Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka_K']wierć dziurę w brzuchu;)[/QUOTE]
hihi. jak się by zgodzili to i tak do budy,ale na razie widzę,że nie ma szans ! :(

Teraz zmykam,bo rano mam korepetycję,a ja nawet do pracy domowej nie zajrzałam.:evil_lol:

Pilnujcie jutro bazarków,bo ja jutro zaganiana i podnoście żeby nam na dół nie spadały !:multi::diabloti:

Miłej nocki ! :razz::eviltong:

Posted

Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D[/QUOTE]
Wpraszaj się ! :) zapraszamy !:)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Się wpraszam na wątek ;) Po tych wszystkich geriatrycznych i tragicznych jakiś jeden szczeniaczkowy przyda mi się dla utrzymania zdrowia psychicznego. A że mam nadzieję zostać matką chrzestną któregoś z dzielnej trójki łobuziaków to wlazłam :D[/QUOTE]

A witamy witamy :) i do pomocy zapraszamy :)

Posted

Uprzedzam, że jest dużo czytania po kilku godzinach nieobecności na dogo :lol: Ale fajnego czytania, bo ciągle coś się dzieje!:evil_lol:

Posted

[quote name='obraczus87']Chęci sa też bardzo ważne :)

CIOTECZKI a wiec reklamujemy bazarki:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207378-Buty-wybijane-monety-pluszaki-i-bajki-dla-dzieci-do-15.05.godz.24-na-szczeniaki[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-[/url])

Bardzo prosze podnosic!!!!![/QUOTE]

PRZYPOMNE O BAZARKACH! Prosze licytowac, podnosci. Szczeniaki sa splukane.. a kasa na same szczepienia to od reki ponad 150zł...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Uprzedzam, że jest dużo czytania po kilku godzinach nieobecności na dogo :lol: Ale fajnego czytania, bo ciągle coś się dzieje!:evil_lol:[/QUOTE]

Ra_ musi przeczytac całyyyy watek :) bo takiej akcji jaka byla na tym watku - nie mozna opisac w dwoch zdaniach :) a warto poczytac sobie i podziwac prawdziwa walke o te gnojki :)

Posted

Ba! jasne, że przeczytam :) Dzisiaj jednak już was pożegnam - pora spadać z netu. Już się boję co tu zastanę jak wrócę w niedzielę wieczorem ;) (pewnie mnie wszystkie baby przelicytują na imieninowym bazarku i będę musiała jakowyś kredyt zaciągnąć coby jednak chrzestną zostać... hmmm... zresztą już mnie przelicytowały, przebrzydłe ;) ).

Posted

Cioteczki mogę zrobić banerki dla szczylków, ale podejmijcie decyzję jak je ogłaszać, razem czy osobno, bo ja już się pogubiłam. Rozróżniam tylko, który jest który :) I może jakieś pomysły na teksty do banerka macie?

Posted

[quote name='Atomowka']Oj Abra co tak nieśmiało
A o której to wiadomo już?[/QUOTE]

Wstępny plan: Chciałabym wyruszyć z Ząbek (maluchy zabrałabym od Tattoi wcześniej), zgarniając po drodze Zośkę o 17.00.
Możesz nam towarzyszyć? Byłoby super, bo bedą ze mną moje psy, które po drodze muszę dostarczyć na Nowogrodzką.
Nie damy rady z 3 szczeniakami i moimi oszołomami :) Potem możemy jechać do Fiery.

Może ktoś jeszcze się skusi na wycieczkę?

Posted

Kurde no właśnie wstępnie pisałam się na podróż ale chyba muszę zawieźć w tym momencie
Jako,że poszukuje pracy w poniedziałek o 17 mam rozmowę kwalifikacyjną a więc raczej odpadam no chyba,że jakoś nie wiem wcześniej po te szczyle jechac czy coś ? Ale wcześniej to pewnie w pracy ludzie będą, albo później np po 18-nastej ?
Tripti one mają ok 3 msc, wczoraj u Gosi przyjęłyśmy datę ich urodzin na 14 luty i tak też mają wpisane w ks zdrowia
Co do DT osobnych ja nic na ten temat nie wiem
No i jeszcze sprawa tego leku co mam w domu. Szkoda,żeby się zmarnował a jest on ważny tylko 20 dni od otwarcia ( a jedna butelka jest otwarta) może wiecie czy komuś by się nie przydał?

Posted

[quote name='tripti']a jak za dt osobnymi? wyklarowało się coś? ile one mniej wiecej mają (wieku)?[/QUOTE]

Osobnych DT brak. Wstępnie ustalony wiek to 3mce....
Czekamy na sprawozdanie od Tattoi n/t ich zachowania.