Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:):):) świetne wieści i wielkie brawa za odwagę i przełamanie. super zdjęcia i widac na nich autentyczną radość adasia. cudny jest. na pewno będzie dobrze. trzymamy kciuki.

Posted

Bazarek dla Adasia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218435-Ciuszki-dla-pa%C5%84-i-pan%C3%B3w-na-behawioryst%C4%99-dla-Adasia?p=18085396#post18085396[/url]

Zapraszam wszystkie cioteczki do podnoszenia bazarku, no a może ktoś sobie coś wypatrzy dla siebie :)

Posted

Dominika, która deklarowała 50zł-wpłaty na Rocha, deklaruje chęć pomocy innemu psu, zaproponowałam Adasia, nie wiem jeszcze czy w takiej wysokości
jestem zszokowana postępem, gratuluję! i trzymam kciuki za chłopaka

Posted

W pierwszej kolejnośći podziękuje terrce za bazarek, jeśli ktoś jeszcze jest w stanie jakiś dla niego zrobić to było by świetnie! ;)
Druga sprawa napisałam do hotelu w Jeleniej Górze w jego sprawie czekam na odzew.

No i wpłynęła deklaracja 150 zł od Caroline! Dziękuje! Jestem bardzo wdzięczna.
W tym momencie otwiera się dla niego furtka szczęścia! I ja dopilnuje by ten pies trafił w dobre ręcę!!!
Dziękuje wszystkim! Bez Was nie dało by rady.....

Posted

[quote name='si_bcw']Dominika, która deklarowała 50zł-wpłaty na Rocha, deklaruje chęć pomocy innemu psu, zaproponowałam Adasia, nie wiem jeszcze czy w takiej wysokości
jestem zszokowana postępem, gratuluję! i trzymam kciuki za chłopaka[/QUOTE]

Będzie super jak się zdecyduje.
No i nie wiem jeszcze jaki dokładny koszt w tym hotelu za jeden miesiąc, jak tylko się dowiem dam znać.

Posted

Byłam dziś u Adasia. Może to wydawać się oczywiste, ale dziś mogę stwierdzić, że Adaś po prostu był bity smyczą przez jakiegoś ............................. :angryy: :angryy:

Z lepszych wieści, prócz tego, że wchodzi pod nogi to jest ok. Byliśmy na spacerku, bez problemu wszystko, po wyjściu z boksu zero burku....
Nawet rozdawał dziś buziole ;-) Ale niestety tylko mi :oops:
Ag czemu nie chciałaś buziola od Adasia co ? ? :diabloti:

Posted

Też się zakochałam w Adasiu:) on zawładnął moim sercem! chciałabym go zaadoptować ale nie mogę:placz:.Mam psa i trzy koty(miałam cztery koty,jeden znalazł domek) Trzymam kciuki za Adasia. Jest piękny,cudowny.Niestety nic nie mogę teraz zadeklarować,gdyż płacę za hotel Cezara 400 zł.Karolina jesteś niesamowita:roll:

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Ag czemu nie chciałaś buziola od Adasia co ? ? :diabloti:[/QUOTE]

Na pierwszej randce z przyzwoitkami to tak nie bardzo... ;)
Adaś był bity na pewno, na widok smyczy robi się bardzo niepewny i spięty. Jest jeszcze nieufny, ale bez problemu nas obwąchał, była radość, próby zdominowania Karolci, buziaki i straszne pchanie się pod nogi.
Po tym jak Adaś mnie pogryzł i rzucał się na kraty jak przechodziłam obok, patrząc dziś na niego na spacerze, jak macha ogonem i obserwuje wszystko co się dzieje wokół niego na zewnątrz z radością - stwierdzam, że to inny pies. Karola odwaliła kawał dobrej roboty, mimo młodego wieku wielu ludzi może się od niej uczyć :)

Posted

Nasza wolontariuszka, która pragnie wychodzić z Adasiem na spacery przygotowała mu dzisiaj porcję jedzenia domowego. A Adaś tak się odwdzięczył, że przez kraty złapał ją za kurtkę, szarpał i nie chciał puścić. Na mnie się oczywiście tradycyjnie rzucał, za to widziałam, że uwielbia naszego wolontariusza (starszy pan), który przez kraty mógł z nim robić co chce. W ogóle na mężczyzn w schronisku łagodniej reaguje. Pokora czy radość z poprzedniego domu?