Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Art pewnie nie mial adresowki? Sluchajcie, jak szukalismy ponad rok temu staruszka - spanielka Bima (ktory wstyd sie przyznac tez nie mial adresowki) to naprawde super efekt przyniosly ogloszenia w radio krakow. Tylko dzieki nim sie znalazl kilka wsi za Krakowem. Z tego co pamietam nie byly takie drogie i szly kilka razy dziennie... Quote
mar.gajko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie miał. Ale tak, żeby ktoś obcy podszedł i odczytał, to on sobie nie da. Pamiętasz nr do tego Radia Kraków; jakis dział ogłoszeń? reklam? Quote
Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='mar.gajko']Nie miał. Ale tak, żeby ktoś obcy podszedł i odczytał, to on sobie nie da. Pamiętasz nr do tego Radia Kraków; jakis dział ogłoszeń? reklam?[/quote] Nie pamiętam, Krzysiek poszedł tam po prostu i go pokierowali do jakiejś osoby. Generalnie byli bardzo pomocni. Wydaje mu się że to dział reklam ale byliśmy tacy zestresowani że nawet nie możemy odtworzyć :( Tu są numery [URL]http://www.radio-krakow.pl/www/home.nsf/ID/zest_kontakt_?OpenDocument[/URL] Można w ogóle popróbować z krakowskimi stacjami... Quote
kiwi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mar.gajko jesli mozesz to zostaw mi, odbiore po zajeciach mala zmiana planow 0 17 jade z pania, ktora twierdzi ze Larry jest jej do hotelu, potem po drodze do domu zbieramy patie i idziemy szukac patia wez latarke bo ja nie mam chyba sprawnej :( Quote
Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 kiwi jakbym wrocila do domu normalnie to zadzwonie do Ciebie - moglabym do Was dolaczyc ale sprobujmy z tymi stacjami radiowymi naprawde Bim sie znalazl tylko dzieki temu bo nie przyszloby nam do glowy szukac go 10 km prawie od Krakowa (14-letni pies!) Quote
mar.gajko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Radio muszę zostawić, niestety na jutro, dzisiaj żadną miarą sie nie wyrobię. Nie mogę wyjść z roboty, a potem tylko gorzej. Będzimy pół nocy plakatować, po powrocie z hotelu. Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [SIZE=4]Art się znalazł...[/SIZE] Nie znam szczegółów. Quote
Perfi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 uff [COLOR=Red]moj znajomy znalazl w podgorzu kilkumiesiecznego onka. pies ma juz dom, ale gdyby zglosil sie wlasciciel mozna tej pani co go wziela zaproponowac innego psa[/COLOR] Quote
Faro Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Uciekinierowi nic sie nie stało, bardzo sie ucieszył gdy usłyszał wołającą go Luizę :loveu: - możecie spać spokojnie.:multi: Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [SIZE=4]Szczeniaki, które były ostatnio w kundlu nie mają domu!![/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2491679#post2491679[/URL] Quote
sugarr Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Od kogo jest ?ruda? jamniczka dlg. wlosa z 5 maluchami w hotelu? Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 sugarr a czy Ty wiesz, że Leda jedzie w niedziele do domu?? Quote
kiwi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dziekiz a podlinkowanie małych jagienka, zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :) poza tym matko, co za jamniczka z maluchami?? Quote
sugarr Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ooo Leda do domu?! To swietnie!! :) Nie wiedzialam, cos mi chyba nie pokazuje nowych wypowiedzi w jej watku :/ A jamniczka.. Hmm ostatnio jak bylam to byla wyprowadzana na spacer i sie jakos dowiedzialam ze tez bezpanska, chcialam sie dowiedziec co kto wie o niej... 5 malych slicznych kuleczek i ona Quote
Camara Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [B]Jamniczka z dzieciakami jest od Frotki. Pisałam o niej trochę wcześniej na tym wątku ([COLOR=red]post 462[/COLOR]) To ta psina z Zakopanego, której 2 szczeniaki spalono żywcem.[/B] [B]Jamniczka ponoć ma już zaklepany domek, ale szczeniaki mają dopiero 4 tygodnie. Potrzebują domu - jak tylko będa w odpowiednim wieku do wydania.[/B] [B]Frotka ma kłopoty z kasą za hotel !!!![/B] Quote
kiwi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 niech frotki glowa nie boli za hotel, damy rade... Quote
Ela_and_Krzys Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Super ze Art sie znalazl To juz jest jakas prawidlowosc - jak tylko wydrukuje plakaty to okazuje sie ze sa juz niepotrzebne :) Oby tak dalej :) Quote
black sheep Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dostałam mail od empatii, że dzień bez furta jest w wielu miejscowosciach przekładany z powodu żałoby i z powodu że ulotki nie dochodzą bo listonosze strajkują. Czy w Krakowie jest tak jak było mówione, w tą sobote? Quote
Asior Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 owieczko odpisałam w temacieKrakowskiem nt. Dnia Bez Futra :] Nie odwołany :] Quote
black sheep Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak wiem, to napisałam wcześniej:) Dzięks! Quote
Jagienka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='kiwi'] zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :) [/quote] W jednym jeszcze nie napisałam, ale widziałam, że happy end a w tytule jeszcze nie... o tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31915[/URL] i tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34391[/URL] Quote
Asior Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 oj Jagienka a Ty to się czepiasz :evil_lol: Quote
Jagienka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asior']oj Jagienka a Ty to się czepiasz :evil_lol:[/quote] Musi byc porządek w krakowskich wątkach, ot co :diabloti: Quote
jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a widzialyscie/liscie ten watek??: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35050[/url] Quote
Recommended Posts