Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-)

Posted

Panca napisał(a):
jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-)

Może jakiś mały bazarek? Zrobimy przetarg ;)

Posted

Podoba mi się domek "z gór", bo skoligacony z dogomanią.
Podoba mi się domek z gumtree, bo na pewno go chce.

Całe szczęście, że nie muszę podejmować żadnych decyzji ;)

Posted

W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)

Posted

[quote name='Nutusia']W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)[/QUOTE]
Nutusia , slij do Doktorow ---------------Reksia:)plis:)

Posted

[quote name='Panca']jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-)[/QUOTE]

Nie ma problemu. Rozmawiałam wczoraj z Panią z Bemowa i i tak jesteśmy umówione dopiero na następny wtorek (za tydzień), że pojedzie ze mną do hotelu i zapozna się z Rudim. Także jeśli do tego czasu trafi się Rudiemu "idealniejszy" ;) dom to przecie wiadomo co ;)

[quote name='majowa']będę sie czepiać :diabloti: [/QUOTE]

Ależ czepiaj się kochana, czepiaj - ja też z tych czepialskich jestem :evil_lol:

Zasadniczo Pani przez telefon brzmiała sensowanie. Gadałam z nią chyba ze 20 minut. Miałyśmy się umówić w tym tygodniu, z tym że ustaliłyśmy w końcu, że przyjedzie do niego kiedy będzie on w pełni gotowy do adopcji, tzn. po komplecie szczepień. Rudy szczepiony p-ko wściekliźnie będzie dopiero w najbliższy weekend, a ja wyjeżdżam od 12 do 15 sierpnia i nie dam rady w weekend z nią podjechać, więc się wstępnie na wtorek 16.08 umówiłyśmy.

[quote name='mmd']Podoba mi się domek "z gór", bo skoligacony z dogomanią.
Podoba mi się domek z gumtree, bo na pewno go chce.

Całe szczęście, że nie muszę podejmować żadnych decyzji ;)[/QUOTE]
Tja... Ja niestety muszę a nie lubię. Rudy jest mój i tylko mój i wszyscy którzy chcą go adoptować wydają mi się jacyś tacy podejrzani :evil_lol: ;)

[quote name='Nutusia']W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)[/QUOTE]

Kochana, to może ja dzisiaj zadzwonię do tej Pani i jeśli mogłabyś rzeczywiście to byś jakoś do niej podjechała i jeśli wszystko byłoby cacy to wtedy we wtorek Pani by już go wzięła... o ile się nie rozmyśli rzecz jasna... chociaż zapewniała, że nie.

Posted

[quote name='mmd']O, kochane wineczko dostałam :) I to tak z rana :D[/QUOTE]
No , Kochana taka niespodzianke mi zrobilas ,ze ho, ho ho, thx:)

Posted

Podpunkt b) Nutusiu, mi możesz ten rąbek... to jest to, o czym myślę? To małe łaciate? ;)

Posted

[quote name='mmd']Podpunkt b) Nutusiu, mi możesz ten rąbek... to jest to, o czym myślę? To małe łaciate? ;)[/QUOTE]
ofkors :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='santino']Ofkors! :):):)[/QUOTE]

Napisane :) Jak ma robotę to pewnie odpowie za jakiś czas, a ja niedługo uciekać muszę do sądu, ale będziemy się kontaktować :):):)

Posted

[quote name='santino']Co? Co? CO????!!! :):):) Powiedz, powiedz!!!! :):):):):)[/QUOTE]
no male laciate i daje mleko:)
A na powaznie to nic nie mowie bo bedzie na mnie............