Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam na Farcika, straszne ....cierpienie za cierpienie, wsadzic dziadów do tego kojca bez jedzenia i picia, niech robią pod siebie i niech siedzą w tym i na pokaz publiczny wystawić. przepraszam chyba mnie nie co poniosło ale tak mi go żal

Posted

no nam też, niestety matkę jego podobno zabili, a jeden braciszek czy siostrzyczka została uratowana, pływała w wapnie.. miała się utopić ale im nie wyszło..

Posted

mieszka chyba w tej samej wiosce

niestety nie będzie reportażu Uwagi o piesku bo dziennikarce zrobiło się szkoda byłych właścicieli Farta (oboje mają raka, a dom przejął komornik..), ciekawe od kiedy dziennikarze mają uczucia.. a niby ta stacja telewizyjna taka nastawiona na pomoc zwierzętom.. :angryy:
Asia niestety..

Posted

xmartix napisał(a):
mieszka chyba w tej samej wiosce

niestety nie będzie reportażu Uwagi o piesku bo dziennikarce zrobiło się szkoda byłych właścicieli Farta (oboje mają raka, a dom przejął komornik..), ciekawe od kiedy dziennikarze mają uczucia.. a niby ta stacja telewizyjna taka nastawiona na pomoc zwierzętom.. :angryy:
Asia niestety..

A z tym rakiem i komornikiem to oni nie ściemniają tak jak z opowieściami o Farcie?
A nawet jeśli to prawda, to od kiedy fakt chorowania na raka daje przyzwolenie na znęcanie się nad zwierzętami?
No i skoro tacy schorowani i biedni, to skąd mieli kasę na wyprawienie takiej imprezki?