Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Panem Adamem. Powiedział, że Norcia ma lepsze i gorsze dni, ale ogólnie nie jest najlepiej... Zapytałam go, czy jest sens szukać dla niej domu w takich okolicznościach... Zwłaszcza, że jest do niego tak przwiązana... Powiedział, że sam obawia się o sytuację, w której musiałaby na nowo przyzwyczajać sie do kogoś i próbować tej osobie zaufać... Dlatego mogłaby zostać u niego... i tam dożyć do końca swoich dni... Pan Adam ma wiele psów, które czekają na dom... ale Norze będzie najlepiej gdy zostanie u niego...

...:(

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Rozmawiałam przed chwilą z Panem Adamem. Powiedział, że Norcia ma lepsze i gorsze dni, ale ogólnie nie jest najlepiej... Zapytałam go, czy jest sens szukać dla niej domu w takich okolicznościach... Zwłaszcza, że jest do niego tak przwiązana... Powiedział, że sam obawia się o sytuację, w której musiałaby na nowo przyzwyczajać sie do kogoś i próbować tej osobie zaufać... Dlatego mogłaby zostać u niego... i tam dożyć do końca swoich dni... Pan Adam ma wiele psów, które czekają na dom... ale Norze będzie najlepiej gdy zostanie u niego...

...:([/QUOTE]

Cieszę się , że wreszcie wszyscy zrozumieli, że tak będzie dla Nory najlepiej. W nowym domu, z pewnością nie pożyła by zbyt długo. A któż wie ile jeszcze życia jej zostało...?

Posted

Postanowiłyśmy, ze spróbujemy dać jeszcze Norze kolejną porcję Nivalinu i witamin z grupy B. Powtórzyć musimy też u niej Convenię. Nora nie ma już tego paskudnego kataru więc Convenia pomaga. Nie boli jej nic. Co prawda regularnie dostaje steryd, bo bez niego gorzej się czuje. Ale przy tych lekach jest całkiem nieźle.

Posted

Więc jakiś czas będzie mogła jeszcze cieszyć się życiem. To nieważne jak długo tylko w jaki sposób spędzi czas który jej pozostał.
Większą wartość ma nawet krótki czas życia, ale jest w miejscu gdzie ma miłość troskę, czułość obecność dobrego człowieka któremu jest wdzięczna. to dla niej nacenniejsze, największy skarb.
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-t1du1O8swrg/Tb_Iag3UMoI/AAAAAAAABS4/vALNqE2hdVs/wierszyk_wierze_serca_serce%25255B2%25255D.jpg[/IMG]*******[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-K7bS6x1W7F0/TdgjDmoYJZI/AAAAAAAACXw/DAXGcoHmQB8/3837%25255B1%25255D.jpg[/IMG]

Posted

Wczoraj pisałam, że nie jest źle a dzisiaj mam wrażenie, że czas Nory się zbliża. Pojawiła się ropa z krwią z nosa, ropa ze sromu. Sunia nie biega już tak radośnie jak wcześniej. Je, cieszy się jak widzi którąś z nas ale niedługo będziemy musiały podjąć pewnie ostateczną decyzję. Nie wyobrażam sobie tego. Dzisiaj dostała leki ostatniej szansy, jak nie pomoże... to już nic jej nie pomoże :(. Trzymajcie proszę kciuki...

Posted

[quote name='Telimena']Wczoraj pisałam, że nie jest źle a dzisiaj mam wrażenie, że czas Nory się zbliża. Pojawiła się ropa z krwią z nosa, ropa ze sromu. Sunia nie biega już tak radośnie jak wcześniej. Je, cieszy się jak widzi którąś z nas ale niedługo będziemy musiały podjąć pewnie ostateczną decyzję. Nie wyobrażam sobie tego. Dzisiaj dostała leki ostatniej szansy, jak nie pomoże... to już nic jej nie pomoże :(. Trzymajcie proszę kciuki...[/QUOTE]

Oczywiscie trzymam :( Bardzo wam wspolczuje