Agnieszka_K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']A ja dręczę rodziców o DT . :D na razie bezskutecznie ..:([/QUOTE] wierć dziurę w brzuchu;) Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Agnieszka_K']wierć dziurę w brzuchu;)[/QUOTE] Wierc wierc :) Quote
Aleksa. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Agnieszka_K']wierć dziurę w brzuchu;)[/QUOTE] hihi. jak się by zgodzili to i tak do budy,ale na razie widzę,że nie ma szans ! :( Teraz zmykam,bo rano mam korepetycję,a ja nawet do pracy domowej nie zajrzałam.:evil_lol: Pilnujcie jutro bazarków,bo ja jutro zaganiana i podnoście żeby nam na dół nie spadały !:multi::diabloti: Miłej nocki ! :razz::eviltong: Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 JA jutro na uczelni kisne.. a zamiast sie uczyc do egzaminu to ja.... se po bazarkach łaże ;/ Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D Quote
Aleksa. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Ra_dunia']Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D[/QUOTE] Wpraszaj się ! :) zapraszamy !:) Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Ra_dunia']Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D[/QUOTE] A witamy witamy :) i do pomocy zapraszamy :) Quote
bric-a-brac Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Ra_dunia']Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D[/QUOTE] Uprzedzam, że jest dużo czytania po kilku godzinach nieobecności na dogo :lol: Ale fajnego czytania, bo ciągle coś się dzieje!:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='obraczus87']Chęci sa też bardzo ważne :) CIOTECZKI a wiec reklamujemy bazarki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207378-Buty-wybijane-monety-pluszaki-i-bajki-dla-dzieci-do-15.05.godz.24-na-szczeniaki[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-[/url]) Bardzo prosze podnosic!!!!![/QUOTE] PRZYPOMNE O BAZARKACH! Prosze licytowac, podnosci. Szczeniaki sa splukane.. a kasa na same szczepienia to od reki ponad 150zł... Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='bric-a-brac']Uprzedzam, że jest dużo czytania po kilku godzinach nieobecności na dogo :lol: Ale fajnego czytania, bo ciągle coś się dzieje!:evil_lol:[/QUOTE] Ra_ musi przeczytac całyyyy watek :) bo takiej akcji jaka byla na tym watku - nie mozna opisac w dwoch zdaniach :) a warto poczytac sobie i podziwac prawdziwa walke o te gnojki :) Quote
Aleksa. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ej a jeszcze 100zł ode mnie i od Atomowki kluski mają ! ;) Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ba! jasne, że przeczytam :) Dzisiaj jednak już was pożegnam - pora spadać z netu. Już się boję co tu zastanę jak wrócę w niedzielę wieczorem ;) (pewnie mnie wszystkie baby przelicytują na imieninowym bazarku i będę musiała jakowyś kredyt zaciągnąć coby jednak chrzestną zostać... hmmm... zresztą już mnie przelicytowały, przebrzydłe ;) ). Quote
Atomowka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ra_dunia im Nas więcej tym lepiej :) Ciekawe jak tam szczyle u Gośki brykają? Czy już wiadomo kto je w poniedziałek odbierze od Tattoi? Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wlasnie nie mam pojecia kto je w pon zabiera... ktoś coś wie??:) Quote
tripti Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 wszystkie szczylki piękne, ale ta brązowa sunie cudna :) Quote
Abrakadabra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='obraczus87']Wlasnie nie mam pojecia kto je w pon zabiera... ktoś coś wie??:)[/QUOTE] Ja? :cool3: Quote
Atomowka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Oj Abra co tak nieśmiało A o której to wiadomo już? Quote
Noemi1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cioteczki mogę zrobić banerki dla szczylków, ale podejmijcie decyzję jak je ogłaszać, razem czy osobno, bo ja już się pogubiłam. Rozróżniam tylko, który jest który :) I może jakieś pomysły na teksty do banerka macie? Quote
Abrakadabra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Atomowka']Oj Abra co tak nieśmiało A o której to wiadomo już?[/QUOTE] Wstępny plan: Chciałabym wyruszyć z Ząbek (maluchy zabrałabym od Tattoi wcześniej), zgarniając po drodze Zośkę o 17.00. Możesz nam towarzyszyć? Byłoby super, bo bedą ze mną moje psy, które po drodze muszę dostarczyć na Nowogrodzką. Nie damy rady z 3 szczeniakami i moimi oszołomami :) Potem możemy jechać do Fiery. Może ktoś jeszcze się skusi na wycieczkę? Quote
Noemi1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja bym się skusiła, ale w poniedziałek od 13:00 do co najmniej 02:00 w nocy siedzę w robocie :( Quote
tripti Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 a jak za dt osobnymi? wyklarowało się coś? ile one mniej wiecej mają (wieku)? Quote
Atomowka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kurde no właśnie wstępnie pisałam się na podróż ale chyba muszę zawieźć w tym momencie Jako,że poszukuje pracy w poniedziałek o 17 mam rozmowę kwalifikacyjną a więc raczej odpadam no chyba,że jakoś nie wiem wcześniej po te szczyle jechac czy coś ? Ale wcześniej to pewnie w pracy ludzie będą, albo później np po 18-nastej ? Tripti one mają ok 3 msc, wczoraj u Gosi przyjęłyśmy datę ich urodzin na 14 luty i tak też mają wpisane w ks zdrowia Co do DT osobnych ja nic na ten temat nie wiem No i jeszcze sprawa tego leku co mam w domu. Szkoda,żeby się zmarnował a jest on ważny tylko 20 dni od otwarcia ( a jedna butelka jest otwarta) może wiecie czy komuś by się nie przydał? Quote
Abrakadabra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='tripti']a jak za dt osobnymi? wyklarowało się coś? ile one mniej wiecej mają (wieku)?[/QUOTE] Osobnych DT brak. Wstępnie ustalony wiek to 3mce.... Czekamy na sprawozdanie od Tattoi n/t ich zachowania. Quote
tripti Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 to jeszcze maluchy jak 3 mce, szybko powinny wyjść na prostą. A na co to lek? one chorowały na coś? Quote
Abrakadabra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='tripti']to jeszcze maluchy jak 3 mce, szybko powinny wyjść na prostą. A na co to lek? one chorowały na coś?[/QUOTE] Tripti, to specyfik na odrobaczenie. Quote
Recommended Posts