halbina Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Setna strona poszukiwań domku właśnie przeminęła... i zaczynamy od początku... :-( Quote
halbina Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No to... znów... jak Syzyf... w górę, na sam szczyt... po domek... :roll: Quote
wandul 66 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 juz tak kombinuje , może zabrał by go ktoś na parę dni , na czas Komunii!!!!!! mój TZ teraz już nie da się ubłagać Quote
halbina Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Myślałam o tym od pewnego czasu, żeby zaproponować wzięcie Azora na czas komunii do siebie... Ale ja - niestety - w tym czasie będę od 9.00 do 18.00 ślęczeć nad maturami, sama muszę prosić koleżankę, by wychodziła z psami w okolicach 14.00 na spacer... Z trzema nie da rady, tym bardziej, ze Azor zadziorny, a i Platon potrafi pokazać, kto tu pan na włościach... Bardzo mi przykro, Wandulko, nie pomogę. :-( Quote
Ania z Bytomia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wandziu może ja sie zaopiekuje Azorkiem w tym czasie :cool3: ale moge go wziąść maximum na 3 dni inaczej mój TZ mnie z domu wywali :eviltong: sama wiesz jak u mnie sprawa wygląda od jutra 2 chore koty na świerzb i jeszcze moja mała ligoska suńka mniejsza od kota + ryby + kanareczek, ale dla twojego pieska też napewno sie miejsce znajdzie na moich 36 m 2 :lol: :eviltong: Quote
wandul 66 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Aniu , dziękuje serdecznie za chęc pomocy , cieszę się , że w razie czego mogę na Ciebie liczyć!!!! Quote
wandul 66 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Aniu , dziękuje serdecznie za chęc pomocy , cieszę się , że w razie czego mogę na Ciebie liczyć!!!!Pasowałoby Quote
wandul 66 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Aniu , dziękuje serdecznie za chęc pomocy , cieszę się , że w razie czego mogę na Ciebie liczyć!!!!Pasowałoby mi od piątku ewentualnie od soboty rano do poniedziałku - rano!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 I ja się cieszę, że Wanda znalazła kogoś, kto pomoże... mam wyrzuty sumienia... A ja mam nowego gościa... Mała, rudawa sunia, ma niecały rok, ubóstwia koty... może dlatego, że od jakiegoś czasu koczowała u koleżanki, która karmi pięć kotów, czuła się coraz bardziej u siebie, bo miała co jeść... a "wspaniali" sąsiedzi w "trosce o dobro wszystkich" rzucali w nią kamieniami, ale piesek nie chciał sobie pójść i jeszcze wył ponoć po nocach... Jak się nią zainteresowałam, to się zbiegli z pytaniem, co będzie z pieskiem?... I to wszystko jedna ulice od leczniczz Kasi... Formica widziala sunie. Quote
Ania z Bytomia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 jasne że sie nim zaopiekuje w tym czasie, ale Wandziu musisz mi powiedzieć w jakich konkretnie dniach to wypada, wiem że ok połowy miesiąca, bo za 4 dni po skończeniu zastrzyków kotka którą mam na tymczasie idzie do mojej mamy :loveu: , jak tylko kotka do niej trafi bede miała jamnika na kastracji od słynnego Pana Józefa, ale to też tylko kilka dni aż poczuje sie lepiej, Szarek do czasu wyleczenia niestety musi siedzieć w kabinie prysznicowej więc miejsce na Azorka bedzie napewno, a zaraz po powrocie azorka do ciebie bede miała kolejną sunie P.Józefa na sterylce, bo biedak "za bardzo" sie nią opiekuje i może jej przez ta dobroć wyrządzić krzywde. Taki jest mój rozkład tymczasów do końca maja :cool3: :roll: Quote
halbina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Komunia wypada 12.05.2007, z tego, co wiem... Quote
wiq Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 a co z planem pokazania przystojniaka w TV katowickiej?.. Quote
bumerang Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Podnoszę Azorka! domku gdzie jesteś? Czy mogę prosić o nowe fotki Azorka/chcemy dać trochę ogłoszeń/ Quote
bumerang Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Rozpuściłam wici - taki piesek zasługuje na kochajacy domek! Czy Rudy miał Alegro? Quote
wiq Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wisi cały czas http://www.allegro.pl/item189292508_kochajacy_ludzi_rudy_azor_pilnie_szuka_domu.html czy można przenieść temat z powrotem do 'psów do adopcji'? wisi w 'nowych domach', choć wymarzony dom się nie zjawił:placz: Quote
supergoga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wisi w allegro, zawsze odnawiam ogłoszenie, czasem cos zmieniam w tytule lub op[isie. Jest tez w innych portalach. Cholera - biedny Azor i biedna Wandul.:shake: Quote
Recommended Posts