Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzinko musiał na chwilkę zniknąć z dogo, uporządkować swoje sprawy ale końcem tygodnia na pewno wejdzie i napisze co u Foxa.... i będą tez fotki...obiecuję:) a ja miałam wczoraj telefon adopcyjny... odpowiedziałam na pytania, pani stwierdziła że jeszcze raz z mężem przedyskutuje i oddzwoni.... małym problemem jest odległość bo państwo są z Katowic więc nie wiem czy to ich nie zniechęci...no ale zobaczymy.....

Posted

Foxiu sliczny partyzancie sciskamy wszystkie lapki za adopcje ..:lol::lol:..w koncu jestes chlopaczkiem slaskim to teraz fajnie by bylo tam wrocic.:eviltong:Takiego psa jak Ty Foxiu nie sposob nie pokochac ..wystarczy spojrzec na ta sliczna mordeczke......:loveu:

Posted

melduje poslusznie: kasa za czerwiec dla Foxa wlasnie zostala przekazana....

a tak na marginesie: Katowice to nie koniec swiata.... jakis transport by sie wykolowalo..... trzymam kciuki

Posted

puki co milczą....nie byli pewni na stówę...tylko się orientowali...powiedzieli ze się odezwą , więc czekam..... a też nie wiem czy jest sens sponsorować komuś wycieczke do Foxa żeby go sobie obejrzał a potem sie ewentualnie rozmyslił.... transprt psa do ds jasne że można opłacić, ale nie wyjazd na obczajenie psiaka.... na pewno oglądali więcej ogłoszeń i sobie wybierali to co im pasuje najbardziej....więc się nie napalam bardzo...ale kurde tak po cichutku mam nadzieję cioteczki i ściskam ksiukasy.....

Posted

Kava napisał(a):
ale u was to idzie piorunem, a jak tam moje? wyslalam w poniedzialek - widac juz cos?

oczywiście że tak:) Twoje były szybciej:) uzupełniam wpłaty na bieżąco w drugim poście....

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Dawno mnie tutaj nie było ale ile pracy w tym czasie się zrobiło. I już po zaległościach
Zdjęcia zrobię w poniedziałek i od razu przekażę do danavas

no to git:) dobrze że zaległości nadrobione;)

Posted

kaja555 napisał(a):
Fox bardzo odżył, łapka jak nowa :)

żeberka już nie odstają spod skóry, ciekawski jest świata i bardzo lubi jeździć samochodem
ogólnie jest bardzo bardzo fajny, zna swoje miejsce w szeregu i pilnuje inne psy żeby jego panu nie sprawiały problemów
naprawdę fajny