Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
A deklaracji po tamtym psie nie ma, moze ludzie by sie przerzucili na Adasia?

Nie mam pojęcia co z deklaracjami po tamtym piesku.
Jednak miejsce się nie zwolniło z racji, że przecież Kudziu mieszkał z Misią.

Posted

No to gorzej. Kagańca w boksie też sobie raczej założyć nie da? W najgorszym wypadku można by było użyć chwytaka, ale to dla psa bardzo stresujące, więc raczej bym sobie odpuściła. Tym bardziej dla tego psa, bo cała praca w niego włożona poszłaby na marne.

• 1 month later...
Posted

magdus84 napisał(a):
Karolcia co u Adasia? Naprawdę nikt nie chce z nim pracować? Nie widzisz w nim nadziei? :(

U Adasia bez zmian. Nadzieję w nim widzę, ale potrzebuje osoby, która wie co robi. Ja wyjechałam, nie wiem czy ktoś inny podejmie się pracy z nim.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

magdus84 napisał(a):
Coś się wydarzyło w sprawie chłopaka? Jak zniósł kastrację? kto ma kontakt z Adasiem?

Byłam u niego ostatnio ale nawet nie weszłam. . dziwny jest..
eh nie wiem co z nim będzie :(

Posted

azalia napisał(a):
Karolcia,co to znaczy dziwny jest?strasznie się przeraziłam,napisz więcej,tak mi go żal.

Dziwny nie wiedziałam czy jak wejdę to mnie nie złapie za łydkę np.. po za tym wleciałam na chwile wiec pewnie jakbym była ubrana odpowiednio i weszła to dała bym radę... i odważyła się.
Po za tym wrzucę jak znajdę czas wyniki Adasia, ma nie najlepsze, pani doktor mówiła, że ma anemie i coś z wątrobą..
Dostaje codziennie hepatil..

Posted

ZBIÓRKĘ DEKLARACJI DLA ADASIA NA HOTELIK UWAŻAM ZA OTWARTĄ!
Nie widzę innej opcji dla tego psa, albo hotel, szkolenie i dobry dom albo schronisko do końca życia ! !

Bardzo proszę o wszystkich chętnych pomóc Adasiowi o deklaracje na hotelik bądź inną wszelką pomoc.

Jeszcze nie myślałam jaki hotel, zresztą obecnie szukam miejsca dla Krawca z mojego banerka i nic :shake: Więc do uzbierania deklaracji będę klepać mu gdzieś miejsce. To musi być dobry szkoleniowiec.

Posted

Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami...

Posted

adibmama napisał(a):
Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami...

Jak się z nią skontaktować?