danavas Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Maruda666 napisał(a):Fox czołgista :crazyeye::crazyeye: Z zakończonego bazarku dla Foksa przypada 88zł. Przeleję wieczorem, ale chcę się upewnić, czy na to samo konto co na początku. tak konto to samo:) dziękujemy!!!!! Quote
danavas Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 podnosimy chłopczyka....nadal brakuje stałych deklaracji ciotunie..... Quote
kaja555 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 danavas napisał(a):podnosimy chłopczyka....nadal brakuje stałych deklaracji ciotunie..... no właśnie, prosimy o grosiki dla Foxa, żeby mógł spokojnie domku szukać! Quote
unixena Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 :???:Foxiu .....co tu tak cichusio ......gdzie wszystkie ciotunie.....:crazyeye: Quote
Kava Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 zagladam tu czesto, ale nie zawsze zostawiam slad po sobie... Fox widze , ze robisz kariere w wojsku...hi,hi pozdrow mi pana Henia i Rodzinkowo , no i oczywiscie Tobiego oraz Misia.... i badz dobrym generalem.... Quote
unixena Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dzien dobry cioteczki :cool1:.....Foxiku cmokaski w ten piekny pycholek:cool3: Podpisuje sie tez pod tym ,co napisala cioteczka Kava .....pozdrowionka dla Rodzinkowa i kolegow Misia i Tobinka .;) Quote
Kava Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 kaja555 napisał(a):Fox, ty marsz do swojego domu! najlepiej jakby parami wyszli.....kazdy do swojego ma sie rozumiec..... a wiec zolnierze ustawiac sie parami.... Fox z Tobim i Misiu z Tobim albo Fox z Misiem.... albo najlepiej to ustawcie sie trojkami... i marsz do domkow.... Quote
pikola Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Kava napisał(a):najlepiej jakby parami wyszli.....kazdy do swojego ma sie rozumiec..... a wiec zolnierze ustawiac sie parami.... Fox z Tobim i Misiu z Tobim albo Fox z Misiem.... albo najlepiej to ustawcie sie trojkami... i marsz do domkow....Nie no padne:roflt::roflt::roflt:Juz widze ta druzyne:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
unixena Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Trojeczkami pieski staja Ogonkami nam merdaja nasi trzej muszkieterowie i kompani co sie zowie Misiek ,Foxik i Tobinek sla cioteczkom moc buzinek Quote
Lili8522 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Dla Foxika buziolek w pycholek ;* A do Cioteczek prośba o wysłanie mi konta do wpłat dla Foxa bo gdzieś zagubiłam :oops: Quote
danavas Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Lili8522 napisał(a):Dla Foxika buziolek w pycholek ;* A do Cioteczek prośba o wysłanie mi konta do wpłat dla Foxa bo gdzieś zagubiłam :oops: załatwione:) Quote
Lili8522 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 danavas napisał(a):załatwione:) Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Kava Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 kase za czerwiec wysle w poniedzialek... ok? przez to dzisiejsze swieto trwaloby i tak dluzej.... Fox do raportu!!!!!! wszystko ok? Quote
danavas Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Kava napisał(a):kase za czerwiec wysle w poniedzialek... ok? przez to dzisiejsze swieto trwaloby i tak dluzej.... Fox do raportu!!!!!! wszystko ok? nie ma sprawy:) Quote
unixena Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Hopsaj Foxiu do gory :multi:...buzka w mordke .:lol: Quote
Recommended Posts