Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vigo fajowy pies ,dał sie poniesc dzis na spacerku biegał nawet poszczekał kijaszki gryzł sobie biegał za nimi swoim tempem piekny proporcjonalny sznaucerek i przy tym starszny pieszczoch

Posted

terierfanka napisał(a):
dziewczyny, a w schronisku w gablocie wisi ogłoszenie "przygarnę sznaucera miniaturę, dojrzałego" - widziałyście/sprawdzałyście? bo nie wiem jak długo wisi

nieaktualne:( dzwoniłam tydzień temu...

Posted

Vigo miewa się dobrze...coraz lepiej:)
Po mału odrasta sierść na łapkach i brodzie:) Miejsce po wycięciu kaszaka ładnie się zrosło. Myślę, że jeszcze ze dwa tygodnie i w ogóle nie będzie widać, że miał wykonane jakiekolwiek cięcie:)

Nawet Luna przestaje mieć focha i coraz częściej na spacerach próbuje go prowokować do zabawy:)

Posted

bros napisał(a):
co tam kochani u Was ? :) jak zdróweczko ?

Dziękuję dobrze:)

Martwi mnie tylko to, że Vigo wyzwala w innych samcach jakąś agresję:( Już dwa razy musiałam ratować go z opresji:( najdziwniejsze jest, że to nie Vigo jest agresorem... on nie robi nic... Nie wiem co jest grane:( może inne psy czują, że jest wiekowy?! Na szczęście nic mu nie zrobili, ale wyglądało to groźnie! Myślałam, że kark ma przegryziony:(

Może jakiś spacerek trzaśniemy z brytanami?:)