szafranekm Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Mile widziane fanty na organizowany bazarek dla szafranka. Quote
ULKA12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 A Szafranek dzisiaj spędził cały dzień z innymi psami w "psim pokoju" i bójki nie było :-) Quote
maja602 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ULKA12']A Szafranek dzisiaj spędził cały dzień z innymi psami w "psim pokoju" i bójki nie było :-)[/QUOTE]No proszę, co może zdziałać kulturalne towarzystwo. Quote
ULKA12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Szafranek to naprawdę przeuroczy psiaczek tylko trzeba nauczyć się tolerować jego niektóre zachowania i jest cudownie. Chociaż on i tak woli być w kojcu tym bardziej teraz gdy jeszcze jest w miarę ciepło. Quote
ULKA12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 On chyba jest juz za stary na edukację, ten typ tak ma, ale to nie znaczy, że ktoś nie może być z nim szczęśliwy a i on na szczęście zasługuje Quote
Mysza2 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 prosił by się domek z ogródkiem i starsi zrównoważeni psiolubni ludzie Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 rzeklejam z kravketu Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad autor: Marek » dzisiaj, 07:57 Witamy, W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kochani zagłosujcie na nr 17, jesli nie macie swojego faworyta, bo przegrywamy 3 miejce o nagrodę finansową Dla Kina (boję się patrzeć na wyniki).Link w moim podpisie. Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Szafran u ciebie pewnie tez deszczyk Quote
ULKA12 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dzisiejsze zdjęcia Szafranka ale mam wrażenie, że nie są najlepsze:oops: "" rel="external nofollow noopener"> MORDUJĄ!!!!! "" rel="external nofollow noopener"> Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 U nas pada od rana u Was nie jest tak żle... Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ula, ale szczęśliwy u Ciebie....pięknota jedna, do domu mu pora http://img17.imageshack.us/img17/3268/dsc0038sx.jpg Quote
Mysza2 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 to jest naprawdę piękny psiak, a to futro:):):) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Już nie pamiętam, jajuszka to on ma czy już nie... Quote
szafranekm Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 szafranek w całej okazałości, wypiękniał:multi:.Te zdjęcia są b.ładne wstawię je w przyszłym tygodniu, jak będę ponawiać ogłoszenia dla szafrana i na fb też. szafranku, ale ta Ulka ci dogadza.;);) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dziękuję Gosiu za zagłosowanie... Szafranek domku szukaj... Quote
ULKA12 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='andegawenka']Już nie pamiętam, jajuszka to on ma czy już nie...[/QUOTE] Niestety ma i nie bardzo jest się jak do nich dobrać :-) Ja też zagłosowałam, żeby nie było :-) Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='ULKA12']Niestety ma i nie bardzo jest się jak do nich dobrać :-) Ja też zagłosowałam, żeby nie było :-)[/QUOTE] No to trzeba ciachać, dlatego taki jurny jest... Kasa, kasa i jeszcze raz kasa....chyba na bank trzeba się udać:shake: Quote
Mysza2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='ULKA12']Niestety ma i nie bardzo jest się jak do nich dobrać :-) Ja też zagłosowałam, żeby nie było :-)[/QUOTE] A czemu nie można się do nich dobrać? Quote
Recommended Posts