majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 srebro jest srebrem, jak najbardziej zostały dwie bransoletki, tylko zawieszka do wisiorka nie jest, podasz mi potem linka to będe odpowiadała na pytania o wymiary itp Na zdrowie Rudemu Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie dojechałam do srebra, bo mi się miejsce na amen skończyło. Zrobiłam wielkie przemeblowanie tam :) Zobaczymy, co się sprzeda i pomyślimy później co dalej - kończy się 7 lipca. A link kochana do bazarku jest u mnie w podpisie. Straszniście dziękuję :):):) edit: kazali mi jeszcze dopychać :) Quote
majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='mmd']Nie dojechałam do srebra, bo mi się miejsce na amen skończyło. Zrobiłam wielkie przemeblowanie tam :) Zobaczymy, co się sprzeda i pomyślimy później co dalej - kończy się 7 lipca. A link kochana do bazarku jest u mnie w podpisie. Straszniście dziękuję :):):) edit: kazali mi jeszcze dopychać :)[/QUOTE] Dopychaj :diabloti: Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dopchnęłam :) Opuściłam szalik i bieliznę. Jakby jeszcze coś pozostawało, a będziesz chciała na jakiegoś psiaka, to ja wystawie, bylebyś na pytania odpowiadała i wysłała wszystko :) Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='majowa']pewnie :) ciesze się, że się przydadzą fanty[/QUOTE] Zawsze wszystko się przyda :) Wielkie dzięki! Ale mam wieeelki bazar ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210483-YR-Escada-Gino-Rossi-Perfumowo-filmowo-i-ciuchowo-na-Rudiego-do-7-lipca[/url] Quote
agata51 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 mmd, dziękuję za zaproszenie. Nawet nie próbuję przeczytać wątku - może kiedyś mi się uda. Wystarczy, że jest żólty i ma uszy do zakochania. Na razie żadnych deklaracji nie składam, dobrych słów macie pod dostatkiem, więc na bazarek polecę. Quote
Ellig Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='mmd']A po co hormonami go faszerować? Jeszcze mu wyrosną jakieś za przeproszeniem - cycki ;) Dojdzie do siebie, odpasie się i ciach.[/QUOTE] Tak jest ciachamy jak do siebie dojdzie, bidul przesliczny:) Quote
Nikus Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Też się przywitam:) dobrego dzionka wszystkim:) Będą dziś jakieś fajne wiadomości z wybrzeża?;) Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Nikus']Też się przywitam:) dobrego dzionka wszystkim:) Będą dziś jakieś fajne wiadomości z wybrzeża?;)[/QUOTE] Dzień doberek!! Na pewno będą, ale na razie nie odbierają. Może mają też innych pacjentów ;) Wkażdym razie brak wiadomości, to dobre wiadomości, bo jakby były złe to by dzwonili ;) Mam już fakturę, oczywiście źle wyliczyłam VAT bo jest 8% a nie 23%, więc operacja Rudego to koszt 525,96 zł (a nie 599,01 jak wcześniej napisałam). Później wrzucę skan. Dostałam info, że na kto fundacji wpłynęło wczoraj 510 zł, więc po szybkich wyliczeniach wychodzi mi, że mamy na plusie 369 zł. Nie wiem jeszcze tylko ile leczenie w Gdańsku. Kochani wszystko później uzupełnię, bo muszę teraz uciekać trochę popracować. Miałam ciężką noc, ale cudownie zakończoną, więc chciałam się od razu pochwalić, że dzisiaj w nocy zostałam posiadaczką małego braciszka :) Buziak dla wszystkich i wpadnę potem (jak się dodzwonię do lecznicy to napiszę). Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No cudownie! Gratuluję braciszka! :) Tym bardziej, że jestem przez całe życie nieszczęśliwą jedynaczką :( Rudzielec - trzymaj tak dalej, chłopaku! Lecę na bazarek, bom jeszcze go nie widziała po liftingu :) Quote
Ellig Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='santino']Dzień doberek!! Miałam ciężką noc, ale cudownie zakończoną, więc chciałam się od razu pochwalić, że dzisiaj w nocy zostałam posiadaczką małego braciszka :) [/QUOTE] Jeszcze raz gratulacje!:) santino, jeszcze trzeba bedzie doliczyc koszt karmy jak Rudi pojedzie do DT. Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='agata51']mmd, dziękuję za zaproszenie. Nawet nie próbuję przeczytać wątku - może kiedyś mi się uda. Wystarczy, że jest żólty i ma uszy do zakochania. Na razie żadnych deklaracji nie składam, dobrych słów macie pod dostatkiem, więc na bazarek polecę.[/QUOTE] Dzięki, że jesteś :) Rudi już faktycznie wyszedł na prostą dzięki skumulowanej dobrej energii (o okrągłych puchatych bestiach nie wspomnę nawet ;) ) - ale zaglądaj, bo wątek po drodze od rozpaczy do euforii nazbierał dobrych duszków i fajnie tu jest po prostu :) Santino - skąd wzięłaś braciszka? ;) Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Ellig']Jeszcze raz gratulacje!:) santino, jeszcze trzeba bedzie doliczyc koszt karmy jak Rudi pojedzie do DT.[/QUOTE] Dziękuję. Tak wiem, wstawię w rozliczenie jak się dowiem na pewno od weta jaką musi jeść. [quote name='mmd']Santino - skąd wzięłaś braciszka? ;)[/QUOTE] Od Taty ;) Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Eeeee.... a ja myślałam, że tradycyjnie - bocian przyniósł! :) Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Nutusia']Eeeee.... a ja myślałam, że tradycyjnie - bocian przyniósł! :)[/QUOTE] No przyniósł, ale tylko do Taty ;) Quote
PACZEK Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='santino']No przyniósł, ale tylko do Taty ;)[/QUOTE]No właśnie bez TATY bocian nie wie gdzie dostarczać braciszków!!! Gratuluję braciszka!!! Niech się zdrowo chowa!!! Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [B]Wpłaty na konto fundacji z wczoraj:[/B] [SIZE=3]mtf 40 zł[/SIZE] [SIZE=3]Katarzyna A. 150 zł[/SIZE] [SIZE=3]Joanna O. 20 zł[/SIZE] [SIZE=3]Paweł H. 250 zł[/SIZE] [SIZE=3]Anna C. 50 zł[/SIZE] [SIZE=3][B]Wpłaty na moje konto z dzisiaj (05/07/2011):[/B][/SIZE] [SIZE=3]Kamila Ś. 30 zł[/SIZE] [SIZE=3]Katarzyna M-Sz. 20 zł[/SIZE] [SIZE=3]AnkaRa 100 zł[/SIZE] Wszystko jest w poście rozliczeniowym na 1. stronie. W tej chwili [B]jesteśmy na plusie 470,30 zł[/B] Wyliczenie nie uwzględnia kosztów leczenia i diagnostyki z kliniki w Gdańsku, ale dorzuciłam do wydatków ok. 110 zł na karmę. Także wygląda to naprawdę całkiem nieźle :multi: Obiecany skan faktury za operację: [IMG]http://i56.tinypic.com/2q3dxzo.jpg[/IMG] Poza tym rozmawiałam z wetką. U Rudiego bez zmian czyli dobrze :) Je mało, ale często. Koopka jeszcze rzadkawa, ale kolorystycznie bardzo ładna ;) Nic tylko adoptować! :) Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Tak jest - brać Ucholka, bo on jest taki twardziel, jakich mało! I dam sobie różne członki poobcinać, że szczęście przynosi, bo sam miał więcej szczęścia niż... no! :) Quote
Witusiowa Ewa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pozdrawiam wszystkich i bardzo cieszymy się,że już Rudi dochodzi małymi kroczkami do zdrowia i nadal jesteśmy całym sercem i łapkami z Uszatkiem..... Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Melduję, że jak dotąd na bazarku uzbierało się ponad 280 zł :)Wygląda na to, że punkt "Spłacić długi" udało się zrealizować ;) Teraz już tylko zadanie o kryptonimie DOM :) Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='mmd']Melduję, że jak dotąd na bazarku uzbierało się ponad 280 zł :)Wygląda na to, że punkt "Spłacić długi" udało się zrealizować ;) [/QUOTE] Ale bosko!!!! :multi: [quote name='mmd']Teraz już tylko zadanie o kryptonimie DOM :)[/QUOTE] Kurcze, żeby poszło tak gładko jak z długiem... :roll: Quote
santino Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Wobec tego chyba można póki co wycofać wniosek z kundelkowej skarbonki... Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='santino']Wobec tego chyba można póki co wycofać wniosek z kundelkowej skarbonki...[/QUOTE] Myślę, że tak, niech inne bidy korzystają, tam zawsze wielu potrzebujących. Najwyżej zrobimy następny bazarek jakby coś było potrzeba, no a w razie czego zawsze można do Kundelków pójść później (oby nie - już chyba wystarczy zawirowań). Karma jeśli dla "wątrobowców" będzie kosztowała trochę więcej chyba, ale to wielkie worki. Ile waży Rudi? Quote
Recommended Posts