Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalek napisał(a):
Akadna, jedno ogłoszenie się powtarza, bo na kupujsprzedaj ja już mu zrobiłam ogłoszenie, link jest w poprzednim moim poście. :)

Usunięte ;-)

Posted

Ola164 napisał(a):
Proszę bardzo :)

dziękuję, piękne są :loveu:

natalek napisał(a):
Akadna, jedno ogłoszenie się powtarza, bo na kupujsprzedaj ja już mu zrobiłam ogłoszenie, link jest w poprzednim moim poście. :)

Akadna napisał(a):

dziękuję dziewczyny :loveu:
tylko proszę was piszcie od którego numeru do którego numeru z listy robicie, aby nie było dubli i jak ja będę uzupełniać. W drugim poście będę pisać co kto zrobił

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Jezeli Krapet to ten z F8 to byal dzisiaj z nami na spacerku i zjadl cała miche mieska z makaronem;)

super :loveu: Foksiu wy wychodzicie regularnie z tym boksem czy nie? Bo ja napewno będę wychodzić z powodu Karpeta :)

Posted

ja nie robiłam po kolei, bo nie mam na wielu z tych portali kont. :)
malawaszka - może racja, tylko, że ja usunęłam z maila te hasła do edycji, więc dopiero jak będzie wygasać, to będę mogła odnowić i zmienić.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
dziękuję, piękne są :loveu:

super :loveu: Foksiu wy wychodzicie regularnie z tym boksem czy nie? Bo ja napewno będę wychodzić z powodu Karpeta :)

Od czasu do czasu wychodzilismy na prosbe Anka@2 z tym boksem ,a teraz zostalysmy poproszone o dokarmianie tego boksu bo 4 z 5 to szkielety miedzy innymi Karpeta>jak wiesz my z Beatka zawsze przywozimy karnki gotowanego miesa z makaronem > ale jak bedziecie w niedzile to chetnie wyprowadzimy inne boksy ale podejdzcie z tymi szkieletami do nas na dokarmienie.;)

Posted

Malawaszka Akadna natalek dziękuję bardzo :loveu: spróbuję uzupełnić listę początkową.
Foksia jak mówiłam wcześniej niestety chyba już nie będe chodzić w niedziele bo pełno osób jest a ja potrzebuję wybiegu bo mam trzy boksy do wyprowadzenia, lecz jeśli akurat będę to podejdę napewno :)

Posted

Fajne psisko :) Szkoda, że póki co nie wygląda zbyt wyjściowo. Fajnie by było później zrobić mu normalniejszą fryzurę jak już odrośnie. A najlepiej jakby juz odrastał w swoim domku...

Posted

Paulina, jeśli kiedyś będziesz rezygnować z tego boksu o powiedz, ja od dawna mam zamiar z chłopakami wychodzić, tylko wcześniej nam B5 i B6 "wpadło" gdzie były bardziej potrzebujące psy, a teraz nie będziemy z nimi wychodzić ....

Posted

Karpet na olbrzyma troszkę niski ;)

Ank@ napisał(a):
Nie wiem czemu jest taki chudy, na pewno jest chory - problemy z sercem, Atosek regularnie chodzi do weta.
Niestety obawiam się dodatkowo raka. Przy raku psy potwornie chudną. Chociaż nie pytałam opiekunów o powody jego wychudzenia, może to być coś innego.

nie tylko przy raku, równiez przy chorych nerkach

Posted

Ank@ napisał(a):
Paulina, jeśli kiedyś będziesz rezygnować z tego boksu o powiedz, ja od dawna mam zamiar z chłopakami wychodzić, tylko wcześniej nam B5 i B6 "wpadło" gdzie były bardziej potrzebujące psy, a teraz nie będziemy z nimi wychodzić ....

ok, napewno dopóki tam Karpet jest to nie zrezygnuje :)

jambi napisał(a):
Karpet na olbrzyma troszkę niski ;)

szczególik :)

Posted

no niestety :( mi się wydaje iż Atosik jest już na wykończeniu zobaczcie jaki chudy jest, to są żebra tylko nie ma żadnego tłuszczu.... :(

Ja się w piątek wezmę za resztę ogłoszeń karpeta :)