danavas Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Rodzinko musiał na chwilkę zniknąć z dogo, uporządkować swoje sprawy ale końcem tygodnia na pewno wejdzie i napisze co u Foxa.... i będą tez fotki...obiecuję:) a ja miałam wczoraj telefon adopcyjny... odpowiedziałam na pytania, pani stwierdziła że jeszcze raz z mężem przedyskutuje i oddzwoni.... małym problemem jest odległość bo państwo są z Katowic więc nie wiem czy to ich nie zniechęci...no ale zobaczymy..... Quote
kaja555 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ale Katowice to chyba nie tak daleko? Ile to km? Quote
unixena Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Foxiu sliczny partyzancie sciskamy wszystkie lapki za adopcje ..:lol::lol:..w koncu jestes chlopaczkiem slaskim to teraz fajnie by bylo tam wrocic.:eviltong:Takiego psa jak Ty Foxiu nie sposob nie pokochac ..wystarczy spojrzec na ta sliczna mordeczke......:loveu: Quote
Kava Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 melduje poslusznie: kasa za czerwiec dla Foxa wlasnie zostala przekazana.... a tak na marginesie: Katowice to nie koniec swiata.... jakis transport by sie wykolowalo..... trzymam kciuki Quote
danavas Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 puki co milczą....nie byli pewni na stówę...tylko się orientowali...powiedzieli ze się odezwą , więc czekam..... a też nie wiem czy jest sens sponsorować komuś wycieczke do Foxa żeby go sobie obejrzał a potem sie ewentualnie rozmyslił.... transprt psa do ds jasne że można opłacić, ale nie wyjazd na obczajenie psiaka.... na pewno oglądali więcej ogłoszeń i sobie wybierali to co im pasuje najbardziej....więc się nie napalam bardzo...ale kurde tak po cichutku mam nadzieję cioteczki i ściskam ksiukasy..... Quote
danavas Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 zerknijcie cioteczki proszę: http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wro%C5%9Bni%C4%99tym-w-szyje..prubujemy-z%C5%82apa%C4%87-i-zbieramy-na-dt?p=17018291#post17018291 Quote
kaja555 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 nic na siłę, w końcu znajdzie się ktoś, ktomu Fox zapadnie w serducho Quote
unixena Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zagladam do wilka pancernego .Ucmokania w piekna mordke .:kiss_2: Quote
danavas Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Lili8522 napisał(a):Pieniążki dla Foxsia wczoraj poleciały :cool3 już są:) dziękujemy:) Quote
Kava Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ale u was to idzie piorunem, a jak tam moje? wyslalam w poniedzialek - widac juz cos? Quote
danavas Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Kava napisał(a):ale u was to idzie piorunem, a jak tam moje? wyslalam w poniedzialek - widac juz cos? oczywiście że tak:) Twoje były szybciej:) uzupełniam wpłaty na bieżąco w drugim poście.... Quote
Rodzinkowo Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dawno mnie tutaj nie było ale ile pracy w tym czasie się zrobiło. I już po zaległościach Zdjęcia zrobię w poniedziałek i od razu przekażę do danavas Quote
danavas Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Dawno mnie tutaj nie było ale ile pracy w tym czasie się zrobiło. I już po zaległościach Zdjęcia zrobię w poniedziałek i od razu przekażę do danavas no to git:) dobrze że zaległości nadrobione;) Quote
danavas Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 czy cioteczki pamiętają Foxa i jego obgryzioną łapkę?????? oto nowa łapka Foxa:) Quote
Kocurek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Piekna nowa lapinka:),a co za kolege ma Foxik?:) Quote
unixena Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Lapka odrosnieta ..no pieknie:happy1: Foxiatko . Quote
danavas Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Kocurek']Piekna nowa lapinka:),a co za kolege ma Foxik?:) kolega Foxa to Tobi....kolejna ofiara ludzkiej głupoty..to jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/207348-SZKIELET-kleszcze-wylatywaly-gar%C5%9Bciami-S%C5%81ANIA%C5%81-SI%C4%98-na-n%C3%B3%C5%BCkach-POTRZ.-DEKLARACJE-%28?highlight=dziadek+szkielet Quote
Rodzinkowo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kaja555 napisał(a):Fox bardzo odżył, łapka jak nowa :) żeberka już nie odstają spod skóry, ciekawski jest świata i bardzo lubi jeździć samochodem ogólnie jest bardzo bardzo fajny, zna swoje miejsce w szeregu i pilnuje inne psy żeby jego panu nie sprawiały problemów naprawdę fajny Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Cudowny psiak :) i metamorfozę przeszedł ogromną :) Przepiękny psiak i pomyśleć że tak pięknego psiaka chciano uśpić:shake: Quote
Recommended Posts