Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pieniądze na leczenie pomaga nam zbierać Fundacja IRASIAD-Zagubionym z Gdańska poprzez udostępnienie swojego konta:
Fundacja Irasiad-Zagubionym
Bank Millenium S.A.
Gdańsk, ul. Wały Jagiellońskie 14/16
90 1160 2202 0000 0001 2241 2990
z dopiskiem: dla Rudiego z Sopotu

Posted

Dzięki kochana.
Ja cały czas się loguje z telefonu niestety ale za jakiś czas będę w bibliotece to się podlacze do normalnego netu to napisze jeszcze na fb apel o pomoc finansowa. Może tez zmienię tytuł wątku...?

Posted

Zaktualizowałam post #1 i post rozliczeniowy... Matko, mam nadzieję, że kasa się znajdzie. Ja oczywście założę za niego, bo pewnie trzeba będzie zapłacić na dniach, ale powiem szczerze, że jest to dla mnie bardzo duże obciążenie :(:(:( Dlatego bardzo proszę o pomoc. Znowu... :(

Posted

Kurcze, ależ cicho u Ciebie Rudzialku :shake: Na fb nic, tutaj nic ...:niewiem:

A dzisiaj trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki, chłopaku! Na pewno wszystko pójdzie świetnie!!! Nic się nie martw!!! Będziesz zdrowiutkim,biegającym pieskiem :painting:

Obiecuję że znajdę Ci superancki dom!!!!

BARDZO PROSIMY O POMOC DLA RUDZIACZKA
:modla:

Posted

Wysłałam dla Rudiego 40 zł

ale nie odczytalam, że na konto Fundacji, upsss i wysłałam na Santino - Santino, mam nadzieję, że nie narobiłam dużego kłopotu

Posted

Nie, absolutnie. Ja i tak brakujaca kwotę przelewam na konto fundacji kasę ze swojego konta i zasadniczo zbieram na swoje. Konto fundacji jest udostępnione dla tych "bardziej nieufnych" co wola wpłacać na fundacyjne niż na prywatne.
Dziękuje Ci za pomoc.

Na szybko (bo znów z telefonu) napisze ze Rudi już po operacji dochodzi do siebie po narkozie, przyzwyczaja się do chdzenia w kolnierzu. Generalnie wszystko ok. Z tym ze to czy lapka do końca wyleczona będzie można orzec dopiero po ok 2 miesiącach. Przy zdjęciu szwow lekarz jeszcze oceni czy nie robią się jakieś zwapnienia (o ile czegoś nie pokrecilam), a w sobotę Rudi idzie jeszcze na kontrole. Ale bądźmy dobrej myśli bo to młody psiak wiec na pewno będzie wszystko ok.

Posted

Itske - doszło 40 zł. Pięknie dziękuję!!!!!:loveu::loveu: Doszło poza tym 30 zł od Kamili spoza dogo :)

Nie wiem czy ktoś coś przesłał na konto fundacji, dopiero jutro będę miała szansę się dowiedzieć. Poza tym u Rudiego wszystko dobrze. Rana nie sączy na szczęście. Póki co jednak jest izolowany od innych piesków, żeby nie naruszyć szwów, dlatego wirtualne spacerki bardzo mile widziane ;)

Posted

Kochane, wpłynęło kolejne 100 zł od mojej koleżanki spoza dogo :) Mamy w tej chwili na operację zebrane 307,47 zł. Z tym, że nie wiem czy coś jeszcze w tzw. międzyczasie nie wpłynęło na konto fundacji (ostatnio jak było sprawdzane to było 75 zł - to wszystko z allegro w tym 50 od Celebrinfea). Rozmawiałam z p. Kasią z fundacji i stan konta w fundacji sprawdzony będzie pod koniec przyszłego tygodnia. Do tego czasu można jeszcze wpłacać na konto fundacji. W zależności od tego ile tam sie uzbiera, resztę doślę ze swojego konta, a to co zostanie na moim koncie pójdzie na hotel, który niestety trzeba opłacić 17 czerwca czyli już wkrótce. Koszt operacji to 450 zł + leki (póki co 25 zł). Także na razie niestety nie mamy nawet na całość operacji, a co dopiero na hotel. Umówiłam się z Martą (od hotelu), że na początek prześlę jej 100 zł (to będzie jako moja własna deklaracja jednorazowa), a potem w miarę dlaszych wpływów będę dosyłać resztę. Mam nadzieję, ze uda się uzbierać. Jeśli chodzi o karmę to p. Kasia z fundacji powiedziała, że fundacja na razie zapewni mu karmę i "oddam jak będę miała".

Mam nadzieję, że wszystko jasne bo jakoś tak na szybko piszę. Jakby coś była niezrozumiałe to walcie jak w dym - wytłumaczę ;)

Posted

Santino doszło jeszcze zaległe z allegro i minimalna jednorazowa ode mnie :( ten miesiąc coś ciężki będzie. Jak zostanie to pod koniec jeszcze prześlę. Wreszcie net mi stały działa i upomnę się o ogłoszenia, bo już powinny być...

Posted

Dziewczyny, jestem tylko na chwilkę. Do 18 czerwca jestem wyłączona z życia, nawet tego wirtualnego, więc raczej nie będę wtedy odpowiadać na pw, maile itd. Czy mogłybyście proszę podrzucać Rudiego w nadchodzącym tygodniu? Z góry bardzo dziękuję. pozdrawiam