Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, w końcu Was znalazłam na dogo... :razz:

Dzisiaj rano nowa właścicielka Ady zrobiła mi bardzo miły prezent i zadzwoniła z informacją, że Ada ma się super. Grzecznie dzisiaj została sama w domu na 2h i nic nie zniszczyła, a po powrocie przywitała rodzinę. :loveu: Dzieci pani bardzo się cieszą z posiadania nowego psa i cała rodzina stara się przekonać Adę do siebie. :multi:

Do reszty właścicieli będę dzwonić w tym tygodniu z pytaniem jak psy się czują. ;)

Posted

to superowo :)
wczoraj przyjechali ludzie, którzy właśnie widzieli psiaki na sggw. no i coz.. najbardziej im sie etna podobała, a na Pikosie (3-4 lata) powiedzieli, że za stara. Bym im najwyżej maskotke w kształcie psa tylko dała... Pomijajac to, że umarła im suka na serce, choć nie była stara. no i wczesniej była w ciazy...

wczoraj poszła do adopcji kotka Iwi :)

Posted

Roma, młodziutka, znaleziona kilka dni temu w stanie wycieńczenia w Pułtusku. Leżała bardzo blisko Sądu, niemożliwe, żeby nikt jej nie wdział... A ona nie mogła nawet wstać...

Posted

Dzwoniła do mnie dzisiaj pani od Kleksika (obecnie Kliforda ;) ), że pies czuje się bardzo dobrze, jest grzeczny i nie niszczy ani nie brudzi w domu. Powoli zaczyna zaprzyjaźniać się ze świnką morską. :razz: Jedyny problem to taki, że nie chce jeść karmy Pedigree (już uświadomiłam Panią dlaczego nie powinien jej jeść), za to Royala wcina idealnie - nie ma to jak pies z dobrym gustem smakowym. :evil_lol:

Posted

OlimpiaK napisał(a):
Dzwoniła do mnie dzisiaj pani od Kleksika (obecnie Kliforda ;) ), że pies czuje się bardzo dobrze, jest grzeczny i nie niszczy ani nie brudzi w domu. Powoli zaczyna zaprzyjaźniać się ze świnką morską. :razz: Jedyny problem to taki, że nie chce jeść karmy Pedigree (już uświadomiłam Panią dlaczego nie powinien jej jeść), za to Royala wcina idealnie - nie ma to jak pies z dobrym gustem smakowym. :evil_lol:

superowo :)
dzieki za info :)

Posted

wczoraj gościliśmy z nasza wystawą oraz psami w Powsinie na Pikniku. uważam, że zabawa się udała. Psy były zadowolone :)
Dla 4 są potencjalne domki. Ludzie zapowiedzieli że przyjadą do azylu w tygodniu. Trzymajcie kciuki.
oprócz tego sporo osób obiecało przyjechać zobaczyć inne psiaki.

a wyglądało to tak:

Pongo i Kacper

Ajax i Aga
Ajax czasami chodził w kagańcu, bo zabijał balony ;)

i z Justyną

Rudy z Olą i Martą

Saba
gdy była w pobliżu innych psów, musiała mieć założony kaganiec. W azylu bawi się ze wszystkimi psami, tu zaś (możliwe, że ze stresu) nie była zbytnio chętna do zabaw...

Pikolina

Leksa

Lolita
jeszcze niedawno została znaleziona przez wspaniałych ludzi na "gospodarstwie". stała na krótkim łańcuchu i była karmiona dwa razy w tygodniu...

Lasek i Lolita z Łukaszem i Gosią

oblegany Pongo

Rudy i Leksa z dziewczynami

do ostatniej chwili budziliśmy duże zainteresowanie

Pikolina się niczym nie przejmowała ;)

Pikolina tuż przed powrotem wpadła w zadumę