi sprezentować jakąś karmę. Quote
Ingrid44 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Moze ktos go wypatrzy z ogloszenia w "Moj Pies ". Bardzo bym chciala zeby Jurandzik mial godziwa emeryturke. Quote
Iljova Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Cześć Jurandziku :-) niech pojawi się wspaniały domek dla Ciebie :-) Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Ogłoszenie Juranda do MP poszło :) W sumie koszt wyniósł 155 zł. Quote
Szarotka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 _ogonek_ napisał(a):Ogłoszenie Juranda do MP poszło :) W sumie koszt wyniósł 155 zł. Jestem ciekawa czy bedzie jakis odzew, bo Heniowi tez by sie dom przydal ........... Quote
azalia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 NIech Jurandzika wypatrzy w MP ten jeden,jedyny człowiek,błagam. Quote
Cleo2008 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 pozdrowienia dla wszystkich - w jakich firmach mozna zamawiac karme przez internet, bo niestety skasowalam swoja skrzynke i wszystkie informacje poszly w niebyt Quote
Recommended Posts