Atomowka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nie nie chorowały całe szczęście To Pyrantelum na pasożyty,glisty i inne paskudztwa Quote
Ellig Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Abrakadabra']Osobnych DT brak. Wstępnie ustalony wiek to 3mce.... Czekamy na sprawozdanie od Tattoi n/t ich zachowania.[/QUOTE] [B]arwenka[/B] [LIST] [*]Warszawa [*]zajęte, ALE MA DOMKI STAŁE I TYMCZASOWE W WARSZAWIE! [/LIST] Moze warto napisac? Quote
Aleksa. Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Noemi1']Cioteczki mogę zrobić banerki dla szczylków, ale podejmijcie decyzję jak je ogłaszać, razem czy osobno, bo ja już się pogubiłam. Rozróżniam tylko, który jest który :) I może jakieś pomysły na teksty do banerka macie?[/QUOTE] Wiesz co ja już zamówiłam,ale jak chcesz to też zrób będzie więcej. ;) Quote
malvaaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 jak u maluchow z oswajaniem? sa jakies postepy? zdjecia na bazarku swietne! bardzo ladne z nich bestie, a jakie cwane! :) Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='malvaaa']jak u maluchow z oswajaniem? sa jakies postepy? zdjecia na bazarku swietne! bardzo ladne z nich bestie, a jakie cwane! :)[/QUOTE] całkiem niezle udało mi się te rajcujące maluszki uchwycić;) na smyczy i luzem dalej były dzikie - na rękach w samochodzie - aniołeczki :angel: musi nam Gosia napisać jak tam u niej musztra - może już nawet łapę podają :) Quote
Tattoi Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Je trzeba wypuścić z normalnymi psami- takimi, co sie garną do człowieka- psoiaki świetnie pbsrwuja takie zjawiska i naśladują. No bo jak ten dostał cos dobrego, to dlaczego ja nie? I nic mu nie zribili, jeszcze głaskali, a tamten był zadowolony... I tak powoli, powoli, tylko to potrwa- u jednych dłuzej, u drugich krócej :-) Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']Wiesz co ja już zamówiłam,ale jak chcesz to też zrób będzie więcej. ;)[/QUOTE] To ja już nie będę się na siłę wpychać :) Dziś coś nie doganiam własnego ogona, a miał być luzik :) Quote
obraczus87 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Tattoi to dobre wiesci :) Nie dam rady w pon, slecze w robocie do 20. :( Quote
Abrakadabra Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Tattoi, może coś więcej.... myślisz, że dobrze rokują ? Są takie młodziutkie, w sprzyjających okolicznościach powinny się otworzyć... Quote
Zośka74 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Tattoi napisz co tam słychać u naszych maluszków, oswajają się troszeczkę ? Quote
Tattoi Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tak- otwierają. :angryy: Zostałam wczoraj tak pogryziona, że mam nieczynne trzy palce w prawej ręce. Mała czarna świadkiem. :mad: Aż Jarek się rzucił w mojej obronie. Quote
malvaaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 kurcze nie dobrze ze tak gryza, to chyba nie najlepszy znak, potrzebuja wiecej czasu... Quote
Aleksa. Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zamówiony banerek.. :eviltong: [quote name='Ola164'] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206171-PILNIE-DT-dla-3-szczeniak%C3%B3w-spod-p%C5%82yt-betonowych%21-Potrzebna-kasa-karma-i-pomys%C5%82y"][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/3223/szczyle2.png[/IMG][/URL][/QUOTE] Quote
Zośka74 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Wszystkie tak gryzą ? A w samochodzie takie aniołki. Quote
Zośka74 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Mam nadzieję że jutro w czasie podróży nas nie zjedzą;) Aktualna jutro podróż ? Abra mnie z koleżanką ma zabrać z Ząbek ok 17.30, kto jeszcze jedzie ? Quote
obraczus87 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Kurde mam nadzieje ze reka wroci do sprawnosci :) moze Tattoi byla niegrzeczna i stad kluchy zaczely gryzc??:D Quote
Equus Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 szukam kogoś kto ma praktykę i by ze mną poszedł jutro na wizytę PA bo ja nigdy nie robiłam, okolice bielan (przy metrze stare bielany) - znacie kogoś? Quote
Awit Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Widziałam dziś te małe wampiry. Jak tylko zobaczyłam te oczy, wiedziałam, że to one. Quote
obraczus87 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Equus']szukam kogoś kto ma praktykę i by ze mną poszedł jutro na wizytę PA bo ja nigdy nie robiłam, okolice bielan (przy metrze stare bielany) - znacie kogoś?[/QUOTE] Nie kojarze nikogo stamtad... ale moze ktos kto mieszka blisko metra sie zdecyduje. Ja niestety do 20 pracuje :( [quote name='Ra_dunia']no co za krwiożercze bestie...[/QUOTE] [quote name='Awit']Widziałam dziś te małe wampiry. Jak tylko zobaczyłam te oczy, wiedziałam, że to one.[/QUOTE] Oj tam od razu wampirki ;) jesli juz to słodkie wampiry :D Quote
Zośka74 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Hej. Co robimy z matką maluchów, dziś jadąc do pracy widziałam ją w towarzystwie czterech innych psów na działkach przy śmietniku ( poranne śniadanie ), nie wyglądała za dobrze ( jakaś taka brudna i bardzo zaniedbana ), a dwa tyg temu wyglądała zupełnie ok. Quote
obraczus87 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Zośka74']Hej. Co robimy z matką maluchów, dziś jadąc do pracy widziałam ją w towarzystwie czterech innych psów na działkach przy śmietniku ( poranne śniadanie ), nie wyglądała za dobrze ( jakaś taka brudna i bardzo zaniedbana ), a dwa tyg temu wyglądała zupełnie ok.[/QUOTE] Wszystko zalezy od mozliwosci wypozyczenia klatki. Tattoi jak Twoje rece?? Mam nadzieje ze lepeij. Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='obraczus87']Wszystko zalezy od mozliwosci wypozyczenia klatki. Tattoi jak Twoje rece?? Mam nadzieje ze lepeij.[/QUOTE] Klatkę biorę na siebie, problem leży w funduszach na sterylkę... Quote
Zośka74 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Abra czy dzisiaj 17.30 aktualny wyjazd z Ząbek ( ja i moja koleżanka Ola ) ? Quote
Recommended Posts