Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Słoneczko kochane dałaś nam tyle radości przez krótki czas,[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]teraz nikt nie wie jak długo będziesz z nami spędzać czas.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Ciężko czytać te wieści o Tobie kochanie[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]niewiemy kiedy to się stanie.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Niewiemy,ale może krótkie już chwile Ci zostały[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]lecz to wszystko co w tym czasie zyskałaś to prezent od życia niemały.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Dane Ci jeszcze cieszyć się miłością[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Troską dobrych ludzi i czułością.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Cieszę się każdym dniem Twoim wśród nas[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]ale wiem też, że nadejdzie ta chwila, ten czas.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]Jeszcze o Tym zbyt często nie myslę,[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B][I]bo chcę czuć radość gdy i Ty ją czujesz w swoim serduszku i umyśle.[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-iy5Ns856kuM/TdgjxgPC7JI/AAAAAAAACbo/xMI0qC7Y1QQ/2367%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='sybillas']W jej stanie te dwa miesiące , które przeżyła to cud . Cieszmy sie, że zaznała miłości człowieka na koniec swojego życia....[/QUOTE]

To prawda .......

Posted

Telimeno współczuję Wam i wyobrażam sobie co musicie czuć. Wszyscy pokochaliśmy sunieczkę, ale to Wy byłyście przy Niej ile się dało, dotykałyście Ją, głaskałyście. Jeśli Noreczka nie ma już sił i cierpi to pomóżcie Jej ten ostatni raz.....Jest mi bardzo przykro, ukochajcie Ją od Nas. Jesteśmy z Wami. To cholera, ciężkie chwile! Noreczko :(:(:(

Posted

[quote name='ewa36']Telimeno, bardzo mi przykro !
Zrobiłaś dla Norki wszystko co mogłaś.
Niech malutka odejdzie spokojnie, niech nie cierpi niepotrzebnie[/QUOTE]

Zrobilście dla Norki wiele, daliście jej poczucie bezpieczeństwa i miłość.
Zgadzam się z Ewą .

Posted

Jest minimalna poprawa. Z nosa nie leci już jej ropa z krwią. Dałyśmy leki przeciwbólowe i mamy nadzieję, że jednak poprawa to efekt Conveni, którą dostała w poniedziałek i jeszcze będzie lepiej. Dni Nory na pewno są już policzone, bo coraz ciężej oddycha, prawdopodobnie z powodu nowotworów ale dzisiaj uznałyśmy, że na ostateczną decyzję jest jednak za wcześnie. Przyszła do nas, nie machała ogonem tak mocno jak zawsze ale wcinała ciasteczka i chowała się za nami byleby tylko nie wracać z Panem Adamem. Nasza mała biedna dziewczynka. Tak bardzo nam ufa... :(

Posted

moja pierwsza wizyta na dogo po dlugiej przerwie u Ciebie Norenko najdrozsza......caly czas o Tobie mysle i tak strasznie przykro mi to czytac wszystko........potworne jest to,ze tyle czasu meczylas sie u tych potworow i nie zadazylismy Cie uratowac i postawic na nozki:(:(zawsze placze jak tu jestem,tak mi potwornie Cie zal psineczko,jak czytam co pisze Telimena to chce mi sie wyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cialko nie daje juz rady,ale serduszkiem tam chcialabys byc z ludzmi..........................nie jestem w stanie wyrazic tego Jak POTWRNIE MNIE TO BOLI,ZE NIE ZOSTANIESZ Z NAMI:(:(:(