santino Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Zrobili testy i potwierdzili. Ellig nawet nie wiem jak Ci dziękować! Quote
Panca Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 o cholera...tak czulam ..ale nie chcialam sie wymadrzac bo nie jestem wetem ale jesli skoro jest diagnoza to musial dostac imizol natychmiast bo w tej chorobie licza sie godziny...wiem ze ten lek robi spustoszenie w nerkach i watrobie, jednak zabija to wstretne mordercze chorobsko...oby przetrwal noc....wplace 20 zl po wkndzie ...zeby tylko przetrwal noc...matko... Quote
Ellig Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='santino']Zrobili testy i potwierdzili. Ellig nawet nie wiem jak Ci dziękować![/QUOTE] Najwazniesze,zeby Rudi przezyl ! Trzymajcie sie! Quote
Ellig Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='mmd']Ellig, dobrze, że tu jesteś. Santino, skąd pewność, że to parwo? Może to koronawiroza, objawy są podobne, ale choroba mniej zjadliwa.[/QUOTE] Hej mmd, ruszylam sprawe na FB.Teraz to juz tylko trzeba sie modlic. dziekuje ,ze jestes,dobrej nocy................. Quote
Aleksandrossa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [B]Przepraszam za OT: Pilne! Zbieramy deklaracje na hotelik u Journey dla 5 letniego Strike! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku%21-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste%21/page2"][IMG]http://i1106.photobucket.com/albums/h370/ShadeMadness/Grafika%20komputerowa/banner-2.png[/IMG][/URL][/B] Quote
mmd Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Santino, kochana, jestem z Tobą i przede wszystkim z Rudim Uszatym. Chwytam się nadziei, że było lepiej. Dzisiaj przecież podobno było lepiej. Ellig, Ty na FB umiesz wyczarować cuda ;) MUSI być dobrze. Quote
Ellig Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='mmd']Santino, kochana, jestem z Tobą i przede wszystkim z Rudim Uszatym. Chwytam się nadziei, że było lepiej. Dzisiaj przecież podobno było lepiej. Ellig, Ty na FB umiesz wyczarować cuda ;) MUSI być dobrze.[/QUOTE] mmd, sciskam Cie!Chcialabym miec taka moc, po prostu licze na przyjaciol.............. Quote
mmd Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Santino, jak będziesz mieć chwilę podeślij mi swoje konto - coś wpłacę, bo nie za wszystko da się z fundacyjnego. No i pójde jak Ellig na żebry, bo sama nie możesz zostać. Rudi - tylko wyzdrowiej! Quote
WiosnaA Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Od Ellig dostałam wiadomość o Rudim:-(...trzymam kciuki,wyzdrowiej dzielny psiaczku! Podeślę mały grosik na leczenie. Quote
majowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 jestem na zaproszenie, po weekendzie popłynie cos ode mnie Trzymajcie się !!! Quote
mmd Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='majowa']jestem na zaproszenie, po weekendzie popłynie cos ode mnie Trzymajcie się !!![/QUOTE] Dzięki! :* Oby tylko było lepiej! Quote
majowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 musi być mocno ściskam kciuki razem z puchatymi okrągłymi bestiami Quote
majowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 oj one potrafią podzielić się mocą taka szynszyloterapia i są bardzo współczujące po za tymi chwilami kiedy sa potworami oby tylko Rudiemu sie udało, bo kasa to sie jakoś zawsze znajdzie Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='WiosnaA']Od Ellig dostałam wiadomość o Rudim:-(...trzymam kciuki,wyzdrowiej dzielny psiaczku! Podeślę mały grosik na leczenie.[/QUOTE] Aniu, dziekuje bardzo, postaram sie podac nr kont, ten psiak ma same dlugi i jest chory, gdyby M. go nie ocalila w Sopociea, teraz nie miala by klopotu,postaram sie o nr konta M. :Rose: Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='mmd']Santino, jak będziesz mieć chwilę podeślij mi swoje konto - coś wpłacę, bo nie za wszystko da się z fundacyjnego. No i pójde jak Ellig na żebry, bo sama nie możesz zostać. Rudi - tylko wyzdrowiej![/QUOTE] mmd ja tez chce prosic o nr konta Magdy, poszly z FB wplaty od mojego syna, ode mnie, od Ani C. od Julii ale potrzebny nr konta Magdy, Mam nadzieje ,ze Rudi przezyl noc. Balam sie tutaj zajrzec.... Quote
Panca Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ja tez zagladam mocno zestresowana..mam nadzieje ze surowica zatrzymala babeszje... Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Panca']ja tez zagladam mocno zestresowana..mam nadzieje ze surowica zatrzymala babeszje...[/QUOTE] Magda przyslala nr konta, po za tym nic nie wiem, pewnie jest u Rudiego. Quote
Nikus Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Witam..Jestem na zaproszenie Ellig..poproszę o numer konta:) Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Nikus']Witam..Jestem na zaproszenie Ellig..poproszę o numer konta:)[/QUOTE] Nikus, dziekuje z calego serca, zawsze mozna na Ciebie liczyc............Sciskam serdecznie! Quote
Nikus Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 I wzajemnie:) konto już znalazłem:) zaraz robię przelew:) Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Nikus']I wzajemnie:) konto już znalazłem:) zaraz robię przelew:)[/QUOTE] Wyslalam tez nr konta santino:) Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='AniaGucio']Czy coś wiadomo o stanie Rudiego??[/QUOTE] Na razie nie mozna sie dodzwonic, ciezka podroz i noc miala santino wiec nie chce jej niepokoic:( Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='AniaGucio']Czy coś wiadomo o stanie Rudiego??[/QUOTE]Aniu, dziekuje,ze jestes:) Quote
Recommended Posts