Maćka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Jakby ktoś nie wierzył że Neska ma prawo ode mnie uciekać to poniższe fotki przedstawiają leki, które Neska musi dostać o 15:00, rano i wieczorem na szczęście tylko tabletki i syropy oraz krople do nosa i oczu. Jak widać strzykawki syropami i solą do oczu i nosa muszę sobie podpisywać żebym przypadkiem się nie pomyliła. Quote
ronja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maćka, masz bardzo profesjonalny zestaw lekarsko-pielęgniarski (hihi) a to czerwone w strzykawce to co to jest????? Quote
AśkaK Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Biedna Neseczka, tyle kłucia jeszcze ją czeka.:oops: Quote
Witokret Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Trzymaj sie maleńka i wywalaj z siebie to całe świństwo :mad: Biedna psineczka :shake: - sama bym wiała na widok tylu strzykawek... Quote
Maćka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Bardzo mi przykro to pisac ale z Neska jest bardzo zle. Nie ma jeszcze co prawda objawow nerwowych, ale mala cierpi i widac to golym okiem. Snuje sie po mieszkaniu, co chwila staje, podnosi lekko glowke i z zamknietymi oczkami sapie. A to wszystko moja wina, to ja ją źle wyadoptowałam, to ja jej nie zabrałam odrazu do weta gdy kaszlala, to wszystko moja wina, nie dalam jej szansy, teraz mala cierpi a ja nic na to nie moge poradzic. Zaraz idę spać, przytulę ją do siebie, będę głaskać, może zaśnie. Quote
Neris Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Chciałabym żeby było dobrze... Ona jest takim słoneczkiem. Quote
Dabrowka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maćka, trzymaj się... obydwie się trzymajcie... Nie napiszę, że "musi być dobrze", bo sama wiesz, że nie musi. Ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej - przecież Neska jest pod dobrą opieką. Dostaje tyle leków, ma prawo być tym wszystkim wymęczona. Quote
rebellia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maćka, pamiętaj - TO NIE BYłA / NIE JEST TWOJA WINA! Ty ją ratujesz i nie obwiniaj się za to nigdy w życiu... winny jest ten, który w ogóle skazał ją na bezdomność, a nie Ty Quote
Neris Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Boże, ja się w ogóle nie znam na nosówce, ale czy to może być jakieś przesilenie? Bo wyglądało że jest lepiej... Quote
Ela_and_Krzys Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maćka, cierpliwości, Fuksowi nie dawano szans ale wyszedł z nosówki, choć miał już objawy nerwowe (ticki do dziś zostały). On brał dwa bardzo mocne antybiotyki (jeden dla koni, poważnie) + mnóstwo, mnóstwo innych leków przez ponad 3 tygodnie. Mimo wszystko, musi być dobrze. Quote
beam6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Wszyskie dobre myśli - dla Neski Wszyskie siły - dla Neski Wszystkie razem Walcz Sunieczko, walcz Quote
Maćka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 To wygląda tak jakby Neska miała jakąś odmę płucną,ma szybki i krótki oddech. Chciałaby się położyć spać, ale natychmiast jak tylko położy główkę to zaraz jej jeszcze gorzej oddychać. Więc tak się snuje po mieszkaniu, szuka możliwości położenia się, mam jednego bardzo grubego jaśka, położyłam go Nesce pod pyszczkiem żeby miała wysoko podczas leżenia, ale nie chciała tego jaśka :( Quote
Igusia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ciotki myślą o Tobie... I kciuki trzymają... Quote
Maćka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Na 11:15 mam wizytę u lekarza z dzieckiem, jaktylko wrócę to zaraz nas wiezie ciocia Witokrety do dr.Wojciechowskiej. Quote
beam6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Trzymajcie się dziewczyny i pamiętajcie że czekamy na informacje Quote
Witokret Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Trzymaj się maleńka - w lecznicy już wszyscy przygotowani na Twoje przyjęcie... Niedługo jedziemy - musi byc dobrze :mad: Quote
Maćka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Zaraz jedziemy, czekamy na dojazd cioć Witokret. Neska nawet się położyła i wreszcie lekko drzemie, nadal bardzo ciężko oddycha, krótko i płytko :( Nie chcę jej ruszać ani głaskać bo wtedy sie podnosi i stoi, lepije już niech sobie leży. Quote
Aga_Mazury Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 czekamy na wiadomości...................... Quote
beam6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie czekajmy bezczynnie - trzeba Suńce przesłać pozytywne myśli: będziesz zdrowa! Nie śmiejcie się - ja w to wierzę ;) Quote
ronja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Neseczka musi być zdrowa - tyle już przeszła, ma o co walczyć Quote
Igusia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Neseczka pod kroplowka:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts