bakusiowa Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 15 minut temu, Jo37 napisał: Przypomnę wątek - może ktoś zajrzy. Na Zrzutka.pl znalazłam zbiórkę na pochówek Kraksy (*) i opłacenie faktury za leczenie. Może ktoś wspomoże Ulv. https://zrzutka.pl/55ut6z?gclid=EAIaIQobChMIzfyY2c6M5QIV0NQYCh0wmQ--EAEYASABEgJNyvD_BwE Dobrze, że zamieściłaś zbiórkę. Trzeba pomóc. Kto jest na fb niech rozsyła. Quote
Jo37 Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Udostępnione. Bardzo dziękuję. Quote
Jo37 Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 2 minuty temu, Anula napisał: Udostępnione. Wielkie dzięki. Quote
elik Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 53 minuty temu, bakusiowa napisał: Dobrze, że zamieściłaś zbiórkę. Trzeba pomóc. Kto jest na fb niech rozsyła. Właśnie to zrobiłam. Quote
Jo37 Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 13 minut temu, elik napisał: Właśnie to zrobiłam. Super. Quote
kado Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 (*) Kraksa.. Kra Kiedyś na dogo wymienialysmy się doświadczeniami i fotkami odnośnie tego, co potrafią nasze Psiaki. Nasz Kado w latach młodzieńczych nie ustępowa Kraksie. Rozszarpany 5 kg proszek do prania na środku dywanu, pogryziony płyty. Mp3, cała torba ubrań ciążowych, które dostałam od koleżanki... długo by wymieniać... Moje psiatka ukochane.. Kado i Tosia. Kado z nami od szczeniaczka. A Tosiulka z bagażem doświadczeń... (") Kraksa (") Żal straszny i ból... Trzeba pomagać... Quote
uxmal Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Może to niestosowne, ale Czy możecie napisać dlaczego Kraksa to wojowniczka ? i o tropieniu jest też wspomnienie. Quote
bakusiowa Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 8 godzin temu, elik napisał: Właśnie to zrobiłam. Quote
bakusiowa Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ja rozesłałam na messengera. Chyba niektórzy mnie przeklną bo często to robię. Trzeba pomóc też finansowo bo jeszcze dużo brakuje. Niech psinka śpi spokojnie bez żadnych długów. 1 Quote
Recommended Posts