Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Na bank ten czas w godnych warunkach, z zapewnioną opieką i miłością jest dla Norki dużym szczęściem. Szkoda, że tak krótko, ale psiaczki podobno żyją dniem dzisiejszym, więc to pewnie my mamy większy problem z zaakceptowaniem sytuacji, niż poważnie chora sunieczka. Uczmy się i tego od psowatych:)

Od psowatych i od zwierząt możemy się dużo nauczyć. One są od nas mądrzejsze i na pewno uczciwsze;)
Trzymaj się sunieczko :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Na bank ten czas w godnych warunkach, z zapewnioną opieką i miłością jest dla Norki dużym szczęściem. Szkoda, że tak krótko, ale psiaczki podobno żyją dniem dzisiejszym, więc to pewnie my mamy większy problem z zaakceptowaniem sytuacji, niż poważnie chora sunieczka. Uczmy się i tego od psowatych:)

Tak jest !

Posted

wapiszon napisał(a):
Od psowatych i od zwierząt możemy się dużo nauczyć. One są od nas mądrzejsze i na pewno uczciwsze;)
Trzymaj się sunieczko :)

Masz rację to najszczersza prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jak zobaczyłam na poczcie info, że ty napisałaś Telimeno na wątku to wchodziłam tutaj z lękiem. Ale na szczęście nie jest źle :)
Życzę Ci Norusiu tego żebyś mogła cieszyć się życiem tak długo jak będziesz mogła. Kochane Nasze Serduszko, Słoneczko najdroższe :)

Posted

Telimena napisał(a):
Dzwoniłam do Pana Adama i nie jest źle. Je chętniej niż ostatnio, coś z noska leci ale nie ma tragedii. Tak więc Norka chwilowo lepiej. :)

Dzieki Kochana !
Miej czujne oko na Norkę

Posted

no to lepiej mi na sercu,jak czytam ,ze Norunia lepiej!!!!tak trzymaj kochanie!!!!!
kurcze od jutra znow zanik neta:(!!!!CIOTECZKO ILJOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)CZY MOZESZ MI NAPISAC NA PW,SWOJ TEL,TO JA SOBIE DRYNDNE I POPYTAM O NORE!!!!!!:)

Posted

jak się Norka miewa??? Przybrała dużo na wadze??? Jak tam jej stan zdrowia??? Tak jak u ludzi, tak i u psów bywają te lepsze i gorsze dni, ale grunt to wiara..........jestem pewna, że Nora wydobrzeje, przy takich wspaniałych ludziach.........:)