andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 piescofajnyjest napisał(a):witam w ten sloneczny dzien:) Odruchowo spojrzałam w okno:oops::lol:... ...było deszczowo i jest nadal. U Szafranka też... Quote
ULKA12 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Niestety buro i ponuro. Troszke w nocy przymarzło więc nie ma takiego błota na szczęście. A Szafranek linieje, chyba mu za gorąco w tej szubie, dzisiaj nawet dał się troszkę wyczesać z futerka, robiłam to baardzo delikatnie, żeby się nie zniechęcił. Quote
andegawenka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 U swojego kradłam głaski szczotką w trakcie picia po spacerku, normalnie w domu by mnie ugryzł... Quote
malawaszka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 śmieszny ten Wasz Szafranek :evil_lol: biega, świruje, wdzięczy się tak śmiesznie haha, zrobiłam mu dziś "kilka" :errrr: fotek - wybaczcie ilość, ale nie mogłam się powstrzymać, a i tak sporo przebrałam :D chwila bez biegania i dalej kangurek się wdzięczy Quote
malawaszka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 pióreczko :d niejeden collie pozazdrościłby mu tej kryzy Quote
malawaszka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a krzywych łapek zazdroszczą mu pewnie buldogi angielskie :D kłaniam się uniżenie moja pani :evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ojojoj jaki cudak. Dzieki piękne za fotorelację....przyda sie do aktualnych ogłoszeń Quote
maja602 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Piękny ten Szafranek. Zmienię zdjęcia w ogłoszeniach. Quote
danka4u1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Szafranek jest piękny. To futerko różnokolorowe, ogon jak pióropusz, te skoki i harce... Quote
szafranekm Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 (edited) Powtórzę się, malawaszka dziękujemy bardzo za tak dużą sesję zdjęciową, ja też pozwolę sobie skopiować parę fotek do ogłoszeń - są bardzoooooo ładne. Szafranek to kulka puszysta, ma więcej futra niż w kwietniu, jak go zobaczyłam,pozazdrościć chłopakowi energii. Szafranek radosny i żywiołowy, ktoś by pomyślał, że ma 4,5 lat a nie więcej. Szafranku dobrze Ci u Ulki. Edited January 7, 2012 by szafranekm Quote
maja602 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak jego reakcje na zkładanie obroży? Były próby? Quote
pola53 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Super zdjęcia. Piesek taki uśmiechnięty :). Quote
ULKA12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 maja602 napisał(a):Jak jego reakcje na zkładanie obroży? Były próby? Próby byly nawet wielokrotne, on nawet się bawi obrożą, ale jak tylko zaczynam wykonywać jakieś podejrzane ruch jest warkot. Postęp jest taki, że przedtem się po prostu rzucał na mnie dopóki miałam w ręku obrożę, teraz warczy i jak mu każę to odchodzi. Ale niestety obroża nadal nie założona. Quote
andegawenka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Czyli Szafran nadaje się na psa stróżującego;) Quote
ULKA12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No też nie bardzo bo on jest przyjacielem każdego kto wchodzi na podwórko on tylko nie lubi zakładania obroży i kagańca:evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ULKA12 napisał(a):No też nie bardzo bo on jest przyjacielem każdego kto wchodzi na podwórko on tylko nie lubi zakładania obroży i kagańca:evil_lol: no nie:evil_lol::evil_lol: taki jest?:p Quote
malawaszka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 no - Szafranek kocha ludzi, ale ma jakiś╠ uraz i się broni - może był psem łańcuchowym, nie wiem tak wymyslam... Quote
szafranekm Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 malawaszka napisał(a):no - Szafranek kocha ludzi, ale ma jakiś╠ uraz i się broni - może był psem łańcuchowym, nie wiem tak wymyslam... Możliwe, że był na łańcuchu, albo był straszony i drażniony- tego się niestety raczej nie dowiemy. Cioteczki jutro uzupełnię i uaktualnię rozliczenia szafranka -dziś nie dam rady. Quote
Poker Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zadam może naiwne pytanie , bo nie śledzę dokładnie każdego postu.czy były próby założenia szelek? Czy on umie podawać łapki? Jeżeli tak , to można to wykorzystać do założenia szelek zapinanych na grzbiecie , a nie na szyi. Quote
ULKA12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nie szelek nie próbowałam, może dlatego, że używam głównie tych bezpiecznych, czyli takich, które trzeba założyć przez głowę, ale faktycznie masz rację przecież są też te wkładane tylko na łapki, no nic spróbuję, dzięki za podpowiedź :-) Quote
Recommended Posts