Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Wklejam za zgoda i poparciem Santino

Moja propozycja podzielenia bazarkowych pieniędzy , które sa na koncie Rudiego, będzie mi bardzo milo jeżeli się na nia zgodzicie.

(...)

60 zl dla Samsunga, który nie może znalesc domu .Na hotel u Jamora.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194756-Samsung-droga-do-normalnego-%C5%BCycia-BRAKUJE-60-z%C5%82-deklaracji"]http://www.dogomania.pl/threads/194756-Samsung-droga-do-normalnego-%C5%BCycia-BRAKUJE-60-z%C5%82-deklaracji[/URL]

[U](...)[/U][/QUOTE]

potwierdzam, że dotarły pieniądze :) pięknie dziękujemy:loveu: i zapraszamy wszystkich na wątek Samiego :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochane, niestety nie dałam rady podjechać do Rudziaka w weekend, ale dzisiaj dzowniłam. Złapałam ich akurat na spacerze :) I wiecie co? Nadal jest wszysko cuuuudownie :)

Posted

Dopiero zauważyłam że Rudi ma domek. Super!!! wiedziałam że i do Waszego słodziaka uśmiechnie się szczeście:-)
Rudzielcu którego los skrzyżował drogi z "moim" Rudkiem WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!

Posted

[quote name='cicia1977']Dopiero zauważyłam że Rudi ma domek. Super!!! wiedziałam że i do Waszego słodziaka uśmiechnie się szczeście:-)
Rudzielcu którego los skrzyżował drogi z "moim" Rudkiem WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!![/QUOTE]

A Rudek już w DS?

Nasz Rudi ostatnio miał kąpiel :cool3: ALe nie chciał wejść do wanny więc go Pani obmyła poza wanną :evil_lol:

Posted

[quote name='santino']A Rudek już w DS?

Nasz Rudi ostatnio miał kąpiel :cool3: ALe nie chciał wejść do wanny więc go Pani obmyła poza wanną :evil_lol:[/QUOTE]

O matko - niezły sajgon musiała mieć w łazience!!! ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Dotarly pieniazki na konto Kundelkowej :) w kwocie 450zł. Serdecznie dziekuje :) !!!![/QUOTE]
To my bardzo dziekujemy za pomoc:)

Posted

[quote name='obraczus87']Dotarly pieniazki na konto Kundelkowej :) w kwocie 450zł. Serdecznie dziekuje :) !!!![/QUOTE]

O! Dzięki za potwierdzenie, przeoczyłam gdzieś ten post! :)

Posted

[quote name='Ellig']To my bardzo dziekujemy za pomoc:)[/QUOTE]

Dokładnie!!! Gdy byliśmy w kryzysie mogliśmy liczyć na Kundelkową Skarbonkę, dlatego tym przyjemniej robiło się przelew zwrotny :) I niech się mnożą pieniążki :)

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Zaglądam po przerwie, bo znowu mam net... a tu takie cudowne wiadomości! :D[/QUOTE]

:):):)

Cały czas jest cudownie. Dzwonię do Rudiego raz na jakiś czas i cały czas wszystko w jak najlepszym porządku :) Nie chcę dzwonić za często bo sobie pomyślą że jakaś wariatka i zmienią numer telefonu jeszcze ;)

Posted

[quote name='santino']:):):)

Cały czas jest cudownie. Dzwonię do Rudiego raz na jakiś czas i cały czas wszystko w jak najlepszym porządku :) Nie chcę dzwonić za często bo sobie pomyślą że jakaś wariatka i zmienią numer telefonu jeszcze ;)[/QUOTE]
A ja dzisiaj powiedziałam pani Jonika, że mnie Nutusia straszy, że go oddadzą, jak będę ciągle dzwonić, ale nie oddadzą ;) Rudiego też nie oddadzą, ale w sumie tam same nudy, leżenie, jedzenie i zabawa, to o czym tu gadać :evil_lol:

Posted

Oddadzą, oddadzą! Ty się Mmd teraz naciesz nowym autkiem, a potem kolejnego tymczasa bierz! ;) I zapisuj sobie kiedy dzwonisz do Jonika, żeby nie przekroczyć bezpiecznej granicy częstotliwości! :)

Posted

Wczoraj nie dzwoniłam i dziś pewnie też nie :eviltong: Tam też nudy - tylko miziający i trzymający na kolanach się zmieniają :diabloti:

Posted

Stevie potrzebuje naszej pomocy..................

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209633-Stevie-quot-znalaz%C5%82-oczy-quot-ale-okazaly-si%C4%99-zawodne-szuka-cho%C4%87by-DT?p=17759401#post17759401[/url]