Gabi79 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dziękuję za zaproszenie. U mnie krucho z kasą, w dodatku mam kilka stałych deklaracji........... A Adaś taki śliczny i biedny.................. Quote
makik Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dzięki za zaproszenie. przecudny i taki sympatyczny. co go musiało spotkać, że tak się z nim porobiło. nic nie obiecujemy jeszcze ale postaramy się coś pomyśleć. powodzenia i będziemy na pewno zaglądać. Quote
puniaiwika Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jestem na zaproszenie niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo ale bedę zaglądać i porozsyłam wątek troszkę:):) A dla Adasia buziaki i mizianko :):) Quote
Gabi79 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zapadł mi w pamięć ten cudny Adaś, dobra deklaruję 5 zł miesięcznie od grudnia, naprawdę więcej nie dam rady - niestety................. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='puniaiwika']Jestem na zaproszenie niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo ale bedę zaglądać i porozsyłam wątek troszkę:):) A dla Adasia buziaki i mizianko :):)[/QUOTE] Dzięki, że zechciałyście tu zajrzeć... W czwartek go wymiziam, z buziakami będzie gorzej ;p Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Gabi79']Zapadł mi w pamięć ten cudny Adaś, dobra deklaruję 5 zł miesięcznie od grudnia, naprawdę więcej nie dam rady - niestety.................[/QUOTE] Super! Pierwsza dobra dusza ;-). Dziękuje baardzo.. Quote
Gabi79 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Super! Pierwsza dobra dusza ;-). Dziękuje baardzo..[/QUOTE] Tak bym chciała dać więcej, ale nie jestem w stanie. Tak jak wspomniałam mam kilka deklaracji i to na pieski z małą szansą na adopcję. Kto dorzuci grosik dla Adasia???????????????? Quote
annavera Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 aż nie chce się wierzyć, że pies o tak cudnym spojrzeniu jest agresywny .. finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc :( Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='annavera']aż nie chce się wierzyć, że pies o tak cudnym spojrzeniu jest agresywny .. finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc :([/QUOTE] Też mi ciężko w to wierzyć... Quote
Ryjonek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To i ja jestem:) Adaś nie wygląda na psa mordercę.... Mogę dorzucić 30 zł co miesiąc. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Ryjonek']To i ja jestem:) Adaś nie wygląda na psa mordercę.... Mogę dorzucić 30 zł co miesiąc.[/QUOTE] Dzięki.. Dopisuję do stałych deklaracji ;) Quote
ana666 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dziękuję za zaproszenie, jak będe mieć chwilę to poczytam wątek:) Quote
R-oy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A dowiadywalas sie juz moze o hotel? Jaki to mialby byc i za ile? Ten sam co dla Krawca? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='R-oy']A dowiadywalas sie juz moze o hotel? Jaki to mialby byc i za ile? Ten sam co dla Krawca?[/QUOTE] Jeszcze się nie dowiadywałam, jak będzie miejsce to może i być ten co dla Krawca wtedy 400 zł miesięcznie, jak nie to może do Jamora, będę się dowiadywać. Quote
beataczl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 na co choruje Adaś jakie leki bierze? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='beataczl']na co choruje Adaś jakie leki bierze?[/QUOTE] Wyniki badań są chyba stronę wcześniej - nie byłam przy rozmowie z panią doktor ale ogólnie wiem, że mówiła coś o anemii. Jeśli chodzi o wątrobę to dostaję lek hepatil - co dokładnie, fahowo tam się z nią dzieję nie wiem, ale w czwartek będę u Adasia i chyba jest nawet pani doktor więc jak najbardziej dopytam. Został odrobaczony też. Quote
beataczl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Wydarzenie na facebooku: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=157163327716362[/url][/QUOTE] udostepnilam... Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='beataczl']udostepnilam...[/QUOTE] Dzięki ;-) Quote
kajak Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 teraz nie dam rady (zostałam bez pracy) ale w grudniu może parę groszy wyskrobię na tego slicznego psiaka Quote
nana11 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Na razie nie jestem w stanie wspomóc finansowo, ale będę jeszcze zaglądać ... Quote
himba Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jestem z wydarzenia na fb, pies jest cudowny wygląda jak mix labradora:roll:, wcale nie wygląda na psa agresywnego, ale to Ci którzy widzieli jak się zachowuje wiedzą najlepiej Byłabym za Jamorem, ale oczywiście decydują okoliczności. Póki co mogę dać datek 50 zł, zaraz po 1.12 przeleję. Co do stałej deklaracji mogę zdecydować w styczniu 2012, gdyż mam na utrzymaniu Cezara w hotelu i płacę za niego 400 zł. Quote
magdus84 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Jeszcze się nie dowiadywałam, jak będzie miejsce to może i być ten co dla Krawca wtedy 400 zł miesięcznie, jak nie to może do Jamora, będę się dowiadywać.[/QUOTE] Nie mogę już obiecać deklaracji:( Jak wszyscy tu, jestem po uszy w deklaracjach na dogo i po za. Obiecuję, że coś wymyśle i od stycznia wygeneruję określoną kwotę. Gdyby Adaś trafił do Jamora, chętnie co tydzień będę go odwiedzać i robić zdjęcia. Warka jest moim rodzinnym miastem:) Polecam się w transporcie łączonym. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Dzięki, że jesteście.. Jeszcze nie wiadomo czy do Jamora czy Bogatynia, czy może jakiś inny hotel, na pewno dam znać... Wpłaty jednorazowe też mile widziane, na pierwszej stronie numer konta.. :) Quote
Recommended Posts