Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Art pewnie nie mial adresowki?

Sluchajcie, jak szukalismy ponad rok temu staruszka - spanielka Bima (ktory wstyd sie przyznac tez nie mial adresowki) to naprawde super efekt przyniosly ogloszenia w radio krakow. Tylko dzieki nim sie znalazl kilka wsi za Krakowem. Z tego co pamietam nie byly takie drogie i szly kilka razy dziennie...

Posted

[quote name='mar.gajko']Nie miał. Ale tak, żeby ktoś obcy podszedł i odczytał, to on sobie nie da. Pamiętasz nr do tego Radia Kraków; jakis dział ogłoszeń? reklam?[/quote]

Nie pamiętam, Krzysiek poszedł tam po prostu i go pokierowali do jakiejś osoby. Generalnie byli bardzo pomocni. Wydaje mu się że to dział reklam ale byliśmy tacy zestresowani że nawet nie możemy odtworzyć :(

Tu są numery
[URL]http://www.radio-krakow.pl/www/home.nsf/ID/zest_kontakt_?OpenDocument[/URL]

Można w ogóle popróbować z krakowskimi stacjami...

Posted

mar.gajko jesli mozesz to zostaw mi, odbiore po zajeciach
mala zmiana planow
0 17 jade z pania, ktora twierdzi ze Larry jest jej do hotelu,
potem po drodze do domu zbieramy patie i idziemy szukac
patia wez latarke bo ja nie mam chyba sprawnej :(

Posted

kiwi jakbym wrocila do domu normalnie to zadzwonie do Ciebie - moglabym do Was dolaczyc
ale sprobujmy z tymi stacjami radiowymi naprawde
Bim sie znalazl tylko dzieki temu bo nie przyszloby nam do glowy szukac go 10 km prawie od Krakowa (14-letni pies!)

Posted

uff
[COLOR=Red]moj znajomy znalazl w podgorzu kilkumiesiecznego onka. pies ma juz dom, ale gdyby zglosil sie wlasciciel mozna tej pani co go wziela zaproponowac innego psa[/COLOR]

Posted

dziekiz a podlinkowanie małych jagienka,
zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :)
poza tym matko, co za jamniczka z maluchami??

Posted

Ooo Leda do domu?! To swietnie!! :) Nie wiedzialam, cos mi chyba nie pokazuje nowych wypowiedzi w jej watku :/

A jamniczka.. Hmm ostatnio jak bylam to byla wyprowadzana na spacer i sie jakos dowiedzialam ze tez bezpanska, chcialam sie dowiedziec co kto wie o niej... 5 malych slicznych kuleczek i ona

Posted

[B]Jamniczka z dzieciakami jest od Frotki. Pisałam o niej trochę wcześniej na tym wątku ([COLOR=red]post 462[/COLOR]) To ta psina z Zakopanego, której 2 szczeniaki spalono żywcem.[/B]

[B]Jamniczka ponoć ma już zaklepany domek, ale szczeniaki mają dopiero 4 tygodnie. Potrzebują domu - jak tylko będa w odpowiednim wieku do wydania.[/B]
[B]Frotka ma kłopoty z kasą za hotel !!!![/B]

Posted

Dostałam mail od empatii, że dzień bez furta jest w wielu miejscowosciach przekładany z powodu żałoby i z powodu że ulotki nie dochodzą bo listonosze strajkują. Czy w Krakowie jest tak jak było mówione, w tą sobote?

Posted

[quote name='kiwi']
zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :)
[/quote]
W jednym jeszcze nie napisałam, ale widziałam, że happy end a w tytule jeszcze nie...
o tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31915[/URL]
i tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34391[/URL]