gamoń Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nieszczesliwe maleństo -szukaj domku ale na 1 stronce. Dziewczyny poogłaszajcie Olusia.;) O ile on był chory te deszczowe pogody go wykończa ,zapadnie na kaszel kennelowy i bedzie źle:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
agusiazet Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ludzie niech ktoś się nad nim zlituje, takie 3-kg maleństwo w schronie nie wytrzyma długo!!! PROSZĘ!!! Quote
Folen Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Malenienki Oluś, lubi dzieci, w sobotę były dzieci w schronie i go wymiziały dokładnie. Quote
loozerka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :( to taka wychudzona, zabiedzona wersja mojego psiaka- moj podobnego wzrostu i budowy waży 8 kg, a to malenstwo..... :placz: Quote
enia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 pajunia napisał(a):Eniu, ile on ma lat? wet mówi ,że ok 1-2 latek, ale sama wiesz jaki to znawca........:angryy: Quote
enia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Kochani czy Oluś nie przypomina norfolk terierka?? Quote
gamoń Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dziewczyny ja po nastepnych zdjeciach widze ze on jest chory:shake: .Albo ma wirusówke -jest przeziebiony albo ma chore oczki ,siersc jest matowa. Nie podoba mi sie jego stan. Moze jakis tymczas lub hotelik.Jego zdrowie tego wymaga.:shake: :shake: Quote
gamoń Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Eniu -ubłagaj Evitę aby go powklejała na rózne stronki.;) Moze ma dobra reke i Olus migiem znajdzie taki super domek jak Sznurówka.:multi: Quote
gamoń Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Moze byc taki tekscik.???? Dodajcie cos i powstawiajcie. Zdjecia nie umiem wkleić. Jestem Oluś Straciłem już nadzieję.... Chorego podrzucili mnie pod schronisko... Ledwo uszedłem z życiem.... Przywiązali mnie do budy.... Łańcuch jest taki ciężki... Jestem taki malutki bez Ciebie.... Może dlatego wcale mnie nie zauważasz..... Czekam... czekam... czekam na Ciebie Moje serce chce zabić w rytm Twojego Przyjedź wreszcie.... bo mogę nie doczekać by usłyszeć Twój głos Przyjedź wreszcie.... bo mogę nie zdążyć Cię pokochać Ja cały czas czekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem młodziutkim psiaczkiem .Mam 1,5 roczku. Jestem malutki ważę tylko 5 kg. Zajmę mało miejsca w Twoim domku. A chciałbym zając dużo miejsca w Twoim serduszku. Oluś Quote
enia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 O Gamoniu prawie sie poryczałam........ pięknie napisane, Oluś musi mieć ciepły własny domek. Quote
agusiazet Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Nikt nie chce tego mikroskopijnego pieska!!!???? Quote
enia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Oluś czeka na domek.......nawet tymczasowy...... Quote
evita. Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Przepraszam za małe opóźnienie, ale już jestem :lol: . Oluś w necie: Olo- eurocity.pl Olo- psy.pl Olo- kupiepsa.pl Olo- 4lapy.pl Olo- kupsprzedaj.pl Olo- eoferty.com.pl Olo- ale.gratka.pl Olo- ogloszenia.24polska.pl Olo- bono-polska.pl Olo- pineska.pl Olo- animalia.pl Ogłoszenie o Olusiu ukaże się też w poniedziałkowej Ofercie :kciuki: Quote
enia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='evita.']Przepraszam za małe opóźnienie, ale już jestem :lol: . Oluś w necie: Olo- eurocity.pl Olo- psy.pl Olo- kupiepsa.pl Olo- 4lapy.pl Olo- kupsprzedaj.pl Olo- eoferty.com.pl Olo- ale.gratka.pl Olo- ogloszenia.24polska.pl Olo- bono-polska.pl Olo- pineska.pl Olo- animalia.pl Ogłoszenie o Olusiu ukaże się też w poniedziałkowej Ofercie :kciuki: Evita wielkie dzięki!!!!!:calus: Quote
iwonamaj Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No to trzymamy kciuki za domeczek dla Olusia! Quote
Recommended Posts