Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o cholera...tak czulam ..ale nie chcialam sie wymadrzac bo nie jestem wetem ale jesli skoro jest diagnoza to musial dostac imizol natychmiast bo w tej chorobie licza sie godziny...wiem ze ten lek robi spustoszenie w nerkach i watrobie, jednak zabija to wstretne mordercze chorobsko...oby przetrwal noc....wplace 20 zl po wkndzie ...zeby tylko przetrwal noc...matko...

Posted

[quote name='santino']Zrobili testy i potwierdzili. Ellig nawet nie wiem jak Ci dziękować![/QUOTE]
Najwazniesze,zeby Rudi przezyl ! Trzymajcie sie!

Posted

[quote name='mmd']Ellig, dobrze, że tu jesteś.

Santino, skąd pewność, że to parwo? Może to koronawiroza, objawy są podobne, ale choroba mniej zjadliwa.[/QUOTE]
Hej mmd, ruszylam sprawe na FB.Teraz to juz tylko trzeba sie modlic. dziekuje ,ze jestes,dobrej nocy.................

Posted

[B]Przepraszam za OT:
Pilne! Zbieramy deklaracje na hotelik u Journey dla 5 letniego Strike!

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku%21-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste%21/page2"][IMG]http://i1106.photobucket.com/albums/h370/ShadeMadness/Grafika%20komputerowa/banner-2.png[/IMG][/URL][/B]

Posted

Santino, kochana, jestem z Tobą i przede wszystkim z Rudim Uszatym. Chwytam się nadziei, że było lepiej. Dzisiaj przecież podobno było lepiej.

Ellig, Ty na FB umiesz wyczarować cuda ;) MUSI być dobrze.

Posted

[quote name='mmd']Santino, kochana, jestem z Tobą i przede wszystkim z Rudim Uszatym. Chwytam się nadziei, że było lepiej. Dzisiaj przecież podobno było lepiej.

Ellig, Ty na FB umiesz wyczarować cuda ;) MUSI być dobrze.[/QUOTE]
mmd, sciskam Cie!Chcialabym miec taka moc, po prostu licze na przyjaciol..............

Posted

Santino, jak będziesz mieć chwilę podeślij mi swoje konto - coś wpłacę, bo nie za wszystko da się z fundacyjnego.
No i pójde jak Ellig na żebry, bo sama nie możesz zostać.

Rudi - tylko wyzdrowiej!

Posted

[quote name='majowa']jestem na zaproszenie, po weekendzie popłynie cos ode mnie
Trzymajcie się !!![/QUOTE]
Dzięki!
:*

Oby tylko było lepiej!

Posted

oj one potrafią podzielić się mocą taka szynszyloterapia i są bardzo współczujące po za tymi chwilami kiedy sa potworami
oby tylko Rudiemu sie udało, bo kasa to sie jakoś zawsze znajdzie

Posted

[quote name='WiosnaA']Od Ellig dostałam wiadomość o Rudim:-(...trzymam kciuki,wyzdrowiej dzielny psiaczku!
Podeślę mały grosik na leczenie.[/QUOTE]
Aniu, dziekuje bardzo, postaram sie podac nr kont, ten psiak ma same dlugi i jest chory, gdyby M. go nie ocalila w Sopociea, teraz nie miala by klopotu,postaram sie o nr konta M.
:Rose:

Posted

[quote name='mmd']Santino, jak będziesz mieć chwilę podeślij mi swoje konto - coś wpłacę, bo nie za wszystko da się z fundacyjnego.
No i pójde jak Ellig na żebry, bo sama nie możesz zostać.

Rudi - tylko wyzdrowiej![/QUOTE]
mmd ja tez chce prosic o nr konta Magdy, poszly z FB wplaty od mojego syna, ode mnie, od Ani C. od Julii ale potrzebny nr konta Magdy, Mam nadzieje ,ze Rudi przezyl noc. Balam sie tutaj zajrzec....

Posted

[quote name='Panca']ja tez zagladam mocno zestresowana..mam nadzieje ze surowica zatrzymala babeszje...[/QUOTE]
Magda przyslala nr konta, po za tym nic nie wiem, pewnie jest u Rudiego.

Posted

[quote name='Nikus']Witam..Jestem na zaproszenie Ellig..poproszę o numer konta:)[/QUOTE]
Nikus, dziekuje z calego serca, zawsze mozna na Ciebie liczyc............Sciskam serdecznie!

Posted

[quote name='AniaGucio']Czy coś wiadomo o stanie Rudiego??[/QUOTE]
Na razie nie mozna sie dodzwonic, ciezka podroz i noc miala santino wiec nie chce jej niepokoic:(