Monia_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Trzymamy kciuki zeby ogloszenia pomogly maluszkowi! :kciuki: Quote
beka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ogłoszenie i zdjęcie w Ofercie pomogło znależć domek Fredziowi. Mam nadzięje że Oluś też znajdzie. Na marginesie nie wiem komu dziękować za to ogłoszenie Fredzia:Rose: . Quote
enia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nasze psy ogłasza zawsze niezawodna Evita!!! ciagle zawracam jej głowę.........tymi ogloszeniami........:p Quote
gamoń Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Evitko -mam prośbe w imieniu swoim i Olusia.Wystaw psinke na allegro. Tekst masz na str.4 post 37. Dziekuje Beata. Martwi mnie fakt że Olus po tak ciezkiej chorobie,leczony antybiotykami jest teraz w miejscu gdzie były chore szczeniaki ,które odeszły za TM. On z powodu osłabienia moze złapac parvo:shake: :shake: :shake: Wczoraj rozmawiałam z dyr, schroniska na jego temat.On jest wielkosci kota.P.Jadwiga martwi sie o niego .Jest taki zestresowany ,bojaźliwy ale bardzo lgnie do człowieka. Czy nikt nie znajdzie 2 m 2 dla psinki. Ja mam 4 psy i kota ,na głowie remont :-( :-( :-( i chociaz serce mi peka jak patrze na maleństwo na łańcuchu nie moge go zabrac. Quote
gamoń Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Moze ktoś pomoze Olusiowi i za opłata zgodzi sie dac mu schronienie w mieszkaniu. Dziewczyny co Wy na to. To drobniutkie maleństwo sie rozchoruje na bank.:shake: Quote
konisia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Mogę wystawić maluszka Oleczka na allegro (już nawet wklepałam dane;) tylko nie wiem jaki kontakt podać. Podpowiedzcie coś,plz. Quote
gamoń Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Konisiu -podaj kontakt na mnie i na p.Jadwigę.-dyr.schroniska w Wegrowie mój 505078763 p.Jadwiga-695-512-250. Dzieki. Quote
konisia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Zrobione: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132645850 Jak trzeba coś poprawić to piszcie. Quote
enia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 konisia napisał(a):Mogę wystawić maluszka Oleczka na allegro (już nawet wklepałam dane;) tylko nie wiem jaki kontakt podać. Podpowiedzcie coś,plz. Konisia dzieki serdeczne !!!! im wiecej ogłoszeń tym większa szansa........ Quote
gamoń Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Otrzymałam takiego e-maila. Czyzby jest nadzieja. Czekam na odpowiedź Witam serdecznie, Chciałabym zaopiekowac sie Olo. Jestem mieszkanka Warszawy ( Kabaty- blisko lasu). Prosze o informacje ,jesli Olo wciąz poszukuje odpowiedzialnego opiekuna i domu . Nie posiadam samochodu, proszę o informacje czy moliwy jest transport pieska do Warszawy? Pozdrawiam: Agnieszka Quote
enia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No własnie wyczytalam ,że dziewczyny jutro jadą, może ta pani by sie przejechala z nimi do schroniska??? to tylko taka moja mysl........ Quote
katarzynka30 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Oluś Kochanie trzymam kciuki może ta Pani z W-wy zaopiekuje się Tobą i da wsaniały domek taki na jaki zasługujesz.Trzymaj się psinko. .....tymczasem do góry Quote
Folen Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 No to 3mamy mocnicno kciuki za malucha, może ten domek okaże się właśnie Tym domkiem.. Quote
Dabrowka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Trzymam kciuki za Olusia. Wkleiłam go tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2253423 Właściwie spełnia wszystkie wymagania, poza tym, że nie jest yorkiem :cool3: Quote
gamoń Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Niestety Pani Agnieszka zrezygnowała z opieki nad psinka. Ja nie moge patrzec jak ta psinka marznie i stoi na tym cięzkim łańcuchu. Zabierajcie go jutro ze schronu. Bedzie u mnie kilka dni .O ile bedzie zdrowy mam tymczas u Pani Wiesławy w Komorowie. Podaje kontakt do siebie . 505078763 Beata Pladzyk Prosze powiedziec ,ze Olus jedzie do p.Beaty ,od jej córki Kasi;) Bardzo prosze skontaktowac sie ze mna gdzie moge go odebrac albo o ile jest możliwosc prosze o podwózke do mnie. Enia -Prosze o pomoc. Quote
agusiazet Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Gamoń, dzięki za ten tymczas. Myslę, że Oleś szybko znjdzie dom - jest uroczy!!! Quote
loozerka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 gamoniu, cudownie, że zajęłąs się Olusiem, , przynajmniej mu mróz i głod nie grozi :) Quote
enia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Oluś dojechal szczęśliwie, ale zdrowie jego nienajlepsze, Gamoniu napisz jak bylo u weta , martwie się. Quote
loozerka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tez czekam z niecierpliwościa-on tak przypomina mi mojego psiaka- pewnie wygladałby bardzo podobnie , gdyby zył w biedzie i zapomnieniu Quote
gamoń Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Olo ma kaszel kenylowy i anginę. Był bardzo grzeczny u weterynarza, mimo iż przeżył bardzo traumatyczne czynności (wyjmowanie z gardła szpatułką czopa) Dostał na razie antybiotyk przez 5 dni (chyba embriofox) Jest bardzo miły i grzeczny. Straszny z niego pieszczoch przylepa i kanapowiec :loveu: Jest strasznie chudy i dodawkowo wyciągnęłam mu jeszcze 3 kleszcze Quote
gamoń Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 dostał jeszcze Mucosolvan, Thiocodin. Z powodu ogólnego stanu zdrowia powinna mu się podac jeszcze witaminki w zastrzyku. Jutro nowe zdjatka (na wyrku :loveu: ) Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Maleńka żaba ten Oluś :loveu: Cioteczko, jesteś cudowna, pewnie uratowałaś mu życie :Rose: :buzi: :Rose: Oluś trzymaj się!!! Teraz będzie już tylko lepiej!!!! Quote
Recommended Posts