Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AZOR wczoraj wrócil do mnie póżnym wieczorem , niestety po spanku na kanapie u Grażynki musiał znowu trafić za kratki , z za których po chwili uciekł!!! Rano biegałam z moimi psiakami po ogrodzie i mój moment nieuwagi kosztował kolejną awanturę Azor kontra Reks , do tego zamknięcie Azora nic nie daje , bo opracował juz metodę pokonywania siatki w boksie . Boję się coraz bardziej , że znajdę któregoś ranka martwego Reksa na placu!!!!NIE WIEM JUZ CO ROBIĆ !!!!!!!:placz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Ktoś, gdzieś pytał się o PACO!

Jak dowiem się czekoś więcej to dam znać.

Trzymajcie kciuki.
nawet nie wiesz jak mocno trzymam - juz jest po komunii , moge nic innego nie robić , tylko trzymać PS . buda jest bajer!!!!! A jak smakowało ciasto???

Posted

dograłyśmy transport na jutro do Krakowa , ja telefonicznie , a okazało się , że Pani wcześniej na gg juz zrezygnowała , teraz nie odbiera moich telfonów !!! CHYBA NIC Z TEGO

Posted

wandul 66 napisał(a):
dograłyśmy transport na jutro do Krakowa , ja telefonicznie , a okazało się , że Pani wcześniej na gg juz zrezygnowała , teraz nie odbiera moich telfonów !!! CHYBA NIC Z TEGO

Brak słów...:placz::placz::placz:

Posted

Pewna pani, była zdecydowana go przygarnąć, już omawiałyśmy transport, aż tu nagle...
napisała, że wydaje jej się, że nic z tego nie będzie, transportu nie ma, że za dużo nerwów ją to kosztuje, że mam ją skasować z listy i powiedzieć wszystkim wtajemniczonym, że rezygnuje... :(
Byłam załamana...
No cóż... trzeba szukać domku dalej, aż do skutku !!! ;)

Posted

W sumie, to teraz, gdy już sobie to przekalkulowałam, cieszę się, że Paco nie trafił do tej kobiety. Ona nie zasłużyła sobie na niego, a on zasługuje na kogoś odpowiedzialnego :)

Posted

lepiej, lepiej..
ale ciotki są rozczarowane...;)

cóż, Paco nie zdaje sobie z tego na szczęście sprawy i prezentuje nadal swoje wdzięki;)