wapiszon Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Na bank ten czas w godnych warunkach, z zapewnioną opieką i miłością jest dla Norki dużym szczęściem. Szkoda, że tak krótko, ale psiaczki podobno żyją dniem dzisiejszym, więc to pewnie my mamy większy problem z zaakceptowaniem sytuacji, niż poważnie chora sunieczka. Uczmy się i tego od psowatych:) Od psowatych i od zwierząt możemy się dużo nauczyć. One są od nas mądrzejsze i na pewno uczciwsze;) Trzymaj się sunieczko :) Quote
ewa36 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Na bank ten czas w godnych warunkach, z zapewnioną opieką i miłością jest dla Norki dużym szczęściem. Szkoda, że tak krótko, ale psiaczki podobno żyją dniem dzisiejszym, więc to pewnie my mamy większy problem z zaakceptowaniem sytuacji, niż poważnie chora sunieczka. Uczmy się i tego od psowatych:) Tak jest ! Quote
Iljova Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 wapiszon napisał(a):Od psowatych i od zwierząt możemy się dużo nauczyć. One są od nas mądrzejsze i na pewno uczciwsze;) Trzymaj się sunieczko :) Masz rację to najszczersza prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Telimena Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Dzwoniłam do Pana Adama i nie jest źle. Je chętniej niż ostatnio, coś z noska leci ale nie ma tragedii. Tak więc Norka chwilowo lepiej. :) Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jak zobaczyłam na poczcie info, że ty napisałaś Telimeno na wątku to wchodziłam tutaj z lękiem. Ale na szczęście nie jest źle :) Życzę Ci Norusiu tego żebyś mogła cieszyć się życiem tak długo jak będziesz mogła. Kochane Nasze Serduszko, Słoneczko najdroższe :) Quote
ewa36 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Telimena napisał(a):Dzwoniłam do Pana Adama i nie jest źle. Je chętniej niż ostatnio, coś z noska leci ale nie ma tragedii. Tak więc Norka chwilowo lepiej. :) Dzieki Kochana ! Miej czujne oko na Norkę Quote
azalia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jak dobrze,że Norcia w lepszej formie,oby jak najdłużej to trwało. Quote
Lolalola Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 no to lepiej mi na sercu,jak czytam ,ze Norunia lepiej!!!!tak trzymaj kochanie!!!!! kurcze od jutra znow zanik neta:(!!!!CIOTECZKO ILJOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)CZY MOZESZ MI NAPISAC NA PW,SWOJ TEL,TO JA SOBIE DRYNDNE I POPYTAM O NORE!!!!!!:) Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Lolalola masz chyba pełną skrzynkę bo nie mogę wysłać wiadomości. Quote
martaipieski Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 dopiero dzisiaj tu trafiłam:(:(:( po zobaczeniu zdj. na pierwszej stronie jestem w szoku nie ma chyba słow które mogą to opisać :(:( Trzymaj sie śliczna,będe tu zaglądać Quote
faith35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jak się Norka miewa??? Przybrała dużo na wadze??? Jak tam jej stan zdrowia??? Tak jak u ludzi, tak i u psów bywają te lepsze i gorsze dni, ale grunt to wiara..........jestem pewna, że Nora wydobrzeje, przy takich wspaniałych ludziach.........:) Quote
Recommended Posts