Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć.
Zapraszam na bazarek dla Bambo i Reksia :) Dziewczyny proszę o wsparcie podnoszenie itp
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219284-Filmy-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-nie-tylko-dla-Bambo-i-Reksia-do-17.12-wysy%C5%82ka-za-darmo!!#post18180692[/url]

Posted

Deklaracje stałe:

20 zł. - Poker dekl. stała- VI, VII,VIII,IX,X,XI,XI,XII-wpłacone -02.12
20 zł - motyleqq, dekl. stała-V-wpłacone-??
20 zł. - szafranekm - dekl. stała -V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone
5 zł. - Eva2406 - dekl. stała- V, VI,VII,VIII,IX,X -wpłacone -??
10 zł - grzenka - dekl. stała-V, VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII- wpłacone- 01.12
30 zł - wiga138 - dekl. stała - VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone-23.11(wpłata 60 zł - za XI I XII)
10 zł - pola53 - dekl. stała od sierpnia - VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone,
20 zł - Annaa4 - dekl.stała od listopada - XI,XII - wpłacone. - 02.12
RAZEM - 110 zł. - wpłaty z części dekl. stałych za m-c grudzień.

wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu grudniu:

50 zł - andegawenka - wpłacone 05.12
200 zł - Mysza2 - wpłata z bazarku dla szafranka - wpłacone 08.12.

110 zł(dekl. stałe) + 250 zł (wpłaty jednorazowe) = 360 zł.
360zł + 220 zł (stan z 29.11) =580 zł.

Na koncie szafranka mamy na dzień 11.12. - 580 zł.;-)

Posted

Uleńko to może dasz radę ciachnąć Szafrankowi jajuszka? Wiem że ta kasa to tylko połowa sukcesu bo deklaracji stałych mało...ale chłopak może nam złagodnieje i szanse na adopcję się zwiększą...

Posted

Zaglądam co słychać u szafranka.Z kastracją byłby dobry pomysł, trzeba porozmawiać z Ulką,tylko czy szafranek w takim wieku dobrze zniesie narkozę, pewnie trzeba by wcześniej zbadać jego serducho.

Posted

Ja myślę, że jego charakteru sie już nie zmieni. To starszy pies ze swymi doświadczeniami a patrząc jak reaguje, nie mogły być dobre, do tego te wybite zęby, też o tym świadczą. Jestem zwolenniczka kastracji i sterylizacji wszystkich psów ale w jego przypadku dała bym spokój.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja myślę, że jego charakteru sie już nie zmieni. To starszy pies ze swymi doświadczeniami a patrząc jak reaguje, nie mogły być dobre, do tego te wybite zęby, też o tym świadczą. Jestem zwolenniczka kastracji i sterylizacji wszystkich psów ale w jego przypadku dała bym spokój.

Dobrze Ula, w takim razie niech tak zostanie. Moja miała 3 operacje w starszym wieku, sterylka była w 11 roku jej zycia. Bardzo sie po niej zmieniła....dlatego napisałam że Szafranek moze też złagodnieje.:-)

Posted

[quote name='Mysza2']pewnie tak.
Na Fb ktoś pyta o paypal, masz tam konto?, możesz udostępnić?
Niestety nie mam konta na paypalu, od paru dni rozłożyła mnie grypa i odpisuję dopiero teraz.

Może ktoś mógłby udostępnić konto na paypalu???

Posted

[quote name='szafranekm']Niestety nie mam konta na paypalu, od paru dni rozłożyła mnie grypa i odpisuję dopiero teraz.

Może ktoś mógłby udostępnić konto na paypalu???
podałam moje.
Możesz je wpisać do treści wydarzenia [email protected] (podaje się maila wtedy przychodzi powiadomienie i otrzymujący może zaakceptować albo odrzucić wpłatę)