weszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Taki mały słodziaczek :) [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/masza5.JPG[/IMG] Quote
Camara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 weszka - jakie toto śliczne :loveu::loveu::loveu: [B]Czy ktoś ma zaufaną osobę w Oświęcimiu, która mogłaby wykonac wyzytę przedadopcyjną - BARDZO PROSZĘ o pomoc !!!![/B] Quote
AniaB Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 weszka - załóż suni watek na Psach w Potrzebie - Psy do adopcji tam predzej ja ktoś dojrzy Quote
elik Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='weszka']Jakieś kandydatury? Pani z Krakowa, ze wstępnego wywiadu miła, ma dom z ogrodem ale pies będzie mieszkał w domu, a ogródek będzie miał dla przyjemnosci. Chce młodego niedużego psa/suczkę (ale nie szczeniaka). Ważne: ma 2-letnie dziecko![/quote] Niechcący usłyszałam w pracy rozmowę. Jeden z pracowików mówił, że musi pozbyć się psa, bo jego dziecko jest uczulone na sierść. Pytam co znaczy pozbyć ? A on na to: [B][I]hmmmmm nie wiem [/I][/B]Poprosiłam, żeby na razie się nie pozbywał, że ja spróbuję znaleźć jakiś nowy domek dla tego pieska. Obiecał, że przez jakiś czas nic nie będzie z psem robił. Dałam kilka ogłoszeń: [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2][COLOR=#434343][FONT='Arial Unicode MS'][URL]http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24247&id_kat=12[/URL][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2][COLOR=#434343][FONT='Arial Unicode MS'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2][COLOR=#434343][FONT='Arial Unicode MS'] [URL]http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=8130[/URL][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2][COLOR=#434343][FONT='Arial Unicode MS'][URL="http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=8130"] [/URL][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][COLOR=#333399][URL]http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22338669,Krakow_Zwierzeta,143-36.html[/URL][/COLOR][/B] [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2][COLOR=#434343][FONT='Arial Unicode MS'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] Niestert jak na razie zero zainteresowania. Może akurat ta sunieczka byłaby odpowiednią dla pana z dzieckiem. Sunieczka od szczeniaczka przebywała z dziećmi. Mam jej zdjęcia ale nie potrafię ich wkleić na dogo :oops: Podobno jest bardzo miłym psiakiem. Quote
weszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nic nie widzać z poprzeniego postu. Zresztą to już nieaktualne - psinka wybrana i dziś zawiozłam :) Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='elik']Niechcący usłyszałam w pracy rozmowę. Jeden z pracowików mówił Mam jej zdjęcia ale nie potrafię ich wkleić na dogo :oops: Podobno jest bardzo miłym psiakiem.[/QUOTE] wyślij na [email][email protected][/email] ja wstawie ;) Quote
AgaG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [B]793 to suma którą mamy... Jutro jednak muszę zapłacić za hotel z tych pieniędzy 255 za Gulasza, 270 za Nero. 320 za Rocka. Czyli 845 uff.... jesteśmy do tyłu... do tego dochodzi dług Miśka (już 320 i z każdym dniem rośnie) ufff... niedobrze.. [/B] Quote
AgaG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 W tej chwili mamy zapłacony hotelik Gulasza i Nero, ale Nero...który mial od dzis mieć dom nie ma go dalej.... otzymał natomiast wyprawkę szelki za 20 zlotych a od Oli (własxcicleki Timy) smycz i 100 zotych na hotelik!!! W tej chwili dzieki Oli mamy 348 złotych na nasze pociechy u mnie (przy czym po zapłaceniu Rocka zostaną grosze a Misiek ma dług... . :cool1: Quote
kiwi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [COLOR=Red][B]UWAGA ALARM! ALARM! ALARM! PILNIE POTZREBNA POMOC - POMOCY POTZREBUJE JA! [COLOR=Black]NIe MAM JAK ZAWiEZC ROCKA DO NOWEGO DOMU, [/COLOR] RODZINA CZEKA TAK BYM CHCIALA JU DZISIAJ JECHAC :cry: W tym momencie weszlam do domu , musimy jakos jechac po rocka do hoteliku a potem na biezanowska, najchetniej zgarniajac mnie "po drodze" z okolicy M1 Błągaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm! [/B][/COLOR] Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ehh widzisz...gdybym miała auto :roll: kiwi wal na esemeski bo na dogo mogą dziewczyny nie siedzieć...... Quote
AniaB Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jak nikt inny nie moze to ja postaram sie pomóc.. niestety weszłam dopiero do domu i musze naprawde cos zjesc (jakie to prozaiczne..) Jesli kiwi pasuje ci rozwiazanie to co zawsze (czyli pod bankiem, to ja w tym czasie zjem i mozemy jechac..) Quote
kiwi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='AniaB']musze naprawde cos zjesc (jakie to prozaiczne..)[/quote] przestaje byc prozaiczne jak sie nei jadło od 24 godzin :lol: rozumiem cie doskonale, :lol: Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czy ktos moze pomoc w drukowaniu i rozwieszaniu plakatow?? na razie sa kolorowe,Perfi zrobi tez czarno-biale...przydadza sie i takie i takie... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41686&highlight=dobermanka[/URL] bardzo prosze,mamy malo czasu!! Quote
Ela_and_Krzys Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kiwi ja weszłam do domu tuż przed 21:00... jak zawsze za późno... Quote
weszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dopiero teraz przeczytałam o transporcie... Nie siedziałam na dogo... Tu jest moja komórka - 607 377 834 - na przyszłość! Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no to macie dziewczyny kolejna szanse :lol: bo wczoraj nam sie nie udalo - jedziemy dzisiaj - kto chce jechac? :) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja moge dopiero po 20:00, nie wiem czy nie za późno? Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 poczekamy czy sie ktos wczesnijeszy zglosi, dobra? a tera ztrzymac kciuki ide na egzamin z mojego "ulubionego" przedmiotu :lol: Quote
black sheep Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Chemia jakaś tam? bryy:P Kiwi zobacz, na tych twoich bordożkach można było jeszcze zarobić;);P [URL]http://www.allegro.pl/item161750571_dog_de_bordeaux_szczenieta.html[/URL] Quote
Perfi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 brrr ale warunki. ciekawe jakie rasy jeszcze maja Quote
black sheep Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No, nawet się nie postarali do zdjęcia. Wkurza mnie to allegro, same straszne ogłoszenia, np. owczarek niemiecki -krycie, albo Huski - krycie. To naprawde tak można? Quote
Ela_and_Krzys Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ech, kiwi przepraszam ale nie dam jednak rady. Biore do domu 50 stronicowy raport do sprawdzania - ktory musi byc gotowy na jutro. I blady swit mnie pewnie przy nim zastanie... Jak zawsze - jak cos sobie zaplanuje - to moje wszystkie plany zostaja zniweczone. Quote
kiwi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 oj ela, blade swity to ja ogladam ostatnio nad podziw czesto, wiec wiem co czujesz... Quote
Recommended Posts