Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']A za to konto się coś płaci? Przy rejestracji lub później?[/QUOTE]

Nic sie nie placi i przy przelewach osoba przekazujaca tez moze oplacic, tak, ze odbiorca tylko dostaje pieniadze na swoje konto.

Posted

Jak tak charczy to może to są resztki wydzieliny z dróg oddechowych, a może wydziela zbyt dużo śliny i ona mu bulgocze, a może ma wiotkość np krtani czy zbyt krótką tchawicę.

Z opisu Ulki to taki kochany łagodny psinek, musiał być bardzo zdenerwowany wtedy, że poleciał z zębami.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Nie ma problemu... ja mam i jeśli Ci to odpowiada podaję- [B][email protected][/B].
Uprzedź jednak ,że zdecydowałaś się wykorzystać, bym przypadkiem nie pomyliła ew. wpłat.
Jednak warto założyć sobie takie konto, bo bardzo się przydaje.[/QUOTE]

Jutro zapytam w banku, jakby były problemy to skorzystam z Twojej propozycji i na pewno napiszę i dziękuję.

Posted

[quote name='danka4u1']Witaj Szafranku, ciotka Danka zakasuje rekawy i zabiera się do spraszania gości na Twój wątek.[/QUOTE]

Dziękujemy cioci Dance!!!

Posted

to nie w banku zakładasz - na stronie paypal się rejestrujesz po prostu, bank nie ma tunic do rzeczy bo potem tylko do tego konta na pay palu doklejasz numer swojego konta, na który będziesz przelewać pieniądze

o tu: [url]http://www.paypal.pl/pl[/url]

Posted

[quote name='szafranekm']Jutro zapytam w banku, jakby były problemy to skorzystam z Twojej propozycji i na pewno napiszę i dziękuję.[/QUOTE]
Walcz, Małgosiu o konto paypal dla Szafranka. Oby jak najczęściej było używane. Jesli nie zwalczysz, to ja też mam namiar na osobę z tym kontem. Może mi nie odmówi...
Wysyłam zaproszenia, ale nic, jak widać. Może więcej osób przyłączy się do molestowania?

Posted

[quote name='motyleqq']dziewczyny, rozsyłajcie bazarek, ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać?[/QUOTE]
Spamuj na wątkach, reklamując bazarek i podrzucaj co jakiś czas. Ja staram się to robić, ale nie mogę pisać sama postu pod swoim postem bez przerwy.

Posted

[quote name='malawaszka']to nie w banku zakładasz - na stronie paypal się rejestrujesz po prostu, bank nie ma tunic do rzeczy bo potem tylko do tego konta na pay palu doklejasz numer swojego konta, na który będziesz przelewać pieniądze

o tu: [URL]http://www.paypal.pl/pl[/URL][/QUOTE]
Dziękuję malawaszka, właśnie czytałam na stronie muszę założyć konto i zalogować się - czy to jest bezpłatne?

Posted

[quote name='szafranekm']Dziękuję malawaszka, właśnie czytałam na stronie muszę założyć konto i zalogować się - czy to jest bezpłatne?[/QUOTE]

Jest bezplatne

Posted

[quote name='malawaszka']to nie w banku zakładasz - na stronie paypal się rejestrujesz po prostu, bank nie ma tunic do rzeczy bo potem tylko do tego konta na pay palu doklejasz numer swojego konta, na który będziesz przelewać pieniądze

o tu: [URL]http://www.paypal.pl/pl[/URL][/QUOTE]

Dokładnie tak... wszystko robisz przy pomocy kompa i idzie dość szybko, a wygodne jest bardzo!

Posted

[quote name='szafranekm']Jutro zapytam w banku, jakby były problemy to skorzystam z Twojej propozycji i na pewno napiszę i dziękuję.[/QUOTE]
[B]
Kochana dostałam już zlecenie wpłaty dla Szafranka 50zł od Joli P. - dziękuję bardzo i za Szafranka i za Milusia [/B] :) ... zleciłam już przelanie środków na swoje konto bankowe- do 3 dni powinny już być i będę mogła przesłać na konto Szafranka.

[B]Szafranekm, prześlij mi proszę konto Szafranka, to zaraz przekażę pieniążki na nie!
[/B]

Posted

[quote name='Marycha35'][B]Ludziki czy psiak jest mały? Taki do pół łydki? Jest DS na takiego malca chętny:)[/B][/QUOTE]

Mnie się zdaje,że absolutnie tak, ale konkretnie wypowie się szafranekm i ULKA... cytuję, by nie umknęło! :)

A jakieś szczegóły odnośnie ew. domu... tak troszkę dla ciekawskich? ;)

Posted

Wiesz, poprosiła mnie koleżanka z Dogo o poszukiwania psiaków małych. Namierzyła i sprawdziła dwa domki, które chcą małe pieski, mogą być to dorosłe egzemplarze;) Dostałam zaproszenie do Was tutaj, pomyślałam może akurat:) Jak coś dam oczywiście namiary na dziewczynę z Dogo:) Więcej nie wiem niestety.

Posted

[quote name='Marycha35']Wiesz, poprosiła mnie koleżanka z Dogo o poszukiwania psiaków małych. Namierzyła i sprawdziła dwa domki, które chcą małe pieski, mogą być to dorosłe egzemplarze;) Dostałam zaproszenie do Was tutaj, pomyślałam może akurat:) Jak coś dam oczywiście namiary na dziewczynę z Dogo:) Więcej nie wiem niestety.[/QUOTE]

Dzięki... jak szafranekm wejdzie na wątek, to na pewno zauważy i odpowie... :)

Posted

[quote name='Szarotka']Jak by co to Pixelek tez szuka domu i wlasnie zostal zabrany ze schronu, gdzie inny pies podobny do niego zostal zagryziony ...........[/QUOTE]

...i byłyby już dwa ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, podesłałam więc wątek Wasz do tej dziewczyny, na bank wejdzie:) Śliczny Pixel:)[/QUOTE]

Dzieki, nie wygladal tak pare dni temu..........., ale dostal darmowego fyzejer od pani co ma zaklad w Inowroclawiu i zamienil sie w ksiecia :):)