Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki za zaproszenie. przecudny i taki sympatyczny. co go musiało spotkać, że tak się z nim porobiło. nic nie obiecujemy jeszcze ale postaramy się coś pomyśleć. powodzenia i będziemy na pewno zaglądać.

Posted

[quote name='puniaiwika']Jestem na zaproszenie niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo ale bedę zaglądać i porozsyłam wątek troszkę:):)
A dla Adasia buziaki i mizianko :):)[/QUOTE]

Dzięki, że zechciałyście tu zajrzeć...
W czwartek go wymiziam, z buziakami będzie gorzej ;p

Posted

[quote name='Gabi79']Zapadł mi w pamięć ten cudny Adaś, dobra deklaruję 5 zł miesięcznie od grudnia, naprawdę więcej nie dam rady - niestety.................[/QUOTE]

Super! Pierwsza dobra dusza ;-).
Dziękuje baardzo..

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Super! Pierwsza dobra dusza ;-).
Dziękuje baardzo..[/QUOTE] Tak bym chciała dać więcej, ale nie jestem w stanie. Tak jak wspomniałam mam kilka deklaracji i to na pieski z małą szansą na adopcję. Kto dorzuci grosik dla Adasia????????????????

Posted

[quote name='R-oy']A dowiadywalas sie juz moze o hotel? Jaki to mialby byc i za ile? Ten sam co dla Krawca?[/QUOTE]

Jeszcze się nie dowiadywałam, jak będzie miejsce to może i być ten co dla Krawca wtedy 400 zł miesięcznie, jak nie to może do Jamora, będę się dowiadywać.

Posted

[quote name='beataczl']na co choruje Adaś jakie leki bierze?[/QUOTE]

Wyniki badań są chyba stronę wcześniej - nie byłam przy rozmowie z panią doktor ale ogólnie wiem, że mówiła coś o anemii. Jeśli chodzi o wątrobę to dostaję lek hepatil - co dokładnie, fahowo tam się z nią dzieję nie wiem, ale w czwartek będę u Adasia i chyba jest nawet pani doktor więc jak najbardziej dopytam.
Został odrobaczony też.

Posted

Jestem z wydarzenia na fb, pies jest cudowny wygląda jak mix labradora:roll:, wcale nie
wygląda na psa agresywnego, ale to Ci którzy widzieli jak się zachowuje wiedzą najlepiej
Byłabym za Jamorem, ale oczywiście decydują okoliczności. Póki co mogę dać datek 50 zł, zaraz po 1.12 przeleję. Co do stałej deklaracji mogę zdecydować w styczniu 2012, gdyż mam na utrzymaniu Cezara w hotelu i płacę za niego 400 zł.

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Jeszcze się nie dowiadywałam, jak będzie miejsce to może i być ten co dla Krawca wtedy 400 zł miesięcznie, jak nie to może do Jamora, będę się dowiadywać.[/QUOTE]

Nie mogę już obiecać deklaracji:( Jak wszyscy tu, jestem po uszy w deklaracjach na dogo i po za. Obiecuję, że coś wymyśle i od stycznia wygeneruję określoną kwotę. Gdyby Adaś trafił do Jamora, chętnie co tydzień będę go odwiedzać i robić zdjęcia. Warka jest moim rodzinnym miastem:) Polecam się w transporcie łączonym.

Posted

Dzięki, że jesteście..
Jeszcze nie wiadomo czy do Jamora czy Bogatynia, czy może jakiś inny hotel, na pewno dam znać...
Wpłaty jednorazowe też mile widziane, na pierwszej stronie numer konta.. :)