Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 czego sie spodziewac...kampania 1% sie zaczela wiec nie dziwne ze mniej znnae fundacje zaczynaja inne akurat teraz publicznie obrzucac blotem...dziwne ze tyle numerow podanych jest na stronie i pod zaden z nich szanowne panie nie dzwonily

Posted

[quote name='malawaszka']czy Natasza ma już dom?

macie jeszcze jakieś jej fotki czy tylko tą jedną?

i znowu zapytuję o Nataszkę - jest jeszcze? może jakieś nowe fotki jej macie? przejrzałam album na fotosiku i nie znalazłam jej :razz:

Posted

Nataszke postaramy się zrobić we wtorek ;) niestety za dużo psów, zeby wszystkim robić ladne foty na spacerach... :(

Ostatnio poszły do adopcji Malwi oraz Baka.
Jutro zaś jedziemy odwiedzic Stefi w nowym domu

Posted

malagos napisał(a):
a ja w ogole sytuacja w schronisku, duzo jeszcze psów zostalo? do kiedy może byc ten azyl?

jest zla bo nie mamy kasy na nic:( nawet zarcie nam sie zaczyna konczyc
psiakow mamy ok 80 w schronisku,plus domy tymczasowe hotele etc.
azyl jak na razie zostaje tam gdzie byl bo nie ma nadal decyzji w sprawie terenu

Posted

ktos chcial ostatnio opis grandy

Misia Granda
Granda w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie jest od 2001r.! Uwielbia spaceerki, jest energiczna, kochana, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem... i tam można wymieniać i wymieniać... Wystawia łapkę przez boks jak się przechodzi obok... nie wierzysz? sprawdź. Gdy stoisz obok jej boksu wyciąga łapinę i przypomina o sobie. Jest to jednak sunia dominancyjna. W azylu akcpetuje wszystkich, jednak była już adoptowana i z tego też względu wiemy, że przywiązuje się do jednej osoby. Wybiera sobie przyjaciela i go broni. Co musiała przeżyć? Jaka była kiedyś?
Teraz została jej tylko pustka i brak zainteresowania. Jest troche nachalna, jak się ją głaszczę ona nie chce pozwolić na to, aby ją zostawić... Idzie wtedy za człowiekiem i skacze... i skacze... Boi się podniesionej ręki. Boi się odepchnięcia... Kiedy znajdzie tego jedynego wymarzonego właściciela?
Na fotkach jest szczęśliwa bo ktoś przyszedł do jej boksu i choć przez chwile się nią zainteresował...

Posted

ona jest taka nieksztaltna ;) ale to tez przez futro. jak sie zrobi cieplo ciachnie się ja na króciutko.

Apsik pojechał do Siedlec do nowego domu, oraz Radek dziś też zamieszkał z nowa rodzina :)