Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście też zagłosowałam i podsyłam znajomym.Co myślicie o założeniu tematu o pomocy dla azylu czyli czego teraz najbardziej psiaki potrzebują i dało by się też link do tego głosowania.dział pomoc dla psów w schroniskach czy jakoś tak.

• 2 weeks later...
Posted

jest sporo zmian ;)
w tym miesiacu poszlo 8 psów do adopcji: Czarny, Summer, Mojżesz, Kaktus, Frodo, Metal, Zamróz i Amanda :)
mamy psy równiez poza azylem w domach tymczasowych. im również szukamy domów. myślę ze niedługoi tez zostaną tu wstawione

Posted

Aza:
oddana po 8 latach, bo dziecko dostało alergii... paskudnie zaniedbana, chuda, o siersci nie wspomne. guz z boku ciała, 3 powieka, pazury takiej dlugosci, ze wykrzywialy jej sie place. jest kochana spokojna, juz wysterylizowana (oraz ma usunietego guza i 3 powieke). prawdopodobne ze bedzie akceptowac koty.

Posted

Mila:
około roczna, poltora roczna przemila sunia. z poczatku nie ufna, potem nabiera pewnosci i chodzi za czlowiekiem. bardzo delikatna. jej poprzedni wlasciciel pociął jej łapy i wylał wrzatek na brzuch. ma usunietą główke kosci udowej w wyniku czego kuleje. wysterylizowana