Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś na południowym spacerku Nika szczęśliwa bo wybiegała się w śniegu aż miło :)
Tylko, jak to czasem zimą z nią bywa, nagle na chodniku podkuliła tylną łapkę. I kilka minut nie prostowała jej. Zawsze się wtedy zastanawiam :niewiem: czy jej zimno w 'stópkę' czy skurcz jakiś.
Próbowałam trochę rozmasować , trochę ogrzać w rękach i już po chwili biegała znowu :)

Posted

O właśnie. My też mamy ten problem... Amy podkurcza przednią prawą łapkę (zawsze tą samą) i po rozmasowaniu idzie dalej normalnie. Znowu po jakimś czasie jest to samo. U nas na pewno nie jest to sól, bo dzieje się to np. na normalnym śniegu. Łapkę oglądnęłam na wszystkie możliwe sposoby i nic nie widać...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nikaragua']Witam serdecznie :) Mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie :)[/QUOTE]
Na pewno nie.:lol:Szu strasznie sie bronił przed wizytą w Kielcach, ale powoli zaczyna się łamać.Strrrrasznie miło by nam było.;)
Jak się ociepli to musicie przyjechać.

Posted

Nika dziś szczęśliwie najedzona ;)
Wyżebrała kąski surowej (gdy filetowałam) i gotowanej (gdy robiłam galaretki) ryby :)
Załapała się też na gotowane jarzynki (marchewkę, buraczka...)

Niestety zaczęły się już pojedyncze fajerwerki i dostaje szału, lata , szczeka w kierunku hałasu, nie daje się odwołać ani nawet dotknąć :(
Co to będzie w Sylwestra :niewiem: :( :(

Posted

Sama nie wiem, chyba lepsze bieganie i szczekanie na wroga niż leżenie w łazience ze szczękaniem zębami, i drżeniem całego ciała (a nawet sikaniem pod siebie).

Posted

A u mnie dwie moje geriatryczne panny szczęsliwie ogłuchły i nic już je nie rusza....
Zdumione patrzą jak Mikuś Halny szaleje...

Posted

Nika dziś wybiegana w parku (co prawda na smyczy tylko, bo nie chciałam, żeby się w padlinie czy kupsku jakimś wytarzała, bo zimą kąpiel w rzeczce to nie za bardzo...) i szczęśliwie ubłocona :)
Może cioteczka bros jakieś zdjęcie wklei ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Emir jest terierfanki jego watek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/204117

bros jest od bros :) fotka np w poście 500 jest

świetne :) strasznie mi się podoba - bros jest od bros :) :)

tutaj jeszcze fotki Vegusi :) - jest przesympatyczna i zdaje mi się zupełnie w dobrej formie jak na staruszke :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/222444-Kiedy%C5%9B-zaniedbana-westka-z-pseudo-teraz-moja-Zoya-%29?p=20142604#post20142604

Posted

Nikaragua napisał(a):
bo któż zna nasze imiona? gdy nickami się przedstawiamy ;)

Ja Twoje znam.....:eviltong:
Widzę,że Wy w tym Wrocku bardziej zintegrowane niż my w Kielcach.:evil_lol:
Piękne fotki:lol:

Posted

Terierfanka dała mi przed Świętami puzzlę do ułożenia (na bazar chce dać i nie wiedziała czy kompletna).
Alem się z synem napracowała aż muszę pochwalić się efektem:

Posted

Takie cudne słońce, że wybrałyśmy się na dłuższy spacerek :)
Co prawda potem Nika musiała zażyć kąpieli odświeżającej bo się wytarzała ;)
i łapkę skaleczyła troszkę :( ale chyba jej nie boli bo normalnie biega znacząc jedynie nieco drogę.