mmd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ale Ty masz oko ;) Śmiać się nie ma z czego, ale sformułowanie zaiste ciekawe :) Quote
Panca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-) Quote
mmd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Panca napisał(a):jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-) Może jakiś mały bazarek? Zrobimy przetarg ;) Quote
azalia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kochany Uszatku,oby ci się trafił wspaniały domek. Quote
Panca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no dom psiarski na maxa....daje 100% rekomendacji ale poczekajmy jeszcze chwile...jak tak dalej pojdzie bedziemy robic casting ;-) Quote
mmd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Klęska urodzaju ;) Oby tylko nie wyszło na koniec z tego wielkie nic, bo ta bywa. Quote
majowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 oj bywa bywa, ale mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej moze on sobie wyczekał ten dom ;) Quote
mmd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Podoba mi się domek "z gór", bo skoligacony z dogomanią. Podoba mi się domek z gumtree, bo na pewno go chce. Całe szczęście, że nie muszę podejmować żadnych decyzji ;) Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :) Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='mmd']Zobaczcie, co Ellig znalazła w ogłoszeniach :) Założyłam mu wątek, ale ciiii, to niespodzianka dla Ellig, jak wstanie :D http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kresk%C3%B3wki-ma-depresj%C4%99.-Musimy-to-zmieni%C4%87-%29 mmd , wiesz co ja mysle:)dziekuje z calego serducha!<3 Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Nutusia']W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)[/QUOTE] Nutusia , slij do Doktorow ---------------Reksia:)plis:) Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Panca']no dom psiarski na maxa....daje 100% rekomendacji ale poczekajmy jeszcze chwile...jak tak dalej pojdzie bedziemy robic casting ;-) Panca w razie co mamy jeszcze Reksia, prosze pamietaj tez o nim:) http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kresk%C3%B3wki-ma-depresj%C4%99.-Musimy-to-zmieni%C4%87-%29 Quote
santino Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Panca']jesli chodzi o moich ludzi to dopiero w czwartek wracaja z gor wiec sprawa sie ciut przeciagnie a ja w piatek jade do Ostrody na reggae festiwal , mam nadzieje ze jednak czwartek to bedzie ten dzien kiedy wszystko sie wyjasni..no chyba ze ta dziewczyna bedzie pierwsza...;-)[/QUOTE] Nie ma problemu. Rozmawiałam wczoraj z Panią z Bemowa i i tak jesteśmy umówione dopiero na następny wtorek (za tydzień), że pojedzie ze mną do hotelu i zapozna się z Rudim. Także jeśli do tego czasu trafi się Rudiemu "idealniejszy" ;) dom to przecie wiadomo co ;) [quote name='majowa']będę sie czepiać :diabloti: [/QUOTE] Ależ czepiaj się kochana, czepiaj - ja też z tych czepialskich jestem :evil_lol: Zasadniczo Pani przez telefon brzmiała sensowanie. Gadałam z nią chyba ze 20 minut. Miałyśmy się umówić w tym tygodniu, z tym że ustaliłyśmy w końcu, że przyjedzie do niego kiedy będzie on w pełni gotowy do adopcji, tzn. po komplecie szczepień. Rudy szczepiony p-ko wściekliźnie będzie dopiero w najbliższy weekend, a ja wyjeżdżam od 12 do 15 sierpnia i nie dam rady w weekend z nią podjechać, więc się wstępnie na wtorek 16.08 umówiłyśmy. [quote name='mmd']Podoba mi się domek "z gór", bo skoligacony z dogomanią. Podoba mi się domek z gumtree, bo na pewno go chce. Całe szczęście, że nie muszę podejmować żadnych decyzji ;)[/QUOTE] Tja... Ja niestety muszę a nie lubię. Rudy jest mój i tylko mój i wszyscy którzy chcą go adoptować wydają mi się jacyś tacy podejrzani :evil_lol: ;) [quote name='Nutusia']W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)[/QUOTE] Kochana, to może ja dzisiaj zadzwonię do tej Pani i jeśli mogłabyś rzeczywiście to byś jakoś do niej podjechała i jeśli wszystko byłoby cacy to wtedy we wtorek Pani by już go wzięła... o ile się nie rozmyśli rzecz jasna... chociaż zapewniała, że nie. Quote
mmd Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Ellig']mmd , wiesz co ja mysle:)dziekuje z calego serducha!<3 http://www.fotcom.biz/wlochy/civita/AMCieszewscy_20080508_6028.jpg O, kochane wineczko dostałam :) I to tak z rana :D Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 santino,Madzia teraz ma pilna prace ale moze wyslesz sms?:) Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='mmd']O, kochane wineczko dostałam :) I to tak z rana :D[/QUOTE] No , Kochana taka niespodzianke mi zrobilas ,ze ho, ho ho, thx:) Quote
santino Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Ellig']santino,Madzia teraz ma pilna prace ale moze wyslesz sms?:)[/QUOTE] Ofkors! :):):) Quote
mmd Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Nutusia']W razie czego na Bemowo mogę zajechać na wizytę dziś, jutro albo w czwartek. Od piątku mam urlop do przyszłej środy włącznie i będę się zajmować a) wypompowywaniem wody, b) mam nadzieję, że czymś (albo raczej kimś) jeszcze, ale na razie ciiiiii..... :)[/QUOTE] Podpunkt b) Nutusiu, mi możesz ten rąbek... to jest to, o czym myślę? To małe łaciate? ;) Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='mmd']Podpunkt b) Nutusiu, mi możesz ten rąbek... to jest to, o czym myślę? To małe łaciate? ;)[/QUOTE] ofkors :lol::lol::lol: Quote
santino Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='santino']Ofkors! :):):)[/QUOTE] Napisane :) Jak ma robotę to pewnie odpowie za jakiś czas, a ja niedługo uciekać muszę do sądu, ale będziemy się kontaktować :):):) Quote
santino Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='mmd'] To małe łaciate? ;)[/QUOTE] Co? Co? CO????!!! :):):) Powiedz, powiedz!!!! :):):):):) Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='santino']Co? Co? CO????!!! :):):) Powiedz, powiedz!!!! :):):):):)[/QUOTE] no male laciate i daje mleko:) A na powaznie to nic nie mowie bo bedzie na mnie............ Quote
santino Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Ellig']no male laciate i daje mleko:) A na powaznie to nic nie mowie bo bedzie na mnie............[/QUOTE] E tam, na pewno nie będzie ;) Quote
Recommended Posts