Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda szczepienie zniosła dobrze, dzielna była nawet nie pisnęła. tylko koopa wczoraj już była jakby lepsza to w nocy znów się rozwolniło. Dostała Vanguard Plus5 zapłaciłam tak jak było mówione 50 zł. mam potwierdzone na kwitku, tylko ja nie wiem jak to tu wrzucić (zdjęcie zrobić, czy może ktoś z Was ode mnie przy okazji weźmie? ) no i oczywiście w książeczce wpisane. Kolejna szczepionka za ok. 3 tyg.
No i muszę się pochwalić, że na moje wołanie młoda wolnym kroczkiem do mnie podeszła i na smyczy chodzi coraz lepiej. :D Bawić się jeszcze nie chce, ale jeszcze się przekona, że zabawa fajna jest, a i straciła pierwsze mleczne zęby.

Asiu, słów mi brakło, jesteśmy Ci za wszystko BAAAARDZO wdzięczni, ja, oraz moje wszystkie zwierzaki. Dziękujemy z całego serca, tym mocniej, że sama ostatnio bardzo dużo przeszłaś, a mimo to proponujesz tak dużą pomoc.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WIga tego nie wiem... ATomowka tez proponowala pomoc w odbiorze...

Dziewczyny bedzie mnie "mniej" przez week. Musze sprawy pozalatwiac :(

Paula - kwitek zachowaj to ktoras odbierze przy okazji i zrobi sie wtedy skan i wrzuci na watek. Dzieki wielkie za opieke nad młodą.

Posted

[quote name='obraczus87']PRZYPOMINAM O BAZARKACH - prosze kupować, podnosić i zapraszam znajomych!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208003-Bądź-szczupła-i-piękna-na-lato-D-D-D-Psia-rodzina-w-PILNEJ-POTRZEBIE!-Do-31.05[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207989-Sprzedajemy-szczepionki-i-karmę-!-)-na-szczeniaki-z-Ząbek-do-27.05-godz.24-OTWARTE[/URL]!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-nadaj-imiona-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam[/URL]-)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207378-Buty-wybijane-monety-pluszaki-i-bajki-dla-dzieci-do-19.05.godz.24-na-szczeniaki[/URL][/QUOTE]

PRZYPOMINAM O BAZARKACCH!

Prosze podnosić chociaz RAZ DZIENNIE! Bazarki szybko spadaja... a przez to mało kupujacych jest :(

----------------------------------------------------------------

PAULA a sprobuj zorbic fotke aparatem :D jak bedzie widoczne to wrzuc na watek w wolnej chwili :)

Posted

Spoko

Konto szczyli powiększa sie Nam o 50 zł
10 zł od Abry ( bazar)
20 zł od Jolanty08 ( bazar)
i 20 zł od Katarzyny S ( pomoc z FB)

wpisuje na 1-szą stronę

Posted

[quote name='paula82'] Bawić się jeszcze nie chce, ale jeszcze się przekona, że zabawa fajna jest, a i [B]straciła pierwsze mleczne zęby.
[/B][/QUOTE]

To chyba mamy odpowiedź na pytanie w jakim wieku są maluchy....

Posted

[quote name='Abrakadabra']To chyba mamy odpowiedź na pytanie w jakim wieku są maluchy....[/QUOTE]

a były wątpliwości czy aby nie 2 miesiące a tu niespodzianka:)
czyli żadne z nich walentynkowe maluchy, może ewentualnie sylwestrowe;)

Posted

Misiek mnie dziś rozbroił, normalnie rozłożył mnie gówniarz na łopatki - jadł mi z ręki, nawet jak Ruda na niego/ na mnie warczała, lizał mi dłoń i dał się głaskać, słodziak jeden kochany :multi: Dostały dziś małą puszkę mokrej karmy i trochę suchej teraz wieczorkiem, Misiek chętnie chrupał z ręki, ale Rudzinka jadła tylko mokre - jutro c.d. karmienia ręcznego i miziania. Tak się cieszę, że są jakieś postępy, bo jak w poniedz.wróciły do mnie i zobaczyłam te zalęknione oczka i dzikie harce na smyczy, to straciłam nadzieję i zapał, a tu proszę - dostałam buziaka od Wampira:evil_lol:

Posted

[quote name='Fiera']Misiek mnie dziś rozbroił, normalnie rozłożył mnie gówniarz na łopatki - jadł mi z ręki, nawet jak Ruda na niego/ na mnie warczała, lizał mi dłoń i dał się głaskać, słodziak jeden kochany :multi: Dostały dziś małą puszkę mokrej karmy i trochę suchej teraz wieczorkiem, Misiek chętnie chrupał z ręki, ale Rudzinka jadła tylko mokre - jutro c.d. karmienia ręcznego i miziania. Tak się cieszę, że są jakieś postępy, bo jak w poniedz.wróciły do mnie i zobaczyłam te zalęknione oczka i dzikie harce na smyczy, to straciłam nadzieję i zapał, a tu proszę - dostałam buziaka od Wampira:evil_lol:[/QUOTE]

Naprawdę?! Fiera -to świetnie! :loveu:

Posted

[quote name='Fiera']Misiek mnie dziś rozbroił, normalnie rozłożył mnie gówniarz na łopatki - jadł mi z ręki, nawet jak Ruda na niego/ na mnie warczała, lizał mi dłoń i dał się głaskać, słodziak jeden kochany :multi: Dostały dziś małą puszkę mokrej karmy i trochę suchej teraz wieczorkiem, Misiek chętnie chrupał z ręki, ale Rudzinka jadła tylko mokre - jutro c.d. karmienia ręcznego i miziania. Tak się cieszę, że są jakieś postępy, bo jak w poniedz.wróciły do mnie i zobaczyłam te zalęknione oczka i dzikie harce na smyczy, to straciłam nadzieję i zapał, a tu proszę - dostałam buziaka od Wampira:evil_lol:[/QUOTE]
Ale super, wierzyłam w ślicznoty od początku. Tak trzymaj Fiera. Jak można to w niedzielę bym wpadła do Ciebie z Olą, co Ty na to ?
Jak macie cioteczki coś dla maluchów ( karma, zabaweczki itp ) to chętnie dostarczę, a może jakaś ciocia by się z nami wybrała ?

Posted

ale wspaniale widzisz Fiera - zdziałasz cuda z tymi maluchami i niedługo domki będą się o nie zabijać!:)
ale bym to chciała zobaczyć na żywo, ale niestety nie dam rady się wyrwać :(
Zośka proszę o specjalne mizianko dla kochanej Rudzinki i Wampirka - od podłej ciotki wyciągaczki;p

Posted

[quote name='Agnieszka_K']ale wspaniale widzisz Fiera - zdziałasz cuda z tymi maluchami i niedługo domki będą się o nie zabijać!:)
ale bym to chciała zobaczyć na żywo, ale niestety nie dam rady się wyrwać :(
Zośka proszę o specjalne mizianko dla kochanej Rudzinki i Wampirka - od podłej ciotki wyciągaczki;p[/QUOTE]M
Masz jak w banku, mizianiom nie będzie końca, ale to nie to samo co rączki ciotki wyciągaczki.:eviltong:

Posted

Co ze szczepieniami?? :)

Paula - Niuni wypadly juz te mleczaki... czyli ile kluseczki maja miesiecy???

FIERA wspaniale wiesci. Najwyrazniej wampirek zrozumial ze nie wygra z uparta Ciotką Fierą :) Ufff dobre wieści...

Posted

Skoro młoda zaczyna zęby tracić to ma jakieś 4-5 m-cy. Tak jak dziewczyny pisały bardziej Sylwestrowe niż Walentynkowe. Malutka z dnia na dzień jest coraz śmielsza, wczoraj wieczorem starała się bawić, a dzisiaj łazi za mną po całym mieszkaniu. na podwórku chodzi za mną i na wołanie przychodzi do mnie :cool3: (oczywiście chodzi nie całkiem luzem, ale ma połączone ze sobą trzy smycze, żeby w razie czego można było ją złapać), podawała mi na zmianę łapkę raz jedną raz drugą, wczoraj nawet mi brzucha pokazała, myślę, że już pomalutku można się będzie za domkiem rozglądać. Klatkę dzisiaj rozbiorę bo już się nie chowa w panice, martwi mnie tylko ta koopa, nadal rzadka.
Fiera, a jak twoje kluchy ze sprawami żołądkowymi, czy one już były szczepione? czy też tak jak moja na podwórku żywi się trawą i wygryza z ziemi jakieś korzonki i itp? (one chyba wcześniej się tak żywiły).

Posted

Super wiesci.. Ale z tego wynika ze matke trzeba szybko zlapac (nie dostalam odpowiedzi od Tattoi) bo zaraz bedzie cieczka.

Moze z ta koopa wybrac sie do weta?? A mała pije normalnie?? albo w jedzonku podac Jej smecte..

Posted

dziewczyny a ile sterylka u Tattoi? Jeśli chcecie mogę zapytać "mojej" wetki ile i czy w razie co by z kasą poczekała, ona fajna babka jest i naprawdę kocha zwierzaki, tylko pewnie po sterylce nie miałaby gdzie jej przetrzymać. Młoda pić pije normalnie, nie jest jakaś ospała, czy co by wskazywało, na odwodnienie, nie leje się z niej non stop, tak 2-3 razy w ciągu doby. podam jej tą smectę i poobserwujemy.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Nie ma chętnych na jutrzejszą wycieczkę do Fiery? Fiera- jak z karmą?[/QUOTE]

Ja jak zwykle nie mogę. Niestety przypuszczam, że do mojego ślubu się to nie zmieni...