Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenie i zdjęcie w Ofercie pomogło znależć domek Fredziowi.
Mam nadzięje że Oluś też znajdzie.
Na marginesie nie wiem komu dziękować za to ogłoszenie Fredzia:Rose: .

Posted

Evitko -mam prośbe w imieniu swoim i Olusia.Wystaw psinke na allegro.
Tekst masz na str.4 post 37.
Dziekuje
Beata.
Martwi mnie fakt że Olus po tak ciezkiej chorobie,leczony antybiotykami jest teraz w miejscu gdzie były chore szczeniaki ,które odeszły za TM.
On z powodu osłabienia moze złapac parvo:shake: :shake: :shake:
Wczoraj rozmawiałam z dyr, schroniska na jego temat.On jest wielkosci kota.P.Jadwiga martwi sie o niego .Jest taki zestresowany ,bojaźliwy ale bardzo lgnie do człowieka.
Czy nikt nie znajdzie 2 m 2 dla psinki.
Ja mam 4 psy i kota ,na głowie remont :-( :-( :-( i chociaz serce mi peka jak patrze na maleństwo na łańcuchu nie moge go zabrac.

Posted

Moze ktoś pomoze Olusiowi i za opłata zgodzi sie dac mu schronienie w mieszkaniu.
Dziewczyny co Wy na to.
To drobniutkie maleństwo sie rozchoruje na bank.:shake:

Posted

konisia napisał(a):
Mogę wystawić maluszka Oleczka na allegro (już nawet wklepałam dane;) tylko nie wiem jaki kontakt podać. Podpowiedzcie coś,plz.

Konisia dzieki serdeczne !!!! im wiecej ogłoszeń tym większa szansa........

Posted

Otrzymałam takiego e-maila.
Czyzby jest nadzieja.
Czekam na odpowiedź

Witam serdecznie,
Chciałabym zaopiekowac sie Olo. Jestem mieszkanka Warszawy ( Kabaty- blisko lasu).
Prosze o informacje ,jesli Olo wciąz poszukuje odpowiedzialnego opiekuna i domu .
Nie posiadam samochodu, proszę o informacje czy moliwy jest transport pieska do Warszawy?

Pozdrawiam:
Agnieszka

Posted

No własnie wyczytalam ,że dziewczyny jutro jadą, może ta pani by sie przejechala z nimi do schroniska??? to tylko taka moja mysl........

Posted

Niestety Pani Agnieszka zrezygnowała z opieki nad psinka.
Ja nie moge patrzec jak ta psinka marznie i stoi na tym cięzkim łańcuchu.
Zabierajcie go jutro ze schronu.
Bedzie u mnie kilka dni .O ile bedzie zdrowy mam tymczas u Pani Wiesławy w Komorowie.
Podaje kontakt do siebie .
505078763 Beata Pladzyk
Prosze powiedziec ,ze Olus jedzie do p.Beaty ,od jej córki Kasi;)
Bardzo prosze skontaktowac sie ze mna gdzie moge go odebrac albo o ile jest możliwosc prosze o podwózke do mnie.
Enia -Prosze o pomoc.

Posted

Olo ma kaszel kenylowy i anginę. Był bardzo grzeczny u weterynarza, mimo iż przeżył bardzo traumatyczne czynności (wyjmowanie z gardła szpatułką czopa)
Dostał na razie antybiotyk przez 5 dni (chyba embriofox)
Jest bardzo miły i grzeczny. Straszny z niego pieszczoch przylepa i kanapowiec :loveu: Jest strasznie chudy i dodawkowo wyciągnęłam mu jeszcze 3 kleszcze

Posted

dostał jeszcze Mucosolvan, Thiocodin. Z powodu ogólnego stanu zdrowia powinna mu się podac jeszcze witaminki w zastrzyku. Jutro nowe zdjatka (na wyrku :loveu: )

Posted

Maleńka żaba ten Oluś :loveu:
Cioteczko, jesteś cudowna, pewnie uratowałaś mu życie :Rose: :buzi: :Rose:
Oluś trzymaj się!!! Teraz będzie już tylko lepiej!!!!